Perfekt køb af vintage blazer med fin broche! Lækker jakke i super stand. Fuldstændig svarende til forventning og billede på siden. Har tidligere handlet her og kommer helt sikkert tilbage. Hurtig lev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rigtig god oplevelse med Lé Mosch. Bestilte varerne og pakken var hurtigt fremme i pakkeshoppen. Der var den fineste håndskrevne besked vedlagt. Fineste hårbånd og elastikker.
Jeg har fået en ny go-to webshop🤩 Min første ordre var lille, da jeg lige skulle “afprøve” - men jeg hopper af glæde🥰 kvaliteten lever op til mine forventninger, fornuftige priser, lynhurtig lever... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastiske, lækre, anderledes og farverige varer, som gør mig glad i låget. Lækre billeder og modeller 🤩 der får varerne til at fremstå præcist så smukke, som de er i virkeligheden. Jeg elsker... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Designet til kvinder som gerne vil have kvalitet og designs som følger med tiden. Vi stræber efter at tilpasse vores accessories så de passer til moden, som hele tiden skifter. Accessories du ikke kan undvære...
Glarmestervej 7, 6800, Varde, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Okay! Hurtig levering og et sødt lille kort tilføjet i min ordrer til min nye "dimse-ring". Jeg sætter pris på god service- og her bliver der kræset, det er fedt. Ikke sidste gang, jeg køber der - bliver nok også nødvendigt, for ringen kommer på hårdt arbejde ;-).

Super fine stress ringe.
Hurtig levering.
Jeg har måtte bestille en nummer mindre end normal før det passede.

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Har flere styles og ringe derfra, det er virkelig gode produkter til fair priser.
De har en fantastisk service og hurtig levering. Kan anbefales.

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Rigtig god kundeservice. Da en annonceret rabatkode i første omgang ikke lige virkede skrev vi på opslaget på Instagram at det ikke virkede og 5 minutter efter, med et fint svar fra virksomhed, kunne vi ligge ordren med en fin besparelse 👍🏻 tak for en god købsoplevelse og kundeservice.

Hurtig levering dejligt
Og er glad for min bronche
Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Fik hurtigt min bestilling. Jeg købte en tyl nederdel og den var i en god kvalitet

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Jeg elsker denne shop. Deres smykker er unikke, især deres Maggie armbånd. Har efterhånden en del af dem. Og skal helt sikkert have flere. Rigtig god service og hurtig levering. De fortjener 10 stjerner.

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Bestilte en lækker pels hue. Den er jeg utrolig glad for. Virkelig lækker og pengene værd. Samtidigmed også hurtig levering. Kan kun anbefales!

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Købte de fineste ting til håret. De blev hurtigt sendt og leveret.

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Hurtig levering og jeg er så glade for mine ringe

Blandet oplevelse!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner for levering og funktion! Jeg købte en sculabia anti stress ring, og jeg er vild med effekten for mine urolige adhd hænder!
⭐️ den fortjener dog kun 1 stjerne, da den er brugt i 7 dage nu, og har allerede mistet 6 af de små sten der sad i! Jeg har ikke brugt den i vand eller når jeg sover. Så det er lidt skuffende.
Så jeg vil anbefale hjemmesiden og ring typen, dog at gå efter en af den uden sten 🙏🏻 så det må blive en samlet ⭐️⭐️ 2 stjerners oplevelse

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Meget uproblematisk og hurtig forsendelse
Jeg er så glad for de fine “dimse” ringe.
Som prikken over i’et var der vedlagt en hyggelig håndskrevet note med ønsket om at jeg ville blive glad for ringene.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Gode priser
Lækkert udvalg
Personlig hilsen

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Super service. Hurtig levering. Sød hilsen med pakken, samt en lille gave

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Hurtig betjening - fint produkt!
Lever op til forventning.

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Hurtig forsendelse og gode produkter

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
jeg må sige at jeg er overrasket. kan kun sige positive ting, jeg bestilte en ring, ( anti strees ring )
og tænkte ikke mere over det, da jeg så modtager pakken 1 dag efter, tanker wow det var hurtigt. jeg åbner så pakken og der er en håndskrevet besked til mig, EN HÅNDskrevet. jeg blev rørt, for sådan en service mangle over alt i danmark.
så kæmpe tak, kan kun anbefale 20 ud af 10

Vastaus yritykseltä LÉ MOSCH
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.