Fantastisk oplevelse.! - har intet andet end positive ting og sige om hverken produkter eller personale.. Indehaveren er super sød og hjælpsom og rigtig god til sit håndværk. Man føler sig velkom... Näytä lisää

Jeg havde fået monteret nogle pærer som desværre ikke sad korrekt, og oplevelsen startede derfor lidt kedeligt ud. Efter en snak med Lars blev dette dog rettet op på, og vi har aftalt en returnering... Näytä lisää

Har fået 2 sæt led pære hjem.og monteret på min mercedes lyser super godt der går så et øjeblik "pliiiiing" fejl højre nærlys jeg kigger stik igennem måler spænding i stik intet problem hmm tager pære... Näytä lisää

1. Autonosien myynti
  2. Autotarvikkeiden tukkumyynti
  3. Auton viritys- ja optimointipalvelut
  4. Autotarvikkeet
  5. Auton tuning

Hos Ledtilbilen får du et bredt udvalg af LED til bil, mc, båd, lastbil, varevogn, trailer, traktor, cykel mv. Vi giver 5 års garanti, 30 dages returret, god service og vi kan montere på eget værksted i Slangerup. Vi har Danmarks største webshop med LED. Vi er specialister i lys og lygter og kan opgradere de fleste biler til LED, også hvis du kører med Xenon.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Svindel og bedrag

Svindel, ingen levering og ingen tilbagebetaling.
håber der er flere der laver politi anmeldelse af firmaet for svindel og bedrag.

30. kesäkuuta 2022

bestilte lygtehus til Audi A3 og ikke fået dem endnu eller penge tilbage.

bestilte lygtehus til Audi A3 og fik aldrig mine varer. 12.000,- spildt og nu har han lukket virksomheden. jeg fik svar i sommers, men kan nu se på cvr at han ikke har været aktiv siden januar. hvordan kan man det, have en website, køre kampagner, tage telefonen og til sidst gå under jorden. det lugter af sorte penge i en lang periode. håber nogen skrider ind. jeg føler mig snydt!!!

4. toukokuuta 2022

Snyd og bedrag?

Har bestilt lygtehuse, de har i flere måneder sagt at de er på vej men nu kan jeg ikke gå kontakt til kundeservice og hjemmesiden er vidst nok lukket.

8. heinäkuuta 2022

Hold jer væk!

Anbefaler stærkt at holde sig væk fra denne virksomhed!

Jeg bestilte d.04/04/22 to sæt Novsight N37 Evolution pærer for nærlys og fjernlys til min bil som kostede 1139,- stykket. Modtog kun det ene sæt, da det andet ikke var på lager og først skulle bestilles hjem. Dette stod ikke på deres hjemmeside, fik det først fortalt efter på en seddel jeg modtog sammen med det ene sæt lygter. Det var selvfølgelig lidt ærgerligt men ikke verdens undergang, så jeg måtte bare vente lidt.

Der går nogle uger og jeg får installeret det ene sæt på min bil på trods af jeg stadig manglede de andre. Fordi jeg havde akut brug for nye lys på bilen, mine daværende lyste ikke nok op, til det punkt at det var farligt at køre om aftenen. Det kræver at tage kofangeren af og pille begge lygtehuse ud for at installere dem på min bil.

Halvanden måned senere dør den ene pære og jeg står i den situation hvor jeg skal skifte dem ud til nogle andre som forhåbentligt vil holde noget længere. Det har jeg så gjort nu og det har kostet mig tid og penge af få lavet, igen...

Jeg har prøvet siden d.22/06/22 at få fat på dem, men uden held. De reagere overhovedet ikke.

1. heinäkuuta 2022

Har bestilt og betalt lygtehuse i…

Har bestilt og betalt lygtehuse i januar, men de bliver ikke leveret, og ingen svar på mail eller telefon.
nu bliver der blot sagt du har ringet udenfor åbningstid.

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag.
Ingen produkter leveret, ingen tilbagebetaling, umuligt at få kontakt. Firmaet burde anmeldes for bedrageri, da det virker som om de er stukket af med pengene.

Fup firma.

Fup firma.!
Pas på. Snyder .. betaler ikke kunderne tilbage og leverer varer fra Asien og tar alt for meget for dem, de virker sjældent mere end 14 dage . Kundeservice er ikke eksisterende .!. Så helst 0 stjerner herfra .!

29. kesäkuuta 2022

Død forbindelse til kundeservice

Efter have købt pære hos ledtilbilen og fået en rigtig god service gik den ene pære til efter en periode.

Jeg fik kontakt med kundeservice og de dækkede heldigvis den defekte pære, men pga leverings problemer ville de sende nye når de kom på lager. Det accepterede jeg selvom der kunne gå et par måneder.

Løbende har jeg tjekket op, men nu er kontakten død. Har skrevet flere gange de sidste uger. Ingen svar.

Jeg skulle have taget imod tilbuddet om at få pengene retur.

11. kesäkuuta 2022

Useriøs

Etter bestilling får jeg beskjed om ca. 10 dagers forsinkelse. Etter 2 mnd har varen fremdeles ikke kommet og Ledtilbilen.com svarer ikke på henvendelser.

8. kesäkuuta 2022

Ingen kontakt førend jeg skrev en…

Ingen kontakt førend jeg skrev en anmeldelse på Trustpilot.
Den varer jeg havde købt og ikke modtaget (1399,- Kr.) var nedsat, og jeg bad om at få den til den pris.
Der kom en nedsat pris på min email, men pengene er aldrig kommet ind på min konto. Har ligeledes bedt om refusion af mit køb, (inden 14 dage, dette er ikke sket) I bør IKKE handle med dette firma!

27. huhtikuuta 2022

Købte nogle ledpære H7

Købte nogle ledpære H7, Som skulle passe til alle biler.
De passede slet ikke til min bil alligevel.

Var oppe forbi dem og fik dem monteret i bilen ved hjælp af en adapter. Hvilket resulteret i at de ikke sad i midten af lygtehuset og blænder andre billister. Var derefter forbi min egen mekaniker, der fik rettet op på det.

Nu efter 10 måneder, er begge af ledlyskilder gået i stykker, selv om de havde en leve tid på 50.000 timer.

Har skrevet flere gange til dem, men de svare ikke på deres mails og tager ikke telefonen.

Jeg har fået svar her på turistpilot, men venter stadig på svar, pe de mails jeg har sent. Er godt med på det var påske, men har sent mails den 16/3, igen den 11/4. Det da en meget lang påske i holder jer?

18. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledtilbilen.com

Hej Kunde. Vi er kede af den oplevelse du har haft, men det vil vi da gerne rette op på.
Siden vi startede virksomheden har vi ahft den princip at vi vil give 5 års garanti på alt hvad vi sælger og laver, derfor vælger vi kun de bedste på markedet.
Næsten alle vores pærer har en levetid på OP TIL 50.000 timer og ikke en levetid på 50.000 timer, men du har stadig 5 års garanti.

Vores kundeservice har haft lukket i påsken som alle andre virksomheder, men vi har åbent i dag fra kl 10, der er du mere end velkommen til at ringe ind, så finder vi en løsning sammen.
Rigtig god påske.
Dbh/ Carlos.

Nå nu kommer den op igen selvom de bad…

Nå nu kommer den op igen selvom de bad om at få min forrige anmeldelse fjernet og ville ombytte og returnere penge. Men intet er sket.
Bestilte en pære i dec 2021. Rykker for den i feb 2022. Modtager en anden pære i marts. Dette er så en anden pære end den bestilte. Lars kommer med en masse snak og skriv i mail som han ikke selv kan holde styr på. Men vil så sende en anden slags pære da den bestilte er udgået. Og føre pengene tilbage. Modtager samme slags pære igen og ingen penge tilbageført. Så kommer Carlos ind over og lover at pengene nok skal blive overført. Der er stadig ikk kommet nogen penge på min søsters konto (hende der har bestilt pæren) og en forklaring om hvorfor det tager noget tid. Kunne jeg give mindre end en stjerne blev det sån. Og handler ALDRIG med dette firma igen.
SO WATCH OUT FOR THIS COMPANY

13. huhtikuuta 2022

Ikke 5 stjerner, men 10 stjerner

Har talt med Carlos fra kundeservice og fik løst problemet. Kan godt anbefale, da de har hurtigt svar på telefonen og de er hjælpsomme.
Mange tak Carlos.
De bedste hilsner.
Liam Adam 💐🇩🇰👍

13. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledtilbilen.com

Hej Liam. Først og fremmest vil vi gerne sige tak fordi du ville give os noget feedback. Tusind tak for de fine stjerner.
Dbh/ Carlos.

Super og luksus service!

Priserne er gode, service helt i top. Jeg kan kun anbefale LEDTILBILEN, hvis man ønsker LED til sin bil! Jeg vil selvfølgelig vende tilbage med et smil

8. huhtikuuta 2022

Hej Velyde.

Tusind tak for de fine ord.

Jeg er glad for du er tilfreds med servicen. Vi vil altid gøre vores yderste for at i som kunde er tilfreds med det vi laver.

Du er altid mere end velkommen, du ved vi altid har kaffe eller kolde sodanvand på hylden.

På gensyn/ Carlos

Ikke et konkursbo?

Kigger man dem efter i sømmene, fx i CVR-registret, ser firmaet ud til, at have skiftet navn nogle gange - og være ophørt i første kvartal af 2022 - så det er nok en dum ide, at bestille noget der.
*******************
Svar til "Besvarelse fra Ledtilbilen.com":

Nå, der er altså nogen hjemme - som man må forstå af svaret.

Næh, selvfølgelig har I ikke mig i jeres systemer, selvom jeg stødte på jeres hjemmeside, da jeg undersøgte, om der var sket noget på markedet for LED-forlygtepærer, men som man kan forstå af teksten ovenfor, synes jeg I fremstår som en tvivlsom virksomhed - hvorfor det ikke blev til mere end det. Og så foreslår jeres hjemmeside pærer, der ikke passer til mit køretøj.

Umiddelbart kan man dels ikke finde jeres CVR-nummer på jeres hjemmeside, dels er firmaet med det navn og den adresse jf. CVR ophørt den 13. Januar 2022. Hvilket den anonyme medarbejder ikke adresserer nedenfor.

Derfor sætter jeg spørgsmålstegn ved, om det er et konkursbo - men jeg skal gerne gøre det tydeligere.

Og så skal I da lige have en ekstra stjerne for at svare - omend vredladent. 😉
*******************
Jeg synes firmaet svarer ganske utilfredsstillende, fordækt og anonymt - også anden gang. ☝

5. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledtilbilen.com

Hej Peter. Tak fordi du ville lade dine 5 min gå på vores trustpilot. Vi har ingen Peter Riis i system, så det undre os lidt på hvad denne sag handler om. 9 ud af 10 virksomheder i Danmark har på et tidspunkt skiftet navn undervejs som deres virksomhed vækster, og det samme gør vores. Vi ser på ingen måde at det er forkert at skfite navn, men det er stadig ret interesant at du laver en overskrift der hedder konkursbo. Har du været ude for at der ikke er nogen der tager telefonen eller der ingen er på adressen? Hvis ikke det er tilfældet så synes vi at det er på sit rette at du fjerner denne anmeldelse. Har du nogen spøgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på 71747074.

Svar: Vi lever i bedste velgående, og er en E-mærket side. Du kan også se og læse at andre kunder er fuld tilfredse. Vi kan da ikke gøre det tydeligere ved at blive E-mærket, samt EU godkendt. Du skriver vi at vi får en stjerne for at svare? Har du prøvet at kontakte os på anden vis? Hvis du ringer til nnummeret, så bliver den også taget. Det er ikke forkert at have en anden adresse på CVR, end hvor virksomheden ligger. Vi har hovdkontor i Hillerød, men værksted i Slangerup, er det ulovligt eller forkert? Vi synes du skal slette denne anmeldelse, og rette henvendelse til vores kundeservice hvis du er i tvivl om noget.
Rigtig god og dejlig onsdag <3

2. svar.
Vi forstår stadig ikke hensigten? Det er lige meget hvad vi svarer, så er det ikke godt nok. Hvad kan vi hjælpe dig med?

3. Svar.

Vi forstår ikke hvorfor du har set dig sur på os? Hvad vil du have ud af denne anmeldelse? Du må meget gerne ringe ind til os på 71747074

Mega god service

Mega god service, dejlig stemning, GODE priser inkl montering og prof arbejde. Fuld LED ude som inde, der hvor det manglede. Super tilfreds. Tak Carlos

2. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledtilbilen.com

Tusind tak for din fine anmeldelse .
Vi er glade for du er tilfreds med dine produkter.

Skulle der være andet vi kan hjælpe med, så må du endelig sige til.

Dbh/ Carlos

Jeg har fået lavet mit fører lys hos…

Jeg har fået lavet mit fører lys hos ledtilbilen.com her har jeg kun oplevet positivt Service. Derfor har jeg efter halvanden år valgt at lave denne anmeldelse efter jeg fik skiftet min pære som her stadivæk virker optimalt.😊

1. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ledtilbilen.com

Tusind tak for din fine anmeldelse .
Vi er glade for du er tilfreds med dine produkter.

Skulle der være andet vi kan hjælpe med, så må du endelig sige til.

Dbh/ Carlos