Prima voorlichting, duidelijke website met mogelijkheid om bij een leverancier in de buurt proef te zitten. Vervolgens gratis stofmonsters besteld. Deze thuis bekeken, de kleur gekozen en de Original... Näytä lisää
Super goede service. 2 keer de Laui Lounge XL en Pouf besteld. Toch niet helemaal tevreden over de kleur en deze mogen ruilen! Binnen twee weken de nieuwe kleur binnen gekregen en de andere mee retour... Näytä lisää
Ontzettend onaardige klantenservice. Ik probeer al 3 dagen contact te zoeken. Contactgegevens staan naar mijn mening niet duidelijk op de site. Toen ik via Google achter een telefoonnummer kwam en dit... Näytä lisää
Zo blij met deze gezellige aanvulling in de tuin. Levertijd bleek lang door de drukte maar toen ik mailde dat ik bijna ga bevallen kon ik er tussen en was het na twee dagen al in huis. Buiten de twee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De Laui Lounge collectie is ontstaan uit een visie om minimalistisch design te maken voor praktisch gebruik binnen en buiten, het hele jaar door. Alle Laui Lounges worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient.
Zeelberg 28, 5555 XG, Valkenswaard, Hollanti
- 0031407113838
- info@lauilounge.com
- lauilounge.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Zeer tevreden
Kwalitatief mooie spullen. Geeft een heerlijke loungesfeer in je tuin. De spullen werden keurig en goed ingepakt geleverd met ook extra vulling. Goed op de hoogte gehouden qua levering.

Levering prima geregeld
Levering prima geregeld. Netjes binnen de levertijd dat opgegeven is. En met de stoelen/zitzakken zijn we erg blij mee.

Vastaus yritykseltä Laui Lounge
Prachtige loungestoelen ook voor op het…
Prachtige loungestoelen ook voor op het water! Ze zien er geweldig uit. Snelle levering en correcte mailcommunicatie.

Vastaus yritykseltä Laui Lounge
Kussentje was niet helemaal goed
Er werd meteen een nieuwe kussentje opgestuurd

Volledige tevredenheid!
Correcte leveringstermijn en fantastische zetels voor bij ons zwembad! Het plaatje is compleet!!

Vastaus yritykseltä Laui Lounge
Snelle levering en nette samples.
Heerlijke lounges
Heerlijke lounges! Super handig dat ze ook op het zwembad blijven drijven.
Levering was binnen 10 dagen en de stoelen zien er nu na een aantal maanden nog steeds goed uit.

Vastaus yritykseltä Laui Lounge
Gezien via Big Brother 🛋️🛋️ en ben…
Gezien via Big Brother 🛋️🛋️ en ben benieuwd hoe ze zitten liggen slapen.
Dus nog even kijken als ik ze gaan aanschaffen. Stofjes heb ik in huis en voelt echt lekker aan.

Vastaus yritykseltä Laui Lounge
Super tevreden over de Lounge Chairs!
Super tevreden over de Lounge Chairs!
Bij slecht weer gebruiken we ze binnen en in de zomer aan/op het zwembad. Prijs/kwaliteit prima!
Ze liggen TOP en ze zien er daarbovenop ook mooi uit!

Vastaus yritykseltä Laui Lounge
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.