Mærkværdig oplevelse da den kun var halvt udført, grundet at jeg betalte for 30 minutter, men modtog kun knapt (!) 20 minutters behandling. Ingen test af led eller om bækken stod lige. Håber ikke... Näytä lisää
Ingen tvivl om at jan ved hvad han snakker om. Han er meget dygtig, både til at undervise og rent fagligt. Jeg kunne måske godt have tænkt mig, at der blev snakket lidt mere dansk istedet for mange... Näytä lisää
Det er en super fin uddannelse, noget struktureret bedre end andet men alt i alt super godt - jeg bruger min uddannelse dagligt og fortryder ikke mine køb
Velkommen til Lasota Terapi Akademis hjemmeside. Du kan på vores forside læse om uddannelser, like vores Facebook side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev
Prangervej 111, 7000, Fredericia, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Håber ikke at det er sådan hver gang?
Når jeg har opsøgt jeres manuelle terapeuter i selvstændige klinikker forskellige steder i DK, har det altid været en positiv oplevelse.

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Jeg har tilmeldt akupunktur i Hobro men pga. familie forhold har jeg brug for at holde pause, men jeg får ikke love til den. De siger jeg skal betale hele forløbet selvom jeg ikke deltager i timerne. Jeg vil gerne holde 6 månder pause.

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Dygtige erfarne lærere. They have different and comprehensive approaches with the trainings and all are relevant and successful. Kudos to all the staff!
Kun gode oplevelser som kunde hos Lasota. 👍
Jeg kan kun anbefale Lasota Terapi Akademi.
Hele undervisnings teamet er utrolig dygtige til at lære fra sig.
Jeg har taget de fleste uddannelser og kurser ved Lasota.
Peer Christensen

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Kan på det varmeste anbefale uddannelser igennem Lasota Terapi Akademi. Har efterhånden været afsted en del gange, og skal bestemt afsted igen.
Professionelt og højt niveau med en underviser der kan lære fra sig med lune og humor, og på en måde så selv det sværeste siver ind.
Spændende og inspirerende.
Viden og formidling i top.
LTA kan varmt anbefales:)
Professionel behandlere. Er ikke en penge maskine eftersom de siger når der ikke kan gøres mere eller, at man skal se tiden an.
Anbefaler klart Lasota til andre.
Super sted at uddanne sig, og de bedste behandler i Danmark.

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
LTA kan varmt anbefales. De har dygtige og utrolig engagerede undervisere.

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Haft fornøjelsen af 4 forskellige kurser i løbet af foråret.
Gode og spændende kurser med relevant indhold og inspirerende undervisere der virkelig brænder for deres felt.
Glæder mig til endnu flere forløb i fremtiden.

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
The Best and most professionel school and teachers👌☺

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Tusind tak for undervisning, der ligger på er fagligt højt plan. Man tager hjem med noget, der kan bruges med det samme og som er til stor glæde for klienter og behandler. Håber, på nye og spændende kurser.
Bodil Hansen

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Fantastisk godt sted at uddanne sig. Man er “klar” når man er færdig. Jeg er i gang med den 2. uddannelse og bestemt ikke den sidste. Også selv om jeg har over 100 km til Fredericia. Meget dygtige lærere 👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
jeg Er bleven uddannet manuel terapeut På LTA , i får min bedste anbefalninger , en meget seriøst skulle , med meget god erfaring 👍👍, mvh Arben Lika

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Jeg er vild med kurserne jeg har taget på eller igennem Lasota. Desuden er jeg stor fan af energy armbåndene, som alle bare bør eje. Jeg glæder mig allerede til næste kursus/ uddannelse hos LTA.

Vastaus yritykseltä Lasota Terapi Akademi
Gennemført og ordentligt - højt fagligt niveau - kvalitet hele vejen!