Hele lage kwaliteit
Hele lage kwaliteit. Plastic glazen vallen eruit bij het schoonmaken.
Met Laviozo ervaar je ultiem comfort en helderheid. Ontdek hoe onze Anti Blue Light brillen jouw ogen beschermen en bijdragen aan een gezonder welzijn.
Laan van Groenewegen 2, 2614KG, Delft, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hele lage kwaliteit. Plastic glazen vallen eruit bij het schoonmaken.
3 brillen besteld, best een flinke prijs.
1 bril -> de zonnebril is 'oké' wat betreft kwaliteit.
De andere 2 blauwlichtbrillen voelen echt heel erg goedkoop aan, kraken zelfs een beetje als je de pootjes uitklapt. Het plastic montuurtje is niet goed afgewerkt, er steekt zelfs plastic uit op het glas gedeelte. Bij de andere bril zit een beschadiging op het glas die no-way weg te krijgen is. Kort gezegd, veel te veel op- en aanmerkingen voor iets wat eigenlijk €80 per stuk zou kosten.
Ik heb ze 11 maart binnen gekregen, meteen een mail gestuurd over de gebreken in de hoop het netjes op te lossen. Er stond bij dat ze meestal binnen 5 minuten probeerden te reageren.
Inmiddels 20 maart en ik heb nog geen enkele reactie terug ontvangen.
Laviozo, als jullie dat lezen, ik wil mijn geld terug voor de blauwlichtbrillen.

Vastaus yritykseltä Laviozo
Ik heb vorige week een bril gekocht en ik ben zeer tevreden. De kwaliteit is heel goed en ik heb het idee dat mijn ogen ook echt meer rust hebben.

Vastaus yritykseltä Laviozo
Samen met mijn vriendin de blue light bril aangeschaft. Het is echt een verademing! Tijdens het kijken van een serie zetten wij hem op en wij gaan met een veel rustiger gevoel naar bed! Top! De kwaliteit is trouwens ook erg goed, een sterke bril.

Vastaus yritykseltä Laviozo
Ik ben echt onder de indruk over het effect van de bril, ik merk enorm veel verschil in mijn ogen.
Minder vermoeidheid en scherper zicht zijn super fijn, ook is de fit van deze bril super chill en mooi.
Deze 5 sterren zijn dik verdiend!

Vastaus yritykseltä Laviozo
Ik ben erg tevreden over de anti blue light bril. Sinds ik deze gebruik heb ik geen last van hoofdpijn en vermoeide ogen meer! De kwaliteit is heel goed en de monturen zijn subtiel.

Vastaus yritykseltä Laviozo
Zeer tevreden met de anti blue light bril. Geeft de ogen ontzettend veel rust. Ontzettend tevreden mee!
Snelle levering, fijn product! Had het verkeerde ontvangen en dat is dezelfde dag nog goed opgelost.
Goede kwaliteit en service. Mijn adres gaf een foutmelding en ze hebben gelijk contact met mij opgenomen om dit op te lossen. Snelle service en echt een top product!

Vastaus yritykseltä Laviozo
Goede service! Na het plaatsen van mijn bestelling binnen 2 dagen geleverd! Ook over de kwaliteit zeer tevreden. Zeker aan te raden!

Vastaus yritykseltä Laviozo
Snelle service en goede kwaliteit van de brillen, heel erg blij mee