Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Top Qualität, Preis-Leistung sehr gut, Verpackung ausgezeichnet, Turbus Basic Leuchtstoffröhren 120 cm und 150 cm passten exakt. Der gesamte Keller wurden auf LED Leuchten umgestellt, 11 Leuchten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Weer een aantal hoog-rendement LED TL buizen gekocht met aansluitsnoeren.De extra kosten voor het hogere rendement heb je er al snel uit als je flink wat branduren maakt. Zoals gebruikelijk snel ver... Näytä lisää
Ik gebruik al jaren de laron 150 wat…
Ik gebruik al jaren de laron 150 wat bouwlampen op accu en vind ze top. Het enige wat ik jammer vind is dat je niet kunt zien, door middel van ledlampjes of zo, hoe vol de lamp nog is dus het blijft gokken hoe lang je ze nog kan gebruiken. Misschien een idee voor de volgende serie.
1 seconde voor 16:00 besteld
1 seconde voor 16:00 besteld, en had het de volgende dag in huis :)
Schlechte Qualität - LED mit 50.000 std. Lebensdauer steigen nach 100-300 Std. aus …
Pflanzenlichter gekauft (Bioledex goleaf 60cm LED Röhren). Angegeben mit 50.000 Stunden Haltbarkeit. Eine nach der anderen steigt jedoch schon nach wenigen Wochen aus, haben also 100 bis 300 Stunden gehalten.
Verkäufer erstattet den Preis der Leuchten zwar, aber die Pflanzen sind dahin.
Für einen LED-Leuchten-Fachhändler eine bescheidene Performance.
Reklamation unproblematisch und super freundlich
Wir haben vor 2 Jahren unser neu gebautes Haus innen und außen fast komplett mit LED online Lampen ausgestattet. Preis Leistung ist für uns hervorragend. Jetzt musste ich leider zwei Außenlampen reklamieren, da wohl die Dichtungen nicht ganz dicht waren. Ich habe sofort kostenlosen Ersatz geliefert bekommen und habe nur Bilder zu LED Online gesandt und den Fall per Mail geschildert. Mit allen anderen Leuchten sind wir super zufrieden und haben warmes schönes Licht. Herzlichen Dank, liebes LED Online Team - Ihr seid MEGA!
Na een telefonisch kontact te hebben…
Na een telefonisch kontact te hebben gehad,waarin mij goed werd uitgelegd wat de mogelijkheden zijn van de modena spotjes m.n van de bedrading met heel kleine stekkertjes heb ik besloten om deze aan te schaffen.Ik heb ze inmiddels gemonteerd en sinds gistermiddag 10/01 zijn ze ingebruik en ik kan zeggen dat het zeker zo mooi brand als mij werd verteld tijdens het tel.kontact.erg blij mee!maar 1 kleinigheidje is dat ik een snoertje 230Vac miste aan de trafo,maar deze zat nog wel aan de vorige oude trafo voor halogeen.
Super klantenservice
Na een te late levering, super opgelost door Led Wereld.
Klantenservice bestaat dus nog echt.
Snelle levering en uitmuntende aftersales.
Na installatie werden de lampen nauwelijks gedimd. Mailtje gezonden met een vraag voor de oplossing. Binnen een half uur antwoord met een uitleg foto erbij. Top.
Na geruime tijd na aankoop was 1 driver…
Na geruime tijd na aankoop was 1 driver stuk van mijn set dimbare spotjes.
Dit gemeld aan de klantenservice. Volgende dag al een bericht terug ontvangen. Sturen kosteloos een nieuwe driver en een spotje op. Wat een goede en snelle service! Een echte aanrader en als ik weer verlichting nodig heb weet ik Led Wereld weer te vinden.
FRECHHEIT
Ich habe im August 2024 mehrere Artikel bestellt. Nachdem die Zustellung reibungslos und zügig verlaufen ist musste Ich feststellen das bei der Aufgabe der Bestellung ein Fehler meinerseits gemacht wurde.
Ich musste also die Artikel zurücksenden oder habe es zumindest versucht.
Die Artikel kamen teilweise von externen Zulieferern mit eigenen AGB´s, Adressen usw.
Nachdem keine Retourenlabels vorhanden waren kontaktierte ich den Service. Nach Tagen Wartezeit, Mail und Telefonkontakt war die Firma LEDonline nicht in der Lage sich ordnungsgemäß um die Rücksendung zu kümmern. Das Ende vom Lied? Ich musste zwei Mal Porto selbst zahlen um die Ware zurückzusenden und habe bis heute (3 Wochen nach Rücksendung) keinen Euro wieder gesehen.
Die Hilfe bei der Rücksendung wurde abschließend mit einem frechen verweis auf die AGB´s abgewimmelt.
Bodenlose Geschäftsleute! Nie wieder bestelle ich bei diesem Unternehmen. Ich empfehle niemandem hier dieses Unternehmen zu unterstützen!
Fazit: Stress, stunden langes organisieren der Rücksendung, freche Antworten und bis dato 750€ minus.

Vastaus yritykseltä Ledisons
Voor vieren besteld de volgende dag…
Voor vieren besteld de volgende dag geleverd. Inderdaad 15.55h besteld en keurig de volgende dag al voor 11h in huis.
Super
Heel net bedrijf, echte aanrader
Heel net bedrijf, ik had twee spots die het niet goed deden, gemeld en binnen no time twee nieuwe in huis. Zeer nette reactie, zeer veilig ingepakte spots, fantastisch klantvriendelijk bedrijf. Aanrader
Herausragender Kundenservice
Für eine umfangreiche Renovierung hatte ich frühzeitig (Ende Februar) LED-Einbaustrahler mit Edelstahlrahmen bei LED Online bestellt. Kurz vor Fertigstellung (Ende April!) gab es bei uns eine Planänderung bezüglich der Zimmerdecke und wir wollten der Optik halber auf weiße Einbaustrahler umschwenken. Obwohl die Rückgabefrist schon lange abgelaufen war, hat man bei uns noch mal eine Ausnahme gemacht. Großen Dank auch an Herrn Freijters und das gesamte Team für den sehr freundlichen Support. Ich würde hier jedenfalls immer wieder bestellen.

Vastaus yritykseltä Ledisons
Niet werkende armatuur Tl lamp.
Niet werkende armatuur Tl lamp.
Niet te zien aan bedrading. Vroeg vervang binnenbekabeling. Geen voorraad. Geen vervang mogelijk. Foto is nutteloos want je ziet niks.
Geen respons meer. Sorry wel respons. Aangeboden omdat te repareren... Is wel verondersteld correct te werken.. Gaan jullie iemand ter plaatse sturen?

Zeer tevreden ! …
Een goed product voor ‘n schappelijke prijs en tegelijk ‘n super snelle levering .
Het bleken niet de lampen te zijn die…
Het bleken niet de lampen te zijn die ik nodig had maar ik heb ze terug gebracht en had zo mijn geld weer. Super afgehandeld.
Ondanks de drukke pakjesmaand kwam de…
Ondanks de drukke pakjesmaand kwam de bestelde lamp keurig op tijd binnen. Goedkoop bovendien.
Niet werkende armatuur
Door ons zijn 2 led armaturen besteld en volgens afspraak keurig verpakt geleverd.
Tijdens montage blijkt 1 led armatuur het niet te doen.
Per mail de klacht gemeld en binnen 2 uur reactie met excuses en dat er een nieuwe geleverd zal worden. Met het verzoek een foto van de kapotte door te mailen.
Top service
Eric Nijkamp
Snellere levering en goede kwaliteit
Snellere levering en duidelijke communicatie. Ook de geleverde producten waren van goede kwaliteit.
Prima service
Installatie schema vanuit fabrikant zeer pover. Op website werd aanvulling hierop gedaan en na aanvullende vraag per mail snel en adequaat antwoord ontvangen. Top service.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.