God og kærlig service, Nemt at kommunikere med jer Altid tilbyder en god løsning. Bookingproces og afslutning hurtig, nemt og uden overraskelser omkostning. Ud over al god oplevelse er ikke så la... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Københavns bedste priser, sød betjening og en vidunderlig stor Nissan. Mo, den kompetente unge medarbejder var på alle måder behjælpelig omkring alle tænkelige situationer. Jeg havde tilmed lavet en l... Näytä lisää
Stor ros til Adam hos Lejvarebil. Han gjorde lejemålet af str. L varebil smidigt og imødekommende og han er præcis. Husk at rengøre kabine og vinduer ud- og indendigt inden ny lejer. Meget beskidt. G... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Alt gik helt perfekt
Alt gik helt perfekt, men bilen var ikke fyldt helt op med diesel. Der var en lampe der lyste, om at den skal serviceres, og der stod en besked om at bremserne skal efterses. Men den bremsede udmærket, så--ingen alarm.

Positive første gangs oplevelse
Vi stod akut og manglende en stor varevogn en lørdag. Der var en ledig i Søborg, som vi bookede aften før. Vi har aldrig brugt Lejvarebil før, men de fik styr på alle godkendelser inden vi gik i seng. Der var nemt at hente og aflevere bilen, og alle tingene kunne være der.

Fin vejledning. Nemt.
Rigtig fin vejledning mv ved afhentning.
Nem aflevering m nøgleboks.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Det var en god oplevelse hele vejen

Kanon service
Kanon service - hurtigt og effektivt - jeg lejer her igen næste gang.🫡

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Nemt at afhente og aflevere
Nemt at afhente og aflevere. Bilen var rengjort og fuld tanket ved afhentning.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
God service, flinke folk. Vil helt sikkert anbefale dem. En fantastisk oplevelse. Skal jeg leje bil en anden gang, bliver det her..

Great Service!! Tak!
Great Service! Super Pratical and transparent all the way.
Instructions are clear, they make you register all extern pictures (that you take) from the van upon pickup, which is a fair way to have proof of the condition.
Loved it and will rent again : )

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Usikkerhed om udestående depositum lang…
Usikkerhed om udestående depositum lang tid efter at bilen er returneret.

Great rental agency
Everything in my rental agreement was true and staff were more than helpful. The cost of the rental was fair and I will definitely rent again in the future. Thank you

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Fantastisk og meget nem udlejnings…
Fantastisk og meget nem udlejnings process. Rigtig flink medarbejdere, som virkelig er hjælpsomme. Det er 100% ikke min sidste gang jeg lejer hos dem. Alt er bare top. Jeg synes både Daniel og Adam skal have en klap på skulderen for deres proffesionelle service og hurtig assistance.

God og hurtig service
God og hurtig service - jeg kommer helt klart til at bruge jer igen. Tak for turen!

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Nem og hurtig betjening og god…
Nem og hurtig betjening og god service..
Billigt og ligetil.

Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Anden gang vi bruger dem og begge gange er gået fuldstændigt gnidningsfrit.
Super biler og nem afhentning.
Varm anbefaledes

Konge lejeoplevelse
Konge lejeoplevelse. Det er enkelt og effektivt og da vi lige havde spørgsmål, var Adam mega hjælpsom. Et serviceniveau langt over, hvad man burde kunne forvente til prisen. Varm anbefaling og vi vender bestemt tilbage hvis behovet opstår igen.

Alt fungerede bare
Alt fungerede bare
Der er anden gang vi lejer en bil med lift og begge gange har været super.
Super venligt personale - super kundeservice.
Kan klart anbefale at bruge lejvarebil.
Vi kørte til Brøndby begge gange selvom vi bor i Faxe - fordi vi fik super service.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Supergod oplevelse hele vejen igennem
Supergod oplevelse hele vejen igennem. Vi har oplevet en fantastisk service, der er styr på tingene og Adam er altid smilende, glad, fleksibel og løsningsorienteret.
De varmeste anbefalinger herfra.
PLM-Construction ApS

Sjældent god service
Har lejet varebil til flytning fra Italien til DK, fik en super service fra Adam, som var opmærksom på alle mine ønsker, mht. eks. , monterede vinterdæk, ekstra Ad Blue, ekstra flyttetæpper
o.a, alt blev opfyldt. Har sjældent oplevet mage til service, kan kun anbefales

Super nemt
Super nemt - god service:))
Fin varebil i god stand , alt virkede som det skulle.

Seriøst klasse service
Seriøst klasse service