Virkelig god service. Jeg bestilte et skilt og var ikke opmærksom på der var en leveringstid på 2 måneder. Det skriver de i deres ordre bekræftelse, da jeg bestiller mandag den 01.12.25 om aftenen.... Näytä lisää
FANTASTISK kundeservice. Jeg udførte en bestilling og modtager varen efter 2 dage. Da jeg åbner kassen går det op for mig at jeg har begået en fejl og manglede flere ting i min bestilling. Jeg s... Näytä lisää
Giver 4 stjerner pga. leveringstid, Bestilte den 29/5, men først modtaget varerne den 9/6. Har været i kontakt med ejeren bag firmaet, som jeg fik en god samtale med, da gls vidst har klokket i lever... Näytä lisää
Bestilte en LED-strip, og modtog den dagen efter. Men der var fejl på produktet, så jeg reklamerede, og fik positiv tilbagemelding, og en ny blev sendt uden omkostning for mig... Bare super behandlin... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä LEDstrips.dk
Velkommen til LEDstrips.dk – Nyt ejerskab, med passion for lys.
LEDstrips.dk er nu drevet af nye ejere, og vi står derfor ikke bag de tidligere anmeldelser på denne side. Vi har overtaget domænet i 2025 og relanceret webshoppen med fokus på Fedt lys, seje gadgets, service og hurtig levering. Selvom LEDstrips.dk er en ny webshop har vi over 15 års erfaring med LED belysning.
Hos LEDstrips.dk finder du alt til dit gaming setup, børneværelse eller rum der trænger til et farverigt pust – fra klassiske LED-strips og RGBIC-lys med musikstyring til fede gaming-lamper og lys-gadgets. Vores produkter er nemme at installere, styres via app, WiFi eller fjernbetjening, og giver dig masser af farver, effekter og stemning – til en pris, hvor alle kan være med
Vi går op i hurtig levering, personlig kundeservice og klar vejledning, så du altid får den bedste oplevelse, når du handler hos os.
Din webshop til gaming lys
- RGB-lys til dit setup, dit værelse og din stil
- Hos LEDstrips.dk handler alt om farver, fede effekter og seje gadgets. Vi leverer det bedste inden for gaming lys – uanset om du bygger dit drømme-gamingsetup, vil have RGBIC-effekter på væggen, eller skabe hygge på børneværelset.
Kometvej 34, 6230, Rødekro, Tanska
- 71 92 90 70
- salg@ledstrips.dk
- ledstrips.dk
Danmarks fedeste gaming lys!
Mega tilfreds, nem hjemmeside, hurtig, nem bestilling og hurtig levering. Gode og sjove produkter.👍
Mega tilfreds
Jeg er super glad for mine nye led…
Jeg er super glad for mine nye led lamper til vægen
Og leveringen gik super hurtig
Nok ikke sidste gang jeg handler der
Mangelfuld information
Ingen problemer med at bruge sitet eller med at få varene leveret. Dog var det ikke særlig tydeligt, at den LED strip jeg købte er UDEN strømforsyning. Så nu står jeg med LED strip jeg ikke kan sætte strøm til og overvejer om jeg vil betale for sådan en udover prisen på strippen + porto, eller om jeg skal finde et andet sted og handle, hvad jeg mangler.
De er go til at pakke
Produkter
Er rigtig glad for de produkter (lamper)som vi har købt og er i brug næste med det samme.😃
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering. Betaling og levering som forventet.
Hurtig levering og produktet levede op…
Hurtig levering og produktet levede op til forventningerne.
Alt var som forventet
Alt var som forventet. Hurtig levering, og det virker som det skal
Købte en led lampe..og der kom 2
Købte en led lampe..og der kom 2. Ringede og forklarede fejlen. Og så kunne jeg ellers beholde den ekstra lampe. Top dollar 🙂 god service og hurtig respons. Handler klart her igen 👍
Fantastisk service
Fantastisk service.
Alt lige efter bogen.
Kæmpe anbefalinger herfra 👍
Virkelig god service
Virkelig god service.
Jeg bestilte et skilt og var ikke opmærksom på der var en leveringstid på 2 måneder. Det skriver de i deres ordre bekræftelse, da jeg bestiller mandag den 01.12.25 om aftenen. Jeg svare samme aften om jeg kan bytte til et andet skilt som er lidt dyre, hvilket de svare tirsdag morgen, ikke er noget problem. Allerede onsdag kan jeg hente min pakke. Det er virkelig godt service og meget hurtig levering i de her jule dage. Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
Virker fint ser godt ud 👍👍
fuld tilfreds
Alt gik som forventet og håbet, kan anbefale andre at handle hos LEDstrips.dk
Jeg er imponeret over den fine og godt…
Jeg er imponeret over den fine og godt kundeservice. 👌🏻🙏
Fantastisk hurtig kundeservice 🙂handler…
Fantastisk hurtig kundeservice 🙂handler klart her igen.