Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastyczny człowiek mnie obsługiwał, pan Paweł, któremu bardzo dziękuję, poprosiłam o indywidualną wycenę i otrzymałam super ceny oraz informację ,kiedy otrzymam zamówione produkty. Dostawa odbyła... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Polecam zakupy w sklepie łazienkarium.pl. Pani Emilia - Specjalista ds. Sprzedazy wykazywała duże zainteresowanie moimi potrzebami i przesyłała różne propozycje, zadbała również o kontakt, który umili... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jasne 🙂 Oto krótka, pozytywna recenzja: Recenzja: Zakup klapy do toalety przez internet okazał się bardzo udany. Produkt zgodny z opisem, solidnie wykonany i dobrze zapakowany. Montaż prosty i sz... Näytä lisää

4,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,1

Kaikki arvostelut

201 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Szeroki wybór, indywidualne podejście do klienta. Pani Gabriela była pomocna przy wyborze produktów i zadbała o szybką dostawę. Polecam

16. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Opłaciłam zamówienie 21.01.2026, otrzymałam towar 23.01.2026. Zauważyłam, że jeden z kranów zamówiłam nieprawidłowo, więc sporządziłam dokument i zwróciłam go 26.01.2026. Przesyłka została dostarczona do sprzedawcy 28.01.2026.

Po otrzymaniu zwrotu poinformowano mnie, że brakuje jednej części. Wszystko dokładnie sprawdziliśmy, ale nic nie znaleźliśmy. Początkowo część nie była w pudełku, tylko w woreczku. Poinformowano mnie, że zostanę obciążona karą lub mam zwrócić brakującą część. Nie posiadam jej — pudełko nie zostało nawet w pełni rozpakowane, ponieważ od razu było jasne, że zamówienie zostało złożone z błędem.

Następnie przez kilka miesięcy trwała korespondencja, pojawiało się ignorowanie sprawy, aż ostatecznie pieniądze zostały zwrócone 6.03.2026.

Moja rekomendacja: nagrywajcie wideo podczas rozpakowywania przesyłki i róbcie zdjęcia wszystkich elementów, dopóki nie zostaną zamontowane i dopóki kwestia ewentualnego zwrotu nie będzie zamknięta.

6. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Kontakt ze sklepem oceniam bardzo pozytywnie

Kontakt ze sklepem oceniam bardzo pozytywnie. Oferta została przygotowana profesjonalnie, a porady dotyczące produktów były niezwykle pomocne. Zamówienie dotarło solidnie zapakowane i w nienaruszonym stanie. Zdecydowanie polecam :)

17. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

To moje kolejne zakupy w tym sklepie

To moje kolejne zakupy w tym sklepie. Jak zawsze świetna obsługa, natychmiastowy kontakt i odpowiedź na moje liczne pytania, bardzo dobra cena i krótki czas oczekiwania na zamówienie. Polecam znajomym.

26. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Towar w dobrej cenie

Towar w dobrej cenie. Do poprawy komunikacja- w przypadku dłuższych terminów dostawy warto wyraźnie poinformować konkretnie o terminie

11. maaliskuuta 2026

Zakupy w Łazienkarium

Kilka zakupów ceramiki i akcesoriów do łazienki.
Bardzo dobry kontakt (zarówno mailowy jak i telefoniczny) z firmą i błyskawiczna realizacja transakcji. Ceny konkurencyjne. Polecam

11. helmikuuta 2026

Polecajka

Profesjonalnie, szybko i zawsze negocjacja cenowa. Do tej pory najlepsze ceny jakie udało mi sie uzyskać, tak więc polecam. Obsługa super

16. maaliskuuta 2026

Super obsługa!

Super obsługa i ceny! Pani Emilia wszystko super podpowiedziała i dopięła sprzedaż. Wysyłka również bezproblemowo! Nic dodać nic ująć.

2. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Baterie Tres

Zakupiłem kilka produktów w tym sklepie. Sam zakup przebiegł dobrze, ale problemy zaczęły się gdy dwa produkty miały wadę.
1) Mają straszny burdel. Na stronie pisze, aby zgłaszać reklamację do producenta, a producent odmawia jej przyjęcia i mówi aby zgłosić to przez sklep.
2) Sklep nie odpowiedział w żadne sposób na reklamację przez prawie miesiąc. Ignoruje przepisy że odpowiedzi musi udzielić w 14 dni i nie uznaje że brak odpowiedzi oznacza akceptację reklamacji (mimo że prawo mówi inaczej).
3) Producent dostał zgłoszenie reklamacyjne od sklepu 13 dni po moim zgłoszeniu w tym sklepie.
4) Producent uznał reklamację i wysłał mi nowe rzeczy, a mimo tego od sklepu otrzymałem wiadomość (miesiąc po złożeniu reklamacji) że reklamację odrzucają. Jako powód podali że to producent udziela gwarancji, a nie oni.
5) Sklep ignoruje prawo rękojmi wynikające z Kodeksu Cywilnego i ustawy o prawach konsumenta, za wszelką cenę spychając odpowiedzialność na producentów. Więc w razie czego jest bardzo duże ryzyko na naprawy / zwroty produktów z tego sklepu w przypadku wad.

6. maaliskuuta 2026

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt oraz sprawna realizacja, mimo iż część elementów zamówienia była niedostępna "od ręki" i wymagała specjalnego zamówienia u producenta

2. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin