Yrityksen tiedot

1. B2B

Yrityksen kirjoittama

Rejestr LEI dąży do świadczenia wyjątkowych usług, wspierając firmy w spełnianiu wymogów regulacji finansowych. Jesteśmy uznawani za jednego z najszybszych agentów rejestracji LEI dzięki naszej integracji API, która eliminuje potrzebę wykonywania ręcznych czynności. Ponadto, nasze powiązania z lokalnymi rejestrami usprawniają proces składania wniosków poprzez automatyczne wprowadzanie danych.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Łatwy

Łatwy, czytelny proces - szybki kontakt mailowy w razie potrzeby.

2. helmikuuta 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że proces był dla Pana/Pani łatwy i czytelny, a kontakt mailowy szybki i pomocny. Dziękujemy za zaufanie i chętnie pomożemy ponownie w przyszłości.

poszło super

6. helmikuuta 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że wszystko poszło super. Dziękujemy za zaufanie i chętnie pomożemy ponownie w przyszłości.

Saanut 4/5 tähteä

sprawnie

dość sprawnie choć zadawali pytania, na które odpowiedzi były w załączonych dokumentach. Nie wydłużyło to jednak procesu a jedynie wymagało wysłania dwóch maili więcej

3. helmikuuta 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie. Dodatkowe pytania wynikają z obowiązkowej weryfikacji danych, nawet jeśli informacje znajdują się już w załączonych dokumentach — ma to na celu zapewnienie poprawności rejestracji. Dziękujemy za cierpliwość i zaufanie — miło słyszeć, że nie wpłynęło to na czas realizacji.

Saanut 1/5 tähteä

Naliczono jakąś dodatkową opłatę za…

Naliczono jakąś dodatkową opłatę za opcję której nie chciałem… jakieś fakultatywne gó*no, które z automatu się zaznaczyło… Jak rasowi naciągacze działacie…

22. tammikuuta 2026

Dziękujemy za opinię!

k. Przykro nam słyszeć o tej sytuacji. Zależy nam na pełnej transparentności naszych usług, dlatego prosimy o kontakt pod adresem info@rejestrlei.pl, abyśmy mogli zająć się tą sprawą i niezwłocznie udzielić Państwu pomocy.

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i szybkości działania

Jestem bardzo zadowolony z przejrzystości zasad dotyczących korzystania z serwisu i szybkości przeprowadzenia rejestracji. Bardzo dziękuję za współpracę

9. tammikuuta 2026

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że proces rejestracji przebiegł sprawnie i przejrzyście.

Jesteśmy tu zawsze, gdy będziesz nas potrzebować!

okej

jak zawsze wszystko sprawnie

16. joulukuuta 2025

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że – jak zawsze – wszystko przebiegło sprawnie. W razie potrzeby służymy pomocą również w przyszłości.

Wszystko w porządku polecam serdecznie

Wszystko w porządku polecam serdecznie

27. lokakuuta 2025

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i że jest Pan/Pani zadowolony(-a) z naszej usługi. Dziękujemy za polecenie i z przyjemnością pomożemy ponownie w przyszłości.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin