Banner for LEI Register

LEI Register Arvostelua 331

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

leiregister.dk har en hjemmeside, der er nem at finde rundt i, og det er nemt at bestille en LEI-kode. Prismæssigt ligger LEI Register absolut i den billige ende. Efter bestilling og betaling af... Näytä lisää

Fuldstændigt problemløs og ganske billigt. Forstår måske ikke helt opsalgsmulighederne ifht. et digitalt eller fysisk certifikat som de pusher lidt hårdt, men det kan man selvfølgelig bare fravælge.

Jeg fortrød, og trykkede afbryd på betalingen. Alligevel gik betalingen igennem - og uden godkendelse med MitID. Jeg forsøgte at afbryde købet pga. ordlyden i købsresuméet. Jeg kontaktede deres k... Näytä lisää

1. B2B

LEI Register er forpligtet til at levere enestående service og hjælpe virksomheder med at opfylde finansielle regler. Vi er kendt som en af de hurtigste LEI-registreringsagenter takket være vores API-integration, der fjerner behovet for manuelle opgaver. Derudover gør vores forbindelser med lokale registre ansøgningsprocessen lettere med automatisk dataudfyldelse.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

OK funktion

27. maaliskuuta 2026

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at servicen levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre os og gøre processen endnu mere problemfri.

Hvis der er noget, vi kan gøre bedre eller hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os – vi er altid glade for at hjælpe.

Drøn nemt.

Det var hurtigt og nemt at have med at gøre.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä LEI Register

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede processen som hurtig og nem at have med at gøre. Det er altid vores mål at gøre det så enkelt og smidigt som muligt.

Hvis du får brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os — vi står klar til at hjælpe.

Vastaus yritykseltä LEI Register

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt gik uden problemer. Det er altid vores mål at sikre en så nem og problemfri oplevelse som muligt.

OK. ............

OK. .............

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä LEI Register

Thanks for your feedback!
We’re glad everything was okay. We appreciate your trust and are always here to help whenever you need.

Nemt at overskue køb.

5. maaliskuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at købet var nemt at overskue. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Det var nemt

4. maaliskuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var nemt. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Hurtig ekspedition- alt fungere

Hurtig ekspedition- alt fungere

9. maaliskuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at alt fungerede som det skulle. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Nemt og hurtigt.

28. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var nemt og hurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

4. maaliskuuta 2026

De leverer god service

De leverer god service, ved at skrive, når der skal ske fornyelse. Herudover svarede de venligt og hurtigt på mail.

2. maaliskuuta 2026

27. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som nem og hurtig. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Nemt-hurtigt og effektivt

25. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som nem, hurtig og effektiv. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Vedr Lei registrering

Vedr. fornyelse, så var det nemt og dialogen gik lynhurtigt

25. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at fornyelsen var nem, og at dialogen gik lynhurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og står altid klar til at hjælpe igen.

Go information

Go information

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LEI Register

Thanks for your feedback!
We’re glad to hear that you found the information helpful. We appreciate your trust and are always here to assist whenever you need.

Let at oprette.

Let at oprette.

Jeg betalte ved en fejl 2 gange og fik omgående beløbet retur.

12. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var let at oprette, og at den dobbelte betaling blev håndteret hurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og står altid klar til at hjælpe igen.

Enkel tilgang

16. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede en enkel tilgang. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Hurtig ekspedition

Venlig og hurtig respons på vores henvendelse.

12. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at I oplevede en venlig og hurtig respons på jeres henvendelse. Vi sætter stor pris på jeres tillid og står altid klar til at hjælpe igen.

Det er enkelt og lige til.

Det er enkelt og lige til.

11. helmikuuta 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som enkel og lige til. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Hurtig ekspedition

Det er en nem og hurtig ekspedition. Men er lidt træt af at prisen på første side er et godt stykke fra den endelige pris.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LEI Register

Mange tak for din feedback.

Det glæder os at høre, at du oplevede en nem og hurtig ekspedition.

Vi forstår samtidig din bemærkning omkring prisvisningen. Den endelige pris vises altid samlet i checkout, før betalingen gennemføres, og kan variere afhængigt af moms (hvis der ikke angives gyldigt EU-momsnummer) eller eventuelle tilvalg. Vi tager dog din feedback med og ser på, hvordan vi kan gøre prisoplysningen endnu tydeligere fra starten.

Tak for din tilbagemelding — den hjælper os med at blive bedre.