God og kærlig service, Nemt at kommunikere med jer Altid tilbyder en god løsning. Bookingproces og afslutning hurtig, nemt og uden overraskelser omkostning. Ud over al god oplevelse er ikke så la... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Københavns bedste priser, sød betjening og en vidunderlig stor Nissan. Mo, den kompetente unge medarbejder var på alle måder behjælpelig omkring alle tænkelige situationer. Jeg havde tilmed lavet en l... Näytä lisää
Stor ros til Adam hos Lejvarebil. Han gjorde lejemålet af str. L varebil smidigt og imødekommende og han er præcis. Husk at rengøre kabine og vinduer ud- og indendigt inden ny lejer. Meget beskidt. G... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super professionel og personlig…
Super professionel og personlig betjening og bilen levede helt op til mine forventning

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Flot og rumlig bil til en billig pris.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Jeg har nu brugt lejvarebil 4 gange de…
Jeg har nu brugt lejvarebil 4 gange de sidste par år, alt fra en flytning, til hurtigt afhentning af et enkelt møbel osv og det er simpelhen så nemt, hurtigt og professionelt service hver eneste gang. Anbefaler dem på alle måder

Hurtigt og effektivt
Fungerede hurtigt og effektivt og var en fin varebil.

Super nemt og fleksibelt
Super nemt og fleksibelt. Alt i alt er jeg godt tilfreds og kan anbefale til flytning :)

Great service
Very fair prices, good customer support, precision and clarity in instructions and fast return of deposit. Can only recommend.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Super service, klare ordentlige aftaler og gode priser.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Fine biler og hamrende god service
Fine biler og hamrende god service. Punktum

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
På trods af frost mødte vi op til en…
På trods af frost mødte vi op til en afrimet opvarmet bil. God service sf Jeres søde pladsmand.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
En fornuftig bil til en fin pris
En fornuftig bil til en fin pris. Det er under al kritik at deres telefon går direkte på telefonsvarer når man har brug for hjælp under udlejningen. Bilen var ikke tanket helt op ved afhentning og der var meget mudder i lastrummet.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Flexibilitet ved ændring af dato og professionel instruktion
Super flexibel ændring af dato uden omkostninger, da vi måtte rykke vores flytning.
Jeg fik en meget professionel instruktion i brugen af køretøjet, mens der samtidig blev forevist tidligere skader.
Meget nem at aflevere tilbage, og vi fik vores depositum efter et par dage.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Easy to use and clean cars.

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
God service OG markedets bedste pris
Nemt at booke og endnu nemmere at afhente. Jeg havde lavet en fejl, og afleverede bilen 7 timer for sent. Jeg troede, jeg ville blive afkrævet en formue, men den samlede leje blev meget mindre end først antaget. Som ekstra bonus er det supernemt og hurtigt at komme i kontakt med en medarbejder. 5 stjerner herfra og anbefaler andre at bruge lejvarebil

Når du skal flytte
Alting var præcis som aftalt og intet var besværligt

Bilen
Har både talt i telefon og brugt online
Det hele funger bare 👍😀😀

Vastaus yritykseltä Lejvarebil
Rigtig god service - og en skarp pris
Skulle bruge en varebil med lift til flytning - og vi fik en fin varebil til 900 kr. pr. dag - god pris og fin service ved afhentningen

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.