3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Dette er scam

Dette er scam! Eier i Dubai, kontakt i USA….med norske boliger?? De tar kortinformasjonen din og trekker mer i ettertid.

13. tammikuuta 2026

I'm a student and needed something…

I'm a student and needed something affordable and centrally located. I found a room near the university and the whole process was quick and smooth. Big thanks to customer service for responding promptly to my support request.

16. syyskuuta 2025

Jeg er svensk og flyttet til Norge for…

Jeg er svensk og flyttet til Norge for å jobbe, og det var litt av en jungel å finne bolig i starten. Leieboligen hjalp meg virkelig mye. Jeg kunne søke på tvers av byer og sette opp varsler så jeg ikke gikk glipp av noe nytt. Jeg fikk raskt kontakt med en utleier i Drammen, og vi ble enige om tre måneders leie med mulighet for forlengelse. Det føltes mye mer personlig enn andre steder jeg har prøvd. Alt i alt en veldig god opplevelse.

2. syyskuuta 2025

Veldig god kundeservice og fin…

Veldig god kundeservice og fin oppfølging da jeg hadde spørsmål. Jeg har ikke funnet den rette boligen ennå, men selve opplevelsen med siden har vært positiv hele veien. Jeg er i dialog med flere utleiere og regner med å ha funnet en bolig før måneden er over.

5. syyskuuta 2025

Jeg har lett etter bolig i Oslo i lang…

Jeg har lett etter bolig i Oslo i lang tid, og det er ikke lett, spesielt som ung mann uten fast jobb. Leieboligen gjorde det mulig for meg å lage en tydelig profil og kontakte utleiere direkte. Jeg fikk faktisk flere svar enn forventet og har nå en visning neste uke. Det jeg liker med siden er at den er rolig og oversiktlig, ingen reklamekaos, bare relevante boliger og god funksjonalitet. Et stort pluss i boka mi.

12. syyskuuta 2025

Jeg begynte å bruke

Jeg begynte å bruke Leieboligen.com litt skeptisk, fordi jeg tidligere hadde prøvd andre portaler uten hell. Men jeg ble virkelig positivt overrasket. Jeg lette etter bolig i Tromsø, og det tok bare et par dager før jeg fikk svar fra en utleier som faktisk var seriøs og hyggelig. Jeg endte opp med å signere kontrakt på en koselig 2-roms med havutsikt, og hele prosessen føltes trygg og profesjonell. Det er sjelden man blir behandlet så bra på nett – kan varmt anbefales videre.

21. elokuuta 2025

Jeg trengte en midlertidig

Jeg trengte en midlertidig bolig i Bergen og opprettet en bruker her litt på prøve – men det viste seg å være et godt valg. Alt gikk smidig, og jeg fant en god leieavtale på bare noen dager.

16. elokuuta 2025

Jeg bruker siden som et tillegg

Jeg bruker siden som et tillegg til Finn.no, og det har faktisk gitt meg noen andre og mer tilgjengelige muligheter. Det er spesielt fint at man kan sette opp boligagent og få varsler med en gang det kommer noe som matcher behovene. Det synes jeg er smart.

7. elokuuta 2025

Jeg hadde lett etter bolig

Jeg hadde lett etter bolig i Trondheim i flere måneder uten hell, men via Leieboligen.com fikk jeg raskt kontakt med en utleier som faktisk svarte og var seriøs. Veldig enkel side å bruke, og det føles trygt.

31. heinäkuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili