Yrityksen kirjoittama
LekkerLaden helpt eigenaren van een elektrische auto om geld terug te verdienen met thuisladen. Wij registreren en verifiëren je laadsessies volgens de eisen van de Nederlandse Emissieautoriteit (NEa), verkopen de hernieuwbare brandstofeenheden (ERE's) en keren de opbrengst aan je uit. Veilig, transparant en zonder gedoe.
Papaverweg 34-B100, 1032 KJ, Amsterdam, Hollanti
- support@lekkerladen.com
- lekkerladen.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Lekkerladen
Snel en to the point informatief
Snel en to the point informatief. Denken met je mee en verder vooruit

Vastaus yritykseltä Lekkerladen
Prima geregeld, goede app.
Goede app, overzichtelijk en goede integratie met 50five

Klantgerichte feedback
Uitstekende feedback, goed meedenken en daaropvolgend goede acties. Prima mailcontact van Rolf e.a.
kan menige partij een voorbeeld aan nemen. Levensgroot verschil tussen Lekkerladen en haar partner Zonneplan. Lijkt erop dat de sterke groei van dat laatste bedrijf omgekeerd evenredig is met klantcontact….
Complimenten dus voor jullie.

Vastaus yritykseltä Lekkerladen
Het was super gemakkelijk om alles te…
Het was super gemakkelijk om alles te regelen. Ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Lekkerladen
Goede service: goed bereikbaar voor vragen en klantvriendelijk. De site ziet er overzichtelijk uit.

Positief
Ik vind het prettig dat er budget voor belonen beschikbaar is voor mensen die verduurzamen. Vooral om bedrijven te prikkelen om dit ook verder te blijven ontwikkelen. Het aanmelden is goed gelukt maar voor de rest moet ik het nog afwachten en kan er nog niks over melden behalve dat ik er erg positief over ben.

Vastaus yritykseltä Lekkerladen
Een hele fijne inboek dienstverlener
Een hele fijne inboek dienstverlener, korte lijntjes, klantenservice is geweldig. Sinds de start al blij met Lekkerladen. Een absolute aanrader!

Super gebruiksvriendelijk
Heel fijn geholpen voor mij is Lekkerladen qua gebruikersvriendelijkheid de voorloper

Vastaus yritykseltä Lekkerladen
Heel fijn zoals Lekkerladen actief met ons meedenkt.
Goed bericht van Lekkerladen dat onze nieuwe laadpaal Solar Life van We Drive Solar B.V. op de lijst van Lekkerladen komt. Want er zit net als in onze vorige laadpaal een mid meter in. Daarmee komt ook onze nieuwe laadpaal in aanmerking voor ERE's (emissiereductie-eenheden).

Ik ben net lekker gestart bij Lekker Laden
Ik ben net gestart bij Lekker Laden, en ik moet mijn eerste uitbetaling nog ontvangen, maar so far so good. De hulp via e-mail is snel, goed en concreet. Geen hopeloze chatboxen die jou nooit snappen. Ga hiermee door Lekker Laden. Dan blijft het lekker!
Wat een super platform
Wat een super platform! Heel makkelijk om de laadpaal te registreren!
Ik had een kleine vraag. Deze heb ik in de chatbox gestuurd. Binnen een paar minuten had ik al een reactie! Dikke aanrader!