Lauridsens Møbler Arvostelua 240

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Jeg fik leveret en Eva sovesofa d. 22/4 men uden armlæn. Da armlænene endelig ankom, d. 29/4, var det uden beslag til montering. De har så været venlige nok til at sende møbel service til at monte... Näytä lisää

God info under hele forløbet. Produktet, en "Conrad" loungestol mere end levede op til mine forventninger. Handler ofte på nettet og super tilfreds med dette køb samt levering og info undervejs. Burd... Näytä lisää

Rigtig fin handel og super kommunikation gennem hele forløbet. Møblerne kom præcist som lovet og blev leveret af firmaet selv. Super emballeret. Desværre gik en stol i stykker efter allerede 3... Näytä lisää

Fik kyndig og professionel vejledning af Søren da vi skulle købe ny seng. Sengen blev leveret OG monteret hurtigere end forventet og så tog de endda den gamle med. En fornøjelse. Vi havde f... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Lauridsens Møbler er en familie ejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 63 år, hvor vi har levet af salg af møbler til sommerhuse og private hjem. Butikken ligger i handelsbyen Nørre Nebel meget nær vestkysten.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE
Vi besøgte Lauridsens Møbler i håbet om at finde en sofa. Det gjorde vi og vi fik den leveret og monteret som aftalt.
Kunne vi give dem mere end 5 stjerner, havde de fået det, for de yder en utrolig gode service, er meget imødekommende og Jytte tog sig masser af tid til at vise og forklare os alt.
Lauridsens Møbler får en kæmpe anbefaling herfra for den gode oplevelse. Bestilling, opfølgning, levering, montering og kvaliteten var helt i top og alt var som lovet.
Derfor har jeg netop ringet til Jytte for at bestille et nyt sofabord, som jeg glæder mig meget til at modtage.

14. maaliskuuta 2023

Fantastisk service

Fantastisk service! Desværre var der fejl på de møbler vi havde købt, men Søren løste problemerne, var imødekommende og 100% serviceminded! Vi har sjældent mødt så meget hjælp til at afhjælpe problemet. Super oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra!

9. maaliskuuta 2023

Uovertruffen service

Jeg har købt en skænk og en kommode. Jeg havde nogle spørgsmål undervejs. De blev besvaret meget hurtigt - også efter lukketid.
Hjemmesiden er let og overskuelig, og udvalget er stort.
Jeg kan således varmt anbefale Lauridsens Møbler.

13. helmikuuta 2023

Perfekt

Meget fin service selv om de første ben til bordet var forkerte, fik vi de rigtige to dage senere. Som var perfekte og de første skulle ikke retur god sevice. Alt perfekt.

12. helmikuuta 2023

Man får en meget god

Man får en meget god, kompetent og venlig betjening. Vi havde en lille reklamation, men den bliver lavet uden vrøvl. Kan varmt anbefales.

Ville handle der igen!

Fin pris, hurtig levering og løbende dialog så man vidste hvornår man kunne forvente varen - lige som jeg blev spurgt hvilken dag passede mig bedst at få leveret.

16. tammikuuta 2023

God oplevelse og gode produkter

God oplevelse og gode produkter. Havde spørgsmål til produktet inden køb, og der blev svaret præcist og nærmest omgående. Leveringen og produktet lever fuldt op til forventningerne.
Varme anbefalinger

24. tammikuuta 2023

Den bedste kundeservice jeg har oplevet…

Den bedste kundeservice jeg har oplevet over nethandel. Vi bestilte en Daybed hvor der opstod nogle problemer ift. fragten (havde intet med Lauridsens møbler at gøre). Vi fik den bedste service og er ovenud tilfredse. Mange tak til Søren.