2,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Cashback actie = oplichting

Beloven 5 keer cashback voor de nieuwe smaken, maar het houdt al op na één keer. Niet tof, valse beloftes doen om mensen te verleiden producten te kopen.

14. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

De cash back actie werkt niet

De cash back actie werkt niet. Ik heb nu al meerdere momenten geprobeerd, maar krijg steeds een foutmelding. Is dit een soort ontmoedigingsbeleid? Eerst lokken om te kopen want je krijgt geld terug en het dan onmogelijk maken om het terug te vragen. Ik heb het gedurende afgelopen week al op 4 verschillende momenten geprobeerd. Uit principe blijf ik het proberen, maar dit is natuurlijk belachelijk en irritant!

14. helmikuuta 2026

Niet meer lekker.

Sinds minder vet en minder zout is Lays niet meer lekker. Ik wil chips omdat het lekker vet en zout is. Nu koop ik het niet meer. Geef mensen in ieder geval de keuze: maak een variant met minder vet en zout en een variant met lekker veel vet en zout. Waarom zo betuttelend? Bah.

3. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Zogenaamde 'cashback'

Proberen van de nieuwe smaken, allemaal een code die je kunt invoeren online en (natuurlijk) elke keer de mededeling 'Je krijgt casback'... maar ook al wordt dit bij elke zak gezegd, je mag maar 1 artikel per bon invoeren, gelukkig heeft de smaak gewonnen die ik het minst vond want echt niet dat ik die prijs ooit nog ga neertellen voor die belachelijk kleine inhoud. Vraag mij ook af of er ooit wel iemand iets gewonnen heeft, want ze roepen dat er prijzen zijn maar geven niet eens voorbeelden

28. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niet meer te vreten sinds nutriscore ABC

Sinds veel van hun chips een nutriscore A,B,C heeft is het niet meer te vreten. Ik koop nu bewust alleen maar chips zonder nutriscore of met score D of E.

En nee ik ben niet geïnteresseerd in die "we doen dit om onze producten gezonder te maken" onzin. Ik eet chips omdat ik het lekker vindt, niet omdat het gezond is.

Echt die bemoeizucht van de overheid en gelieerde instanties. Ga PFAS, glyfosaat en andere schadelijke middelen per direct verbieden, in plaats van problemen maken over een beetje zout en suiker!

1. helmikuuta 2025

Probeer Lays gratis en wat krijg je: 0,50 cent

Actie bij AH en andere zaken. Probeer de nieuwste smaken gratis. Ik koop 2 zakken en verwacht voor 1 zak mijn geld terug te krijgen. Na onnodig veel ingewikkelde handelingen (account aanmaken, code invoeren, foto van de zak maken etc. etc.) krijg ik te zien dat ik 0,50 heb gewonnen.

Gratis is anders. Koop het sowieso nooit meer. Lays is niet lekker meer en veel te duur. Er zijn betere chips verkrijgbaar voor minder geld.

6. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De Paprika chips smaakt echt vies

De Paprika chips smaakt echt vies. Het lijkt ook wel of ze er een schep peper bij hebben gedaan. Het was altijd mijn favoriete chips. Maar ook mij gaan ze zo als klant verliezen. Als je verder leest op alle andere lay's reviews, dan ben ik niet de enige. op lays.dk klagen ze er ook al over.

16. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Stilzwijgend de smaak en inhoud aanpassen…

Eerst stilzwijgend de smaak aanpassen (de smaak van voornamelijk de paprikachips is zoveel minder geworden), om vervolgens pas de zakken aan te passen wanneer mensen je doorhebben: ze hebben er nu "great taste, less salt" opgezet om hun eigen hachje te redden. Hierbij hebben ze de party packs ook nog eens laten krimpen van 300 naar 275 gram.

Na contact met de klantenservice over de smaak werd er inderdaad toegegeven dat de receptuur onlangs was gewijzigd. Ik citeer: "Er is inderdaad recent een kleine wijziging doorgevoerd". Hierbij (22-01-2024) is er geen enkele compensatie aangeboden.

Ten slotte zijn alle zakken nu 2x zo duur als huismerken door de krimpflatie en de verslechterde aanbiedingen. Vroeger kon je voor €2 2 zakken krijgen, nu ben je minimaal €3 kwijt en dan zit er ook nog eens 20% minder in de zak. En dat terwijl huismerken nog wel voor rond de euro te krijgen zijn, en dan zit er 250 gram in in plaats van 200.

8. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin