Ze maken het de klant niet makkelijk... Shopify winkeltje dat niet te benaderen is wanneer je vanaf een wat oudere computer wilt bestellen. De chat op de website functioneert ook niet fijn.... Näytä lisää
Gute Kapseln zum Fairen Preis, lediglich die Versandkosten waren im meinen Augen einsparbar
Problemen met de levering door postnl. Na 1 bericht werd me meteen aangeboden om de zending opnieuw te sturen met track&trace. Complimenten voor de klantenservice
We hadden ons vergist in de maat van de muntzakjes, na telefonisch contact, hebben we kunnen ruilen. Zijn prima en zijn zeer vriendelijk geholpen.
Yrityksen kirjoittama
De beste capsules voor de beste prijs! Bent u op zoek naar lege capsules van hoge kwaliteit voor de beste prijs? Dan bent u bij lege-capsules.com op het juiste adres. Onze gelatine capsules en vegan capsules zijn vervaardigd uit 100% bovine (gelatine capsules) of Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) (vegetarische capsules). Daarnaast zijn de (transparante en witte) capsules verkrijgbare in de volgende, gangbare maten van groot naar klein: 00, 0, 1, 2 en 3. Verkrijgbaar vanaf 100 stuks tot 5000 stuks.
Hollanti
- lege-capsules.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Gute Kapseln zum Fairen Preis
Perfecte maat
Perfecte maat. Leuke kleur en vult tot een goed 👉
Vriendelijk goede service en snel…
Vriendelijk goede service en snel geleverd
Ze maken het de klant niet makkelijk...
Ze maken het de klant niet makkelijk...
De chat op de website functioneert ook niet fijn.
Helaas heeft lege-capsules.com niet alles op voorraad. Gelukkig kon ik beslag leggen op de laatste zakjes van een twee maten grotere capsule.
Kortom: geen geweldige ervaring...
Snelle levering, gebruik het voor miniaturen
Problemen met de levering door postnl
Snelle verzending en netjes verpakt
Goede producten voor een goede prijs en…
Goede producten voor een goede prijs en snel geleverd ook nog.
Ik ga zeker nog een keer bestellen!
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, die Qualität stimmt auch; ich bin sehr zufrieden. DANKE!
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen. Overzichtelijke site. Capsules zijn van goede kwaliteit, leuk dat ze capsules in een kleur hebben.
Alles naar wens
Goede service , mijn bestelling kwam wat later binnen , dit kwam door dat post.nl het heel druk had , heb daar Goede uitleg over gehad , en hulp .
In eerste instantie geen volledige…
In eerste instantie geen volledige bestelling maar snel naar tevredenheid opgelost
Een foutje werd metéén hersteld
Fijne site en goede producten