Lavos Reiniging BV

Tämän yrityksen luokitus ei ole saatavilla, koska se rikkoo ohjeita.

Saanut 5/5 tähteä

Elk jaar hebben wij een familieweekend in ons vakantiehuis. Kort ervoor ontdekte we een muffe geur wat duidelijk schimmel culturen waren. Het personeel van Lavos BV is een dag na ons telefoontje direc... Näytä lisää

1. Siivouspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Sääntöjen rikkominen

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Lavos Reiniging BV, aanrader!…

Na een inspectie van mijn badkamer met hardnekkige schimmel werd er een helder plan gemaakt waarna er diezelfde week nog mensen langskwamen om de schimmel te verwijderen. Top resultaat, fijn contact en snelle service!

7. heinäkuuta 2026

Bedankt voor uw reactie

Very personable and trustworthy

Very personable and trustworthy company. They go above and beyond, helped us out on a very short notice and were flexible and communicative.

Would highly recommend their service!

1. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Geweldig bedrijf om mee samen te werken…

Geweldig bedrijf om mee samen te werken wij hebben een camping en hadden veel schimmel problemen andere bedrijven durfde het niet aan maar lavos wel hun hebben binnen 5 dagen 154 chalet schimmel vrij gemaakt echt geweldig ze hebben ook ventilatie geplaatst de communicatie was geweldig en wat een vak mannen echt toppers wij zijn tevreden en adviseren hun dan ook van harte aan

15. heinäkuuta 2026

TOP!!

Uiterst professioneel bedrijf
Doen wat ze zeggen, no nonsens mentaliteit
Echt een AANRADER!!!!!

10. heinäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Poor scheduling and overpriced but good result

They messed up their scheduling the first appointment and didn't realize so no one showed up and no one told us. On the second attempt they once again forgot to tell us about the fact that they shifted the appointment to 8 hours later. Finally, the service is just overpriced. We paid 800 euros (incl BTW) to clean the ventilation in 4 apartments (4 vents each). We're talking 1-2 hours of work with rudimentary equipment. Better rent the equipment and do it yourself for 50 euros. But the end result was good/clean at least so 2 stars for that!

30. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf had een aantal partij bbq’s…

Bedrijf had een aantal partij bbq’s opgekocht en verkocht deze via MP. Ik wilde 1 kopen en na meerdere berichten en beloftes dat ik hem op kon halen zodra aanwezig werd er ineens niet meer gereageerd. Zeer klantonvriendelijk.

Reactie: jullie hebben wel degelijk een MP account Lavos totaal service huizen waar jullie partijen aanbieden. Nu weer oa bouwdrogers etc. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen. Ik zie nog een negatieve recensie op MP van iemand anders die blijkbaar een bbq is beloofd. Waarschijnlijk een medewerker die vanuit jullie bedrijfsaccount handelt in dit soort restpartijen.

19. kesäkuuta 2026

Beste MZ,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij denken echter dat er sprake is van een vergissing. Lavos is gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden, vochtbestrijding, ventilatie en schimmelverwijdering. Wij handelen niet in barbecues en verkopen ook geen producten via Marktplaats.

Het lijkt erop dat deze review bedoeld is voor een ander bedrijf. Mocht u toch denken dat het om Lavos gaat, dan horen wij dat graag zodat we dit kunnen onderzoeken.

Saanut 2/5 tähteä

Offerte laten maken ze zijn geweest om…

Offerte laten maken ze zijn geweest om onze kelder waterdicht te maken het smeren van de wanden prima gedaan alleen was meneer Rob vergeten de mechanische ventilatie mee te geven, daarvoor een nieuwe afspraak gemaakt de man komt en had geen boorgereedschap bij en een pijpje van 30 cm lang.
Het grote probleem is dat men onder de serre door moet 300 cm en ja daar moest een speciaal bedrijf voor komen .
We zijn nu meer dan een half jaar verder en diverse afspraken gemaakt maar niks nagekomen een grote puinhoop. Dit bedrijf hier NOOIT meer aan de deur

25. syyskuuta 2025

Beste Arthur,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Allereerst onze oprechte excuses voor het verloop van dit traject. Hoewel de werkzaamheden aan het waterdicht maken van de kelder naar tevredenheid zijn uitgevoerd, begrijpen wij dat de vervolgafspraken rondom de ventilatie en de uitvoering onder de serre niet zijn verlopen zoals u mocht verwachten.

Na intern onderzoek is gebleken dat er sprake is geweest van een storing in onze interne communicatie. Hierdoor zijn afspraken niet goed opgevolgd en is er onnodige vertraging ontstaan. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Inmiddels hebben wij maatregelen genomen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Wij vinden het vervelend dat u hier al meer dan een half jaar hinder van ondervindt. Graag komen wij met u in contact om de situatie alsnog gezamenlijk op te lossen. U kunt ons bereiken via 035 205 7002. Wij zullen ons uiterste best doen om tot een passende oplossing te komen.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerlijke feedback.

Vriendelijke en competente mensen

Vriendelijke en competente mensen. Door een zieke medewerkers ging er iets fout, maar ze hebben dat super-netjes opgepakt en opgelost. Ik ben zeer tevreden met hun service!

15. kesäkuuta 2026

Beste Marcus,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hoewel er door omstandigheden inderdaad iets misging, vinden wij het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen en problemen snel en netjes op te lossen. Daarom waarderen wij het extra dat u onze aanpak heeft opgemerkt.

Bedankt voor uw begrip, vertrouwen en positieve woorden over ons team. Daar doen we het uiteindelijk voor.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over Lavos waarbij flexibel meegedacht wordt in onze loods op schiphol hadden wij een schimmel uitbraak het zat echt overal helaas wij stuurde dinsdag avond een bericht via de email nog geen 30 mnuten later belde rob van lavos mij direct op ik legde alles uit en nog geen 2 uur later stond er een team onderleiding van rob zelf en deze hebben de gehele nacht door gewerkt wat een geweldige service ga zo door toppers

8. toukokuuta 2026

Beste Jip,

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in Lavos.

Fijn om te lezen dat u onze snelle reactie en flexibiliteit zo heeft gewaardeerd. Een schimmeluitbraak in een bedrijfsomgeving vraagt vaak om direct handelen, zeker wanneer de bedrijfsvoering hierdoor onder druk komt te staan. Daarom hebben wij alles op alles gezet om u zo snel mogelijk te helpen.

Wij geven uw complimenten uiteraard door aan Rob en het team. Het was voor ons belangrijk om de situatie direct onder controle te krijgen en de werkzaamheden zonder vertraging uit te voeren.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij wensen u veel succes met uw bedrijf en staan uiteraard graag voor u klaar wanneer dat nodig is.

Super ervaring

Super ervaring. Van schimmel in de badkamer, alles weer schoon, en een nieuw ventilatiesysteem. Wij zijn blij.

8. toukokuuta 2026

Beste Shelly,

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat de badkamer weer schoon en schimmelvrij is en dat het nieuwe ventilatiesysteem naar wens werkt.

Fijn dat u tevreden bent met onze service en het eindresultaat.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige en snelle service wij hadden…

Geweldige en snelle service wij hadden veel schimmel en alles is nu verwijderd en een nieuwe ventilatie geplaatst zeker aanrader

23. huhtikuuta 2026

Beste Cheszco,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en dat de schimmel volledig is verwijderd. Ook goed om te lezen dat de nieuwe ventilatie naar wens werkt.

Dank voor de aanbeveling en veel woonplezier in een frisse en gezonde omgeving.

Absolute aanrader!

Absolute aanrader, uiterst kundige vakmensen, super vriendelijk en beleefd. Ze hebben bij mijn ouders een pittig probleem opgelost zodat zij nog jaren van hun woning samen kunnen genieten! Rob (eigenaar dacht ik), super vriendelijk en recht door zee. De werknemers (voor ons waren dat Nuno en Nairon, sorry als ik het verkeerd schrijf)...TOPGASTEN. GOUD WAARD!

15. huhtikuuta 2026

Beste heer/mevrouw Christiaansen,
Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! Het doet ons goed om te horen dat we je ouders hebben kunnen helpen met een lastig probleem en dat zij nu weer met een gerust hart kunnen genieten van hun woning.

We geven je mooie woorden met plezier door aan Rob, Nuno en Nairon, zij zullen dit enorm waarderen. Bedankt voor je vertrouwen en je enthousiaste aanbeveling!

Saanut 1/5 tähteä

Onbetrouwbaar. Niet aan te raden!

Wij hebben binnen één week tweemaal dezelfde factuur ontvangen. Daarnaast is er op de afgesproken dag niemand verschenen. Tijdens de daaropvolgende afspraak gaf de monteur telefonisch aan niet te weten of hij kwam voor een reparatie of voor het opstellen van een offerte.
Wij hebben aangegeven dat wij deze gang van zaken als onprofessioneel ervaren, mede omdat het ons een vrije dag heeft gekost. Hierop werd weinig begripvol gereageerd. Vervolgens hebben wij besloten af te zien van de eerder geaccepteerde offerte. Ook dit zou nog intern besproken moeten worden, maar sindsdien hebben wij niets meer vernomen. Al met al niet aan te raden.

3. maaliskuuta 2026

Beste Diederik,
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Het spijt ons om te horen dat dit traject zo is verlopen — dit is niet de ervaring die wij willen bieden.

We begrijpen dat dubbele facturatie, onduidelijkheid rondom de afspraak en het uitblijven van communicatie voor frustratie zorgen, zeker als dit je ook een vrije dag heeft gekost. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we nemen dit serieus.

We kijken dit graag intern voor je na om duidelijkheid te krijgen over wat er is misgegaan en om dit netjes met je af te ronden. Als je dat goed vindt, kun je contact met ons opnemen via 035 205 7002 zodat we dit direct samen kunnen oplossen.

Saanut 5/5 tähteä

Lavos heeft ons verlost van schimmel en…

Lavos heeft ons verlost van schimmel en vocht veroorzaakt door te hoog grondwater.
Komen afspraken na en werken zelfs op zaterdag!
Complimenten aan de nazorg, ruimen alles netjes op er is aan het einde van de werkzaamheden niet te zien dat ze iets hebben geboort.
Heeft u schimmel? Of vocht? Bij Lavos lossen ze het op!

7. maaliskuuta 2026

Beste Willem,

Je zult het niet geloven, maar ons team wordt blij van schimmel en vocht. En al helemaal als het na onze behandeling allemaal verdwenen is. Top dat je onze inzet weet te waarderen en dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Saanut 1/5 tähteä

Na 3 weken nog steeds geen offerte…

Na 3 weken nog steeds geen offerte binnen gekregen na meerdere verzoeken zijn wij er klaar mee! Lavos hoeft bij ons niet meer te komen. Zeer onbetrouwbaar!

9. helmikuuta 2026

LS,

Bedankt dat u uw ervaring heeft gedeeld. Dit zorgt ervoor dat wij onze processen kunnen verbeteren. Erg vervelend dat de offerte nog niet is aangekomen. Deze versturen we normaal gesproken binnen 1 werkdag. Wellicht dat er iets mis is gegaan met de mail. Zou u onze klantenservice kunnen contacten zodat we dit direct op kunnen lossen? Ons team is te bereiken op 035-2057002. Alvast bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Vorige maand ben ik keurig geholpen…

Vorige maand ben ik keurig geholpen door de medewerkers van Lavos. Er moest behoorlijk wat gebeuren in mijn woning: van renovatiewerkzaamheden tot het opnieuw stucen nadat er schimmel was geconstateerd.

De werkzaamheden zijn professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wat er moest gebeuren en alles werd netjes achtergelaten. Daarnaast is er ook mechanische ventilatie geplaatst om toekomstige problemen te voorkomen.

Vandaag de dag is alles nog steeds droog en ziet het er mooi afgewerkt uit. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de service. Zeker een aanrader!

2. maaliskuuta 2026

Beste Bastiaan,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat we je bij dit traject van begin tot eind goed hebben kunnen begeleiden, van renovatie en stucwerk tot het oplossen van het schimmelprobleem en het plaatsen van ventilatie.

We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en netjes te werken, dus het is mooi dat dit zo is ervaren. Geweldig om te horen dat alles nog steeds droog is en er strak afgewerkt uitziet.

Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

Uitstekende Service

Ik ben op 7 februari 2026 uitstekend geholpen met het verwijderen van schimmel in mijn badkamer. Hele goede service, uitstekend advies vooraf gekregen en zij hebben de bron van de schimmel vorming ook achterhaald in mijn woning 🏠. Een niet goed werkende ventilatie systeem was de oorzaak. Ook deze hebben zij uitstekend geïnstalleerd. Super tevreden 🤩👍🤝

7. helmikuuta 2026

Beste Vincent,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat we niet alleen de schimmel hebben kunnen verwijderen, maar ook de oorzaak hebben aangepakt door het ventilatiesysteem te verbeteren.

We vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen het probleem zelf, zodat het ook in de toekomst wegblijft. Geweldig dat je zo tevreden bent met het resultaat en onze service!

Team Lavos Totaalservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin