Lauridsens Møbler Arvostelua 239

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Bestilte en stol der så desværre ikke var på lager mere, de foreslog et alternativ og den bestilte jeg så. Lidt lang leverings tid og så kom den forkerte stol. Men med super hjælp fra Louise fik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God info under hele forløbet. Produktet, en "Conrad" loungestol mere end levede op til mine forventninger. Handler ofte på nettet og super tilfreds med dette køb samt levering og info undervejs. Burd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig fin handel og super kommunikation gennem hele forløbet. Møblerne kom præcist som lovet og blev leveret af firmaet selv. Super emballeret. Desværre gik en stol i stykker efter allerede 3... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fik kyndig og professionel vejledning af Søren da vi skulle købe ny seng. Sengen blev leveret OG monteret hurtigere end forventet og så tog de endda den gamle med. En fornøjelse. Vi havde f... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Lauridsens Møbler er en familie ejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 63 år, hvor vi har levet af salg af møbler til sommerhuse og private hjem. Butikken ligger i handelsbyen Nørre Nebel meget nær vestkysten.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Der er styr på det.

Fra bestilling, hvor ordrer modtager forklarede, at de ikke havde møblerne på lager lige nu, men de ville komme til den og den tid - og det holdte.
At vi så aftalte en levering til mig på det og det tidspunkt. Og det passede også - endda lidt før.
Svarer hurtigt på spørgsmål.
Så derfor. Styr på det

16. kesäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Tryg handelVores oplevelse har overordnet været…

Vores oplevelse har overordnet været super god.
Hurtige svar på mails, hurtig levering,
Ordentlig overleveringsmetode med alle nødvendige papirer så man følte sig tryg.
En ting dog må nævnes selvom vi har valgt at se bort fra det, er at der på varen var lavet en reparation i træet med lim. Det havde været god stil lige at nævne det for os inden afsending.

12. kesäkuuta 2023
Lauridsens Møbler-logo

Vastaus yritykseltä Lauridsens Møbler

Hej Betina.
Mange tak for din anmeldelse og dine rosende ord 😊.

Mht. reparationen i træet, så er det desværre ikke noget vi er bekendt med når vi afsender varen. Når vi modtager den fra vores leverandør, så er den pakket ind i emballage. Så derfor kan vi desværre ikke nævne noget inden leveringen.

Du må rigtig gerne sende os en mail med et par billeder mm. så går vi meget gerne videre med det.

Du ønskes en rigtig god dag 😊
Mvh Søren Lauridsen

Saanut 5/5 tähteä

Udsøgt service og flotte møbler

De gjorde en stor indsats for at skaffe møblerne frem til mig lidt tidligere end lovet, og var næsten ligeså glade som mig, da det lykkedes :) Derudover lever møblerne også fuldt op til mine forventninger.

9. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

God service og hurtig svartid, prismatch blev imødekommet, selvom man kun købte en enkelt ting - hurtig levering. Plus en fin ekstra lille gave i form af en pose slik.

16. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Det var en god oplevelse og handel.

Det var en god oplevelse og handel.
Hurtig levering og det var en meget serviceminded ung mand som leverede varerne og sikrede sig at jeg vidste hvad jeg skulle gøre. Selv om jeg ikke køber møbler så tit, så er Lauridsen Møbler et sted jeg altid vil tjekke ud.

11. kesäkuuta 2023

Super god rådgivning

Super god rådgivning, rigtig god kvalitet og en perfekt service. Ved en tilfælde havnede vi i butikken og gik ud med bestilling til sofa, bord, tæppe og stole. De blev leveret og placeret som ønsket og vi er meget glade for dem. Vi vil gerne anbefale det videre.

19. toukokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Anbefalelsesværdig, rigtig god service.

Jeg bestilte to stole fra Hundevad, og fik leveret dem personligt af Lauidsens Møbler. Det viste sig desværre stolene i kassen var de forkerte, selvom alle informationer på kassen var de rigtige. Jeg ringede tilbage til Lauridsens Møbler og de var rigtig professionelle, og ville ombytte stolene med det samme. Jeg har fået rigtig god service, og kan stærkt anbefale Lauridsens Møbler til alle der er på udkig efter nye møbler

20. huhtikuuta 2023

Super tilfreds

Jeg er så tilfreds med min nye sofa.Fint forløb hele vejen fra jeg bestilte den til den blev leveret.Kan anbefales at handle her.

20. huhtikuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Virkelig dårlig service.

Ændrer ikke særligt meget ved min anmeldelse.
At du Søren, blander biler ind i samtalen, hvorvidt man kan få en lånebil eller ej, hvis ens egen bil skulle på værksted.

Ydermere kunne du ikke svare på, hvor hurtigt en mand kunne komme hjem til min mor og ordne hendes sovesofa.
Desuden ringer du til min mor og beklager dig over min anmeldelse af jer.. Hvad havde du forestillet dig, hun skulle gøre ved det ?
Men pænt af dig at refundere min mors udgift på et ordentligt bladhængsel, fremfor det billige og viser sig, dårlige kvalitets bladhængsel, som jeres fabrik bruger.. Måske en god ide at vælge andet end jem og fix..

1. toukokuuta 2023
Lauridsens Møbler-logo

Vastaus yritykseltä Lauridsens Møbler

Hej Ulla.
Det er ikke mig som du har snakket med i telefonen, så jeg har ikke nævnt dette omkring en bil. Men jeg har snakket med min kollega, som nævner at "bilen" blev nævnt i samtalen med dig, for at sætte det i perspektiv til dit ønske om hvordan vi skulle ombytte/reparere sovesofaen. Vi kan af sagens natur, ikke gøre noget Søndag aften hvor din mor sendte os en mail omkring at der var et beslag der var knækket, og ej heller behandle sagen før vi møder ind Mandag. Her ringer i Mandag morgen, hvor dialogen med din Mor er i gang, og her nævner hun ikke noget om, at hun ser det fornuftigt at vi betaler det nyindkøbte beslag, det blev forstået sådan, at i ønskede en kompensation på selve sovesofaen, og dette kunne vi ikke give, men vi kunne fremskaffe et nyt beslag og sørge for at det blev monteret. Samtidig kan vi ikke uden nogen dokumentation i form af et billede eller lignende, behandle sagen fra den ene dag til den anden, og derfor kunne vi i telefonen ikke nævne hvornår en servicemand kunne være hos jer. Men vi gjorde det meget klart, at vi stod inde for vores møbler og ville løse problemet uden omkostninger for jer.

Da jeg læser dit opslag efterfølgende på Trustpilot, hvor jeg kan se, at det tilsyneladende bunder i en misforståelse omkring en kompensation, ringer jeg din mor op, som er vores kunde, og hende som vi har haft dialogen med fra bestilling til levering. Det handlede ikke om, at jeg beklagede mig over din anmeldelse, men at jeg ringede til hende fordi jeg kunne se, at du havde skrevet en anmeldelse på Trustpilot, hvor du følte at vores service mm. var alt var for dårlig, og dette ville jeg gerne have en dialog omkring med hende, da hun som sagt havde købt sovesofaen hos os og kendte hele sagens gang. Hun vidste dog ikke du havde skrevet en anmeldelse herinde, men vi havde en rigtig fin dialog, og jeg kunne forstå på hende at hun synes det var rimeligt at vi dækkede omkostninger til et nyt beslag, hvilket jeg var 100% enig i. Mere var der sådan set ikke i mit opkald, og din mor var godt tilfreds både med bestillingen, leveringen med indbæring til lejligheden og måden betalingen havde foregået på. Hun ringede også til mig d. 2/5, hvor hun ønskede nogle ekstra ben til sofaen, som nu er på vej til hende, så vores dialog er skam rigtig fin :).

Jeg ønsker ikke, at et hængsel til en sovesofa skal ødelægge alt det gode der også har været omkring denne ordre, og derfor kontaktede jeg på eget initiativ din mor. Jeg ønsker ikke at brokke mig over hvordan den enkelte bruger Trustpilot, men jeg synes man skal se alt fra begyndelsen ved bestillingen til leveringen osv., som en samlet helhed, og her synes jeg det er i overkanten med de ord vi fik med på vejen. Men pyt nu med det, både din mor og jeg har løst det, og vi afslutter hermed "sagen" herfra.

Du ønskes en rigtig god dag :)

Mvh
Søren Lauridsen

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin