Lashgeek Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Kauneushoitola

Hos Lashgeek får du mere end bare smukke vipper – vi giver dig en helhedsoplevelse, hvor du kan slappe af og føle dig tryg.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Smukke naturlige vipper

Jeg kan varmt anbefale Lashgeek! Hun laver virkelig flotte og naturlige vipper, og hvis man som ny kunde ønsker et naturligt resultat, så er det helt klart her, man skal booke tid. 😍 Hun holder til i Aarhus C, og så er hun også super fleksibel med sine åbningstider – hvilket gør det nemt at få en tid, der passer ind i en travl hverdag. Jeg er SÅ tilfreds! ✨

25. syyskuuta 2025

Lækre vipper, og lækkert humør

Jeg går altid glad fra Rikke, hun er top dygtig til at lave vipper, og jeg kommer fast hver 14. dag for at få opfyldning af mine lashextensions og få ordnet bryn. Jeg kører ca 1 time ud, og 1 time hjem, for at besøge Lashgeek.
Udover at være dygtig til sit håndværk er Rikke også enormt smilende og imødekommende, efter en behandling hos Rikke er mit humør altid 15% højere og mine vipper 100% lækre

11. elokuuta 2025

Rikke er en yderst kompetent vippeteknikker 😍

Rikke er en yderst kompetent og mega sød vippeteknikker! Jeg har fået lavet vipper hos hende mere eller mindre fast i 2,5 år; både hybrid, single og flat lashes. I ny og næ giver hun også mine bryn en smuk overhaling, så det fulde look bare spiller. Hver evig eneste gang har jeg været meget tilfreds med resultatet! Rikke er enormt god til at lave de smukkeste vipper, der passer lige præcis til dig og det udtryk du gerne vil have 😍 Skulle der en sjælden gang være noget ift. en tid der alligevel ikke passede, et opstået behov for en ekstra opfyldning eller andet, så er Rikke meget imødekommende og formår at få det hele til at gå op. Rikke formår også at skabe et trygt og rart miljø, og jeg føler mig altid meget velkommen, set og hørt, hvilket kun gør at jeg har lyst til at forblive kunde hos hende. Rikke er god til at fornemme, hvad man har brug for; om det er en god sludder, mens vipperne laves eller f.eks. bare en dejlig lille lur. Rikke er den sødeste og mest hjertevarme vippeteknikker, der gør en dyd ud af at følge med i nyeste og bedste teknikker, så resultatet bliver så godt som muligt. Jeg har stort respekt for hendes iver til at ville lære mere og udvikle sig samt hendes måde at forklare og lære fra sig, så man også selv kan passe sine vipper bedst muligt 🤗 Rikke er hjertevarm, virkelig dygtig og meget fair. Derfor kan jeg ikke andet end at give mine varmeste anbefalinger! 🫶

19. syyskuuta 2024

Yderst kompetent og dygtig vippetekniker! 💗

Ved LashGeek får man altid ordentlige og smukke resultater samtidigt med at man føler sig velkommen ved den mest kompetence vippetekniker!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været kunde ved Rikke i over 2 år, og jeg er altid gået derfra med de flotteste vipper. Hun har en særlig kompetence til at ligge og tilpasse vipperne, så de netop passer til én.
Rikke er god til at give råd om, hvordan man bedst passer på sine eyelash extensions samt ens naturlige vipper.
Rikke er serviceminded, sød og hjertevarm.
Jeg har altid rost og anbefalet hende og hendes arbejde!

4. syyskuuta 2024

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet vipper hos Rikke i 1,5 år nu og hver eneste gang går jeg derfra med de smukkeste vipper. Der er ikke nogen tvivl om at Rikke er super god til sit arbejde og jeg ser altid frem til hver 3. Uge, hvor jeg skal forbi og have fyldt vipperne op og samtidig lige kan få en hyggelig snak 😃🥰

5. syyskuuta 2024

De fineste vipper 🖤

Rikke er en super dygtig vippetekniker, og jeg går altid tilfreds fra klinikken. Hun laver de fineste vipper tilpasset ens egne vipper og ansigtstræk. Stor anbefaling herfra!

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lashgeek

Tusind tak for den fine anmeldelse💗

LashGeek lashlift

LashGeek er altid et sted, hvor jeg har mulighed for at lade op samtidig med jeg altid er gået derfra med de flotteste resultater.
Jeg får lavet lashlift hver 8. uge og er altid rigtig glad for det.
Lashlift er også for mænd og jeg føler mig altid i de bedste hænder.

Meget stor anbefaling herfra

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lashgeek

Tak for den fine anmeldelse, det er dejligt at læse🥰

SÅ dygtig !!!

Jeg har fået lavet vipper hos Lashgeek fast i 2 år og er 100% tilfreds hver eneste gang! Rikke er så dygtig til sit arbejde og man føler sig altid meget velkommen på briksen. Jeg kan helt bestemt anbefale, at få lavet sine vipper/bryn hos Lashgeek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lashgeek

Tusind tak for den fine anmeldelse, det er altid dejligt at have dig i klinikken🥰

God service

Rikke som har lashgeek er virkelig dygtig, professionel og serviceminded. Har fået de flotteste vipper som holdte længe. Intet at sætte en finger på her.

29. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lashgeek

Tusind tak for den fine anmeldelse og feedback💗