De perfecte led straatverlichting
Het contact is vriendelijk, luisteren en geven goed advies. De led straatverlichting is perfect. Doordat ik haast had was het ook geen probleem om hem op te halen. Bestel er nog twee, deze laat ik opsturen.
LEDverkoop.nl is specialist in industriële LED-verlichting voor bedrijven, loodsen en stallen. Wij leveren duurzame armaturen van hoge kwaliteit, rechtstreeks van de bron — zuinig, betrouwbaar en zonder gedoe. LED die levert.
Polenweg 1, 8314 PL, Bant, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ten eerste, alle producten zijn van topkwaliteit en robuust gemaakt, hele snelle levering en daarbij als je een probleem hebt is de klantenservice uitstekend 👍🏻
Led batten gekocht bij dit bedrijf snel geleverd maar helaas beschadigd tijdens transport. Contact gezocht via app,
snel antwoord , super vriendelijk, gelijk nieuwe gekregen, supersnel opgelost , kan niet anders zeggen Top !! 👍🏼👍🏼
eerst 2keer verkeerde gehad,toen de goede producten ontvangen.
Er waren aanvankelijk verkeerde lampen geleverd. Omdat ik ze snel moest hebben eerden ze alsnog thuisgebracht met eigen auto dooe degene die ik gebeld had. Zelden zo n klantvriendelijkheid meegemaakt. Grote klasse veel waardering
Er waren abusievelijk 3 verkeerde lampen geleverd. Na overleg werd dit door het bedrijf adequaat aangepakt, men bracht persoonlijk de goede lampen bij mij thuis omdat ik afspraken haf gemaakt met de verhuurder van een hoogwerker. Zeer geweldige service die ik eigenlijk nog nooit bij welk bedrijf dan ook heb meegemaakt. Complimenten en door deze geweldige behandeling zijn jullie een trouwe klant rijker.
Zeer fijn gelopen door dit bedrijf met een mooie lichtberekening.
En met nog nette prijzen ook .
Mooie led lampen, maar de bevestiging is heel moeilijk. Clips houden de lamp niet vast. Hangt nu aan twee schroeven.
Zit helaas geen kabel bij, die moest ik appart bij kopen.

Vastaus yritykseltä LEDverkoop.nl
Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop via ledverkoop.nl! Ik heb meerdere LED-lampen met geïntegreerde zonnepanelen besteld om op lantaarnpalen te monteren. De installatie verliep eenvoudig en het resultaat is echt boven verwachting. Overdag laden de lampen moeiteloos op, zelfs bij bewolkt weer, en zodra het donker wordt, geven ze een krachtig en helder licht. Ideaal voor het verlichten van onze oprit en tuinpaden. De kwaliteit van de lampen voelt robuust en duurzaam aan, en ook Hidde is vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar energiezuinige en eenvoudig te monteren buitenverlichting!
Klantvriendelijk en prettige duidelijke informatieve website waar je makkelijk je bestelling kunt doen.
Super fijne communicatie, en perfecte service. Lampen doen het uitstekend!
De verzending was snel en het product ziet er goed en stevig uit.
Een handleiding of gebruiksaanwijzing ontbreekt totaal. Dus je moet alle instellingen zelf maar uitvinden hetgeen een slechte services is.

Vastaus yritykseltä LEDverkoop.nl