Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver Arvostelua 4

3. Autorahoitus ja autolainaa
  4. Välittäjä
  5. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Uvildig økonomisk rådgivning til private og midre erhvervsdrivende, fx omkring boligfinansiering, pensionsalder mm. Indhente tilbud fra banker. Jeg har 20 års erfaring fra job i pengeinstitutter. Rådgivning er 100% i øjenhøjde og ærlig - der bliver sat pris på at gøre det komplekse forståeligt. Godkendt af finanstilsynet.

4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Rigtig god oplevelse med Lea

Vi har fået gennemgået vores økonomi fra ende til anden. Alt er foregået i et roligt tempo med tid til spørgsmål og hjælp til forskellige opgaver. Lea er kommet med flere gode og brugbare løsninger og forslag. Flere er allerede sat i sving, og andre ligger
klar i pipelinen. Det har været rigtig godt, at vi ikke bare blev afsluttet ved ét besøg, men at der var en on-going dialog over længere tid, så der var ro til refleksioner, nye tanker og undersøgelser. Vi blev ikke efterladt alene, men taget med på rejsen fra enden til anden. Kan varmt anbefale Lea.

1. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Jeg har lige lavet en låneomlægning…

Jeg har lige lavet en låneomlægning gennem Lea og anbefaler hende på det varmeste :-) Lea har formået at skaffe min en god rente på min både realkreditlånet, men opsparing og min boligkredit, 1000 tak - nu er jeg godt på vej om målet; økonomisk frihed :-) Og Lea forbliver klart min rejseleder på denne rejse.

30. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og nem kvalificeret hjælp

Hurtig og nem kvalificeret hjælp.

Et par mails og en enkelt opringning og så havde Lea hjulpet mig med mange penge tilbage i overskydende skat.

Derudover er Lea en meget sød og behagelig person der virkelig ved hvad hun snakker om.

4. huhtikuuta 2023
Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver-logo

Vastaus yritykseltä Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Mange tak Jonas for den pæne anmeldelse.

Saanut 5/5 tähteä

Lea formår at møde personen der hvor…

Lea formår at møde personen der hvor man er og tager udgangspunkt i de ønsker man har, samtidig med hun skubber en venligt i den rigtige retning uden det bliver uoverskueligt.
Jeg har virkelig fået overblik og styr på min økonomi.

5. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin