La Viva Slagelse Arvostelua 40

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,6

Ifald man påberåber sig at være en italiensk restaurant, da må man simpelthen gøre sig større indsats! En let opdateret “Dr. Oetker-pizza” samt opvarmet, men forud færdiglavet, pastaret, er IKK... Näytä lisää

Jeg bestilte idag Mules Frittes og det var mere en 13 muslinger helt lukket. Da vi sagde det til tjenerne (selv om de var søde), de skulle spørge en som var i køkkenet , og de sagde, at det kunne ikke... Näytä lisää

Vi har spist her flere gange, vi har altid været godt tilfreds men efter i dag tror jeg vi finder et andet sted. De fjerner kun det service fra bordet som er synligt snavset selvom folk har siddet o... Näytä lisää

Jeg har været forbi La Viva i Slagelse i dag sammen med mine venner og jeg kan kun jeg kommer forbi igen. Servicen, maden og ham der serveret os (Emre) har givet en ekseptionelt kundeservice, og jeg k... Näytä lisää

2,6

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

La viva...NEJ TAK

Jeg ville i dag spise lidt frokost på La Viva i Kalundborg,jeg så der var travlt og stadig pladser.Jeg blev afvist I døren selv om der var plads,Mage til fjendsk måde at behandle gæster på.
Jeg kommer der ikke mere efter den oplevelse.
Stedet kan IKKE anbefales..

1. helmikuuta 2025

Virkelig en rigtig god oplevelse

Virkelig en rigtig god oplevelse. Så lækker mad wow bedre end noget andet pasta jeg har smagt. Og der var meget mad. Min datter fik en steak også super smagfuld og rigtig god betjening og et hyggeligt sted at være

12. joulukuuta 2024

Ulidelig larm fra blender

Min familie og jeg spiste brunch på La Viva i Kalundborg i dag, den 22-9-2024.
Brunchbuffet’en var lækker - til trods for, at de scrambled eggs ikke var lavet af æg, men pulver.
Støjen fra de øvrige gæster kan man intet gøre ved, men larmen fra dén blender der blev brugt til at tilberede smoothies var ULIDELIG og den bør absolut ikke betjenes i det lokale, hvor gæsterne spiser, fordi det gør det umuligt at tale sammen, når den kører.

22. syyskuuta 2024

La viva i Kalundborg

La viva i Kalundborg

Her til aften var jeg ude og spise med min mand, vi bestiller en plankebøf (medium/rare) og en pasta ret.

Jeg er LØG ALLERGIER og spørg selvfølgelig om der er nogle forme for løg i min ret og får svaret nej.

Vi får maden, først er steaken hvertfald ikke medium noget som helst, den er helt done, virker som pulver kartoffelmos og grøntsagerne er helt smattede, udover dette, finder jeg efter første bid af min ret, et kæmpe stykke løg i retten.

Heldigvis når jeg ikke at spise det ellers havde det heddet sygehuset.
Vi sætter ikke vores ben der igen, da det ikke er første gang vi oplever maden under al standard men vi gav det en chance men det er slut.

11. toukokuuta 2024

Oplever at I weekender samles alt for…

Oplever at I weekender samles alt for mange unge menesker hvor de lamer og opfører sig som de er på diskotek. Det er en fænomen som har stået på et styk tid i nu. Har ikke noget imod unge menesker at de skal drikke og hygge sig, men det skulle gerne være forskel på værtshus/diskotek og Italian/fransk restaurant/caffe. Personalet glemmer ældre gæster og har fokus kun på de unge som bestiler masser drinks/flasker osv osv.

5. huhtikuuta 2024

Aldrig prøvet noget lign.!

Kommer til frokost med en god veninde - vi bestiller en stor sodavand hver og en frokost ret.
Da maden kommer, får min veninde den forkerte ret - dette påpeger vi overfor den unge tjener. Hun vil sørge for at få den rigtige bestilling lavet, så snart der er tid.. Jeg påpeger at vi ønsker at spise sammen, så hvad med min mad?? Den vil blive kold. Dette problem forstår tjeneren ikke og ruller øjne af min veninde og jeg.
Jeg påpeger igen, at vi ønsker at spise frokost sammen så derfor skal min mad holdes varm eller jeg skal ha en ny portion, samtidig med min veninde får sin mad.
Tjeneren vælger igen at rulle øjne af os, efterfulgt af et højt støn og så visser hun surt, at jeg ikke kan få varm mad længere, sådan er det bare!

Dette finder vi os ikke i, vi ønsker ikke længere at spise der og ønsker at gå.
Tjeneren oppe ved kassen spørger hvorfor vi ønsker at gå, vi forklarer hvorefter hun så siger at vi skal betale for det - vi nægter at betale for maden. Vi endte med at betale for to stk store sodavand, som stod ligeså pænt nede på vores bord og urørt!!

Aldrig har vi prøvet så ringe og ubehagelig en oplevelse.
Folk omkring os fulgte med i optrinnet og rystede på hovedet af de to tjenere.

Føj for pokker, I burde skamme jer!!

3. maaliskuuta 2024

"kun" 5 stjerner

Det er sjældent jeg giver 5 stjerner.

Hvorfor 5 stjerner ?

Betjeningen var rimelig. Men deres mad. det jeg fik smagte fantastisk. Mad lavet med kærlighed.

Kun en udfordring, der var for lidt. ikke fordi jeg var sulten, men fordi det smagte godt. så havde der været mere havde jeg spist det.

For maden og prisen, skal der derfor gives 5 stjerner.

Det har de fortjent !!

8. maaliskuuta 2024

LA VIVA Kalundborg

LA VIVA Kalundborg
Min kone og jeg blev fristet af det italienske i Kalundborg. Tænker at priserne er lidt høje, men vi elsker italiensk mad, så vi får et bord. Vil bestille pasta og pizza. Det bliver serveret og så starter skuffelsen. Pizzaen til 130 kr. Er en færdig købe dej, den smager som fryse pizza. Pastaen var rigelig saltet og med karl Johan på størrelse som kartofler. Det er ikke er sted vi vælger igen.

15. syyskuuta 2023

Så først på trustpilot efter vi havde…

Så først på trustpilot efter vi havde været der inde, hvilket jeg faktisk er glad for. Min og min venindes oplevelse af stedet, var at der var super god service. Maden var fantastisk, og alt i alt en god oplevelse. Så tak for mad.

8. elokuuta 2023

Var ude og spise med min mand og han…

Var ude og spise med min mand og han ligger kortet på og betaler. Opdager så på vores konto at vi har betalt aaalt for meget for vores mad og prøver at kontakte dem. Da vi ikke har kvitteringen vil de ikke give os pengene som de skylder os tilbage. Vi har endda billeder af hvad vi har fået. De har nu snydt os for en masse penge og derfor anbefaler jeg dem ikke til nogen!!!!!

21. heinäkuuta 2023

Sidder lige nu på La Viva I Kalundborg

Sidder lige nu på La Viva I Kalundborg. - virkelig en elendig omgang brunch, maden er næsten uspiselig med fluer på alt maden i buffen, scramble æg var ikke i nærheden af at være scramble æg, tørre pandekager, alt maden var virkelig dårlig, stedet får dog en stjerne for milkshaken det var go’.

25. kesäkuuta 2023

Ikke pengene værd !

Servicen super god, meget imødekommende.
Og saucen til vores steaks var lækker.

Desværre var vores steak ikke medium som vi havde bedt om, men istedet rød.
Kartoflerne var ikke kogt nok, så de var hårde.
Desuden var det alt for dyrt, i forhold til kvaliteten af maden. 😕

Kan ikke anbefales.

2. kesäkuuta 2023

Mig og min kæreste vi skulle ha lidt af…

Mig og min kæreste vi skulle ha lidt af spise inden vi skulle i biografen. Vi bestiller en pizza, da vi for pizza’en ser den lækker ud. Men da vi begynder at spise den, smager den af ingenting. Kyllingen har ingen dig heller ikke resten af pizzaen. Men det er ikke det værste, vi finder et brunt krøllet hår i vores pizza, inden i selve dejen.

Jeg anbefaler ikke denne restaurant medmindre du vil ha hår i maden. Prisen var også helt ude og skide.

18. toukokuuta 2023

Vi har spist her flere gange

De fjerner kun det service fra bordet som er synligt snavset selvom folk har siddet og pillet på knive osv. Tørre de bare bordet af og genbruger bestikket selvom det selvfølgelig burde blive fjernet og lagt noget rent da jeg sagde det til dem forstod de ikke problemet
I at det er uhygiejnisk og en smitte kilde.

5. marraskuuta 2022

Ingen anbefaling herfra

For nyligt været på la Viva, med et par venner. Vi havde reserveret et bord indendørs, hvor tjeneren fortæller de ikke har borde inden for. Vi sætter os derfor udendørs og får placeret en varmeblæser ved vores bord, hvor et par andre gæster for den efter kort tid.

Vi får bestilt vores mad, hos en flink tjener, men modtager først maden 45 min efter samt får den på forskellige tidspunkter + at maden var kold!!!

Vi fortæller efterfølgende den pågældende tjener at vi ikke vil betale får kold mad, og der får vi så af vide at vi skal snakke med chefen, da han så kom, fik vi afvide at såden er det når der er travlt! Og vi skulle bare betale….

la Viva burde ikke tage flere gæster ind, end de kan nå at følge med.

Alt i alt en pisse dårlig oplevelse, tjenerne var ikke gæstevenlige, maden var kold, dårlig service…!!!!!

Ville ikke anbefale andre at besøge la Viva i Slagelse. !!! Spild af penge og spild af tid !

30. syyskuuta 2022

En skuffelse

En let opdateret “Dr. Oetker-pizza” samt opvarmet, men forud færdiglavet, pastaret, er IKKE godt nok.

Personalet behørigt venlige, om end ligeglade og uvidende (ex. intet kendskab til given drinks indhold samt pizzas bagemetode).

Bent Bang

28. elokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili