Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Zdjęcie poglądowe płytki w niskiej rozdzielczości, nie oddaje prawdziwego wyglądu płytki. Po odbiorze produktów okazuje się, że nie mogę ich ani zwrócić (faktura) ani nie mogę ich zareklamować ani od... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Absolutnie najgorsza firma jeżeli chodzi o wybór i zakup produktów do łazienki. Reklamacja jest przeciągana w nieskończoność, mimo iż została uznana. Zamówiony produkt premium wanna za 4k a traktują k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Uwaga , pod zdjęciem i opisem zestawu sprzedają samą miskę . Na reklamację nie reagują. na próbę polubownego rozwiązania się wypieli ... zwrotu nie przyjmują bo kupiłem na firmę . uważajcie . nr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

#wybieramGROHE. Bateria podtynkowa Grohe to świetny wybór – solidne wykonanie, elegancki wygląd i bardzo precyzyjna regulacja strumienia wody. Montaż przebiegł bez problemów, wszystko idealnie spasowa... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Kylpyhuoneen remontointi
  3. Keittiötarvikkeet
  4. Suihkuovet ja -kalusteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Lazienkaplus.pl to miejsce, w którym znajdziesz wszystkie najpotrzebniejsze elementy wyposażenia i wystroju Twojej łazienki, kuchni i nie tylko. W naszej ofercie znajdują się tylko markowe produkty najwyższej jakości, w przystępnych cenach. Posiadamy ...

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

BRAK REKLAMACJI !!!! UWAGA

Zamówiłem w sklepie Łazienkaplus armaturę do łazienki wraz z grzejnikiem i zaworem. Niestety, zawór dotarł pęknięty. Zgłosiłem problem mailowo, po czym zostałem poproszony o wypełnienie formularza reklamacyjnego – co też zrobiłem. Nadano mi numer reklamacji: REK01/4948009.

Od trzech tygodni nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej. W tym czasie dzwoniłem do firmy sześć razy – za każdym razem rozmowa kończyła się obietnicą kontaktu z producentem, jednak do dziś nie ma żadnego efektu.

Sytuacja jest szczególnie uciążliwa, ponieważ rozpoczęły się mrozy, a z powodu braku sprawnego zaworu w mieszkaniu panuje bardzo niska temperatura. Niestety, obsługa klienta w Łazienkaplus wykazuje brak zaangażowania i szacunku wobec klienta, a proces reklamacyjny praktycznie nie funkcjonuje.

Rozumiem, że reklamacje mogą się zdarzyć, jednak to sposób ich rozpatrywania świadczy o firmie – a w tym przypadku niestety bardzo negatywnie. Zdecydowanie odradzam zakupy w Łazienkaplus, zwłaszcza że te same produkty można znaleźć w innych sklepach, które traktują klientów poważnie.

14. lokakuuta 2025

Uwaga

Uwaga! Firma nie przyjmuje zwrotów pełnowartościowego towaru zakupionego na fakturę. Czyli jeśli zamówisz przez pomyłkę 2 sztuki a potrzebujesz 1 i od razu zgłosisz chęć zwrotu oryginalnie zapakowanego towaru spotkasz się z odmową. Absolutnie niespotykana praktyka w dzisiejszych czasach. Radzę bardzo uważać z zakupami przez internet, zwrot praktycznie niemożliwy.

1. lokakuuta 2025

Wysłali niekompletne zamówienie

Wysłali niekompletne zamówienie, a kiedy poprosiłem o dosłanie elementu do montażu grzejnika naściennego to dostałem odpowiedź że jest już za późno. Pierwszy raz spotykam się z takim oszustwem ze strony sklepu internetowego.

13. kesäkuuta 2025

Fatalna obsługa

Fatalna obsługa . brak możliwości zwrotu mimo ,że błąd nie leżał po mojej stronie .
Oszuści na zasadzie nie bo nie .
Osoba w czasie rozmowy po prostu się rozłączyła mimo trzy krotnej rozmowy .
Jako firma wykańczamy 58 mieszkań pod klucz nigdy już nie złożę u nich zamówienia nawet jak by mieli najlepszą ofertę .

4. heinäkuuta 2025

Bylem klientem od lat.

Bylem klientem od lat.
Kiedy chcialem zwrocic pekniety sedes, ktory po rozpakowaniu byl juz taki. Brak zabezpieczen w kartonie, uslyszalem ze reklamacji nie uwzglednia.Pani na infolini bardzo wulgarna. NIE POLECAM. OMIJAJ Z DALEKA

18. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Łazienkaplus.pl SA oszukują klientów

Zostałam podwójnie oszukana. Wchodząc na Ceneo, link jest do innego produktu. Towar, który zakupilam byl niezgodny ze zdjęciem, więc musialam go zwracać. Dodatkowo Łazienkiplus oszukują na przesyłkach, która kosztuje na dzien 04.2025 138 pln, a w rzeczywistosci taka przesyłka mnie - osobe fizyczna - kosztowala 30 zl, więc ich jako firmę, która każdego dnia robi przesyłaki na pewno jeszcze mniej. Nawet nie mozna wystawic opinii na Ceneo na ten produkt i na ten sklep. Nie polcam Łazienkaplus po prostu oszukują klientów.

4. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin