Lejvarebil Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

God og kærlig service, Nemt at kommunikere med jer Altid tilbyder en god løsning. Bookingproces og afslutning hurtig, nemt og uden overraskelser omkostning. Ud over al god oplevelse er ikke så la... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Københavns bedste priser, sød betjening og en vidunderlig stor Nissan. Mo, den kompetente unge medarbejder var på alle måder behjælpelig omkring alle tænkelige situationer. Jeg havde tilmed lavet en l... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Stor ros til Adam hos Lejvarebil. Han gjorde lejemålet af str. L varebil smidigt og imødekommende og han er præcis. Husk at rengøre kabine og vinduer ud- og indendigt inden ny lejer. Meget beskidt. G... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Autovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

54 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Alt fra bil til kunde service har været…

Alt fra bil til kunde service har været helt i top

2. syyskuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at både bilen og vores service levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Lejvarebil

Anbefales

God betjening og god bil og billig pris.

2. syyskuuta 2025

Kære Merete,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både service, bil og pris. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 🚐✨

Lejvarebil

Saanut 5/5 tähteä

God service. Enkel og hurtig levering af bil. Jeg kommer igen

28. elokuuta 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du oplevede enkel og hurtig levering – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🚐✨

Alt fungerede som beskrevet

Alt fungerede som beskrevet.
Fuld tilfredshed.

23. elokuuta 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at alt fungerede som beskrevet, og at du er fuldt tilfreds. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Saanut 4/5 tähteä

Det var super nemt at lege en bil.

22. elokuuta 2025

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er glade for, at du synes, det var nemt at leje en bil hos os – det skal det også være 🚐✨

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, så hører vi meget gerne fra dig – vi stræber altid efter de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk kundeservice!!!

Bilen jeg kørte i havde blot kørt 3.000 km og fremstod fabriksny. Jeg fik lov at afhente bilen tidligere end hvad jeg havde booket. Da jeg skulle aflevere den retur havde jeg et ønske om at have den 1 dag mere. En anden kunde havde dog booket den. Adam opgraderede den anden kunde til en større bil, så jeg kunne beholde bilen 1 dag mere. Alt dette uden for normal åbningstid. Fantastisk kundeservice!!!

19. elokuuta 2025

Kære Jonas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse – både med bilen og vores service. Vi gør altid vores bedste for at finde fleksible løsninger, så det betyder meget, at du sætter pris på det. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

SUBLIM SERVICE!!

Rigtig god service fra start til slut, ved telefonisk kontakt talte jeg af flere omgange med Adam som var yderst behjælpelig med mine knapt så skarpe spørgsmål 😂kan varmt anbefales og det er sikkert ikke sidste gang jeg vælger at leje bil hos jer. Tak for denne gang.

15. elokuuta 2025

Kære Philip,

Tusind tak for din super flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse fra start til slut – og vi skal nok sørge for, at Adam får rosen med 👏 Det betyder meget, at du vil anbefale os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

Lejede i dag en varevogn til en…

Lejede i dag en varevogn til en Tysklands tur for at shoppe stort ind til fest.
Bilen var så lækker og kørte virkelig godt og det var super nemt og hurtigt både at afhente og aflevere.
Jeg fik den bedste service og virkelig god behandling at man følte sig 100% tryg og virkelig venlig betjening, kunne jeg give 10 stjerner havde i fået det, vi kommer klart igen :)
Tusinde tak for den bedste betjening og oplevelse med leje af varevogn. Mvh Julie

14. elokuuta 2025

Kære Julie,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Julie 🙏
Det glæder os at høre, at du havde en god tur til Tyskland, og at både bilen og servicen levede op til dine forventninger. Din ros betyder rigtig meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

Altid fine biler og nem og hurtig…

Altid fine biler og nem og hurtig betjening

9. elokuuta 2025

Kære Helene,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du oplever både biler og betjening som nemt og hurtigt – det er præcis sådan, vi ønsker det skal være 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

Superfed service fra Brøndby afdelingen…

Superfed service fra Brøndby afdelingen 👍👌

26. heinäkuuta 2025

Hej Patrick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos vores afdeling i Brøndby – vi giver naturligvis rosen videre til teamet der 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

super god service og meget service…

super god service og meget service minded , fantastisk bil , er nyere model og alt virker .

1. elokuuta 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at både servicen og bilen levede op til dine forventninger. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Enkelt og velfungerende

Meget enkelt og velfungerende bookingsystem, nemt at hente bilen og levere den tilbage. Jeg har brugt bilerne flere gange til længere ture, og de har været af god kvalitet. Jeg har også oplevet, at det er nemt at få fat på firmaets kontor, hvis der opstår problemer. Kan anbefales.

1. elokuuta 2025

Kære Poul,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du synes godt om vores bookingsystem, bilernes kvalitet og vores tilgængelighed, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen på din næste tur 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

Kørte godt meget tilfreds med kørsel…

Kørte godt meget tilfreds med kørsel god plads
Mvh
Per Brandt

29. heinäkuuta 2025

Kære Per,
Tusind tak for din anmeldelse, Per 🙏
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både kørsel og plads i bilen. Vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang 🚐✨

Supernem afhentning og aflevering

Supernem afhentning og aflevering, betaling. m.v.
Udemærket bil til mit formål.
Jeg anbefaler gerne Lejvarebil.

25. heinäkuuta 2025

Hej Jack,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du oplevede en nem afhentning og aflevering, og at bilen levede op til dit behov. Din anbefaling betyder meget for os 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

We really recommend you to use that…

We really recommend you to use that rent company for van they are very professional and they show also they really care about customer something what u don't see very often i really recommend lejvarebil.dk

19. heinäkuuta 2025

Dear Hanm,

Thank you so much for your wonderful review 🙏
We’re very happy to hear that you felt well taken care of and that our professionalism stood out. Your recommendation means a lot to us, and we look forward to helping you again in the future 🚐✨

Best regards,

Rigtig fin oplevelse hos Lejvarebil

19. heinäkuuta 2025

Hej Otto,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og vi håber at se dig igen en anden gang 🚐✨

Very nice car

20. heinäkuuta 2025

Hej Marian,

Thank you so much for your review 🙏
We’re glad to hear that you were happy with the car, and we hope to see you again 🚐✨

Best regards,

Super nemt!

Super nemt!
Vi lånte en sprit ny bil og servicen var i top

16. heinäkuuta 2025

Hej Christel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du oplevede det som super nemt, og at både bil og service levede op til forventningerne. Vi ser frem til at hjælpe dig igen 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

Ukompliceret og ingen kedelige…

Ukompliceret og ingen kedelige overraskelser. Alt kører bare på en snor. Kan varmt anbefales.

15. heinäkuuta 2025

Kære Lennart,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at alt forløb ukompliceret og uden overraskelser – præcis sådan vi ønsker, det skal være. Tak for din anbefaling 🚐✨

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt med tidsbegrænset leje (4 timer)

Afhentning og aflevering fungerede uden problemer. Bilen var helt OK. Den tidsbegrænsede leje på 4 timer passede perfekt for os

14. heinäkuuta 2025

Hej Peder,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at både bilen og vores 4-timers leje passede perfekt til dit behov, og at alt forløb problemfrit med afhentning og aflevering 🚐✨

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin