Saanut 5/5 tähteä

Tja, wat kan ik zeggen. Mijn vragen zijn netjes beantwoord, bestelling snel verwerkt, duidelijke communicatie en binnen 1 dag geleverd (ook dankzij PostNL die meewerkte natuurlijk). Als ik een dingetj... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Netjes verpakt met een lief handgeschreven bedankje. Ik had een mailtje gestuurd omdat er iets niet helemaal goed was gegaan (mijn fout), snel antwoord terug en helemaal opgelost. Volgende dag gelijk... Näytä lisää

1. Kauneus & Hyvinvointi

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Nr.1 nepwimpers & beauty shop van NL. ✓ Grootste aanbod wimpers, valse wimpers & wimperextensions. ✓ Voor 17:00 besteld = morgen in huis. ✓ Mooie lashes.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Goede klantenservice!

Pakketje niet ontvangen vanwege fout bij DHL maar lash addict heeft ervoor gezorgd dat ik mijn pakketje zsm heb gekregen. Ze hebben uitstekende klantenservice!

2. kesäkuuta 2025

Ik heb daar een lash remover besteld

Ik heb daar een lash remover besteld
Mijn ogen kregen daar een vreselijke reaktie op
Ze jeukten en branden
Ik heb gevraagd of het produkt retour kon maar dat mocht niet
Het ligt aan mij dat ik er een allergische reaktie van krijg
En het produkt is geopend
Dat lijkt me logisch want ik heb het produkt gebruikt
Dus dames ik heb al jaren nepwimpers
Maar bestel hier geen wimperremover want je krijg er gratis rode dikke jeuk ogen bij

31. toukokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Werkt niet…

De magnetische wimpers krijg ik niet aangebracht. Ik krijg mijn wimpers niet tussen de magneten. Ik zou dit product niet aanraden.

6. kesäkuuta 2024

Hi Eva,

We hebben geen bestelling gevonden onder jouw naam. Ook hebben we jouw informatie opgevraagd, maar we hebben tot op heden geen reactie ontvangen. Zou je even een mail kunnen sturen naar info@lashaddict.nl? Dan kunnen wij jou helpen!

Vervelend bedrijf.

Ze hebben me naar behandeld.
Uiteindelijk hebben ze het vanwege de geschreven revieuw een melding gedaan maar verloren..... ze hadden een melding gedaan omdat ik een missend setje had en ze ontkenden en beweerden dat ik dus lieg. En dus was de revieuw herplaatst door trustpilot....ja sneu maar het was waar... dus Trustpilot doet dat niet voor niets.... En nee ik schrijf niet zo een verhaal om 1 missend setje er was veel meer loos en vooral de communicatie. Hun doen en laten is niet oke en zeker geen klantenservice. Zelfs beledigend en veroordelend op voorhand.

Ik gaf ze het respect dat ze na nette berichten vanuit mij en leugens vanuit hun toch het bedrag hebben gecrediteerd. Daarom verwijderde ik mijn revieuw voor ze Waarschijnlijk vanwege bangheid voor hun reputatie. Maar goed ze hebben in elk geval hun geld en ik mijnes terug van het missende setje. Jammer dat ze dit eerder ontkenden. Ze hadden een vaste klant aan mij gehad gisteren een bestelling gedaan maar ze zijn zo boos door hun eigen handelen in de klantenservice dat ze deze niet versturen. Bedankt voor teruggave geld🥰. Jammer dat jullie zo zijn....

Maar beweren dat ik lieg (over het goedkoopste product ook nog wat mist) en vervolgens vragen of alles wel goed gaat is dat niet narcistisch?😂

Nu antwoorden ze niet meer ik begrijp het ben ook uitgepraat nu.. Denk dat ze wat te geraakt zijn door hun handelingen betreffende mijn klacht. Maar misschien maar beter ook. Veel gezeur en beledigingen en leugens geweest vanuit hun.
helaas moet ik toch bij mijn mening over ze blijven. Na de zoveelste poging.

Ze zijn niet netjes. Waar een deur sluit gaat een ander open he, zelfde merk betere beoordeelde site en goede beoordelingen niet zoals dit, iets met Karma denk ik. toedeloeee en een fijne dag 🥰 en succes met jullie bedrijf. Komt wel goed zo 🤣💪
En nee Dankje, hoef geen reactie of wat dan ook nog van jullie. Bedankt voor de snelle teruggave geld van de geplaatste bestelling gisteren (ging me echt om bepaalde wimpers van een merk maar nu betere site gevonden ). Zo boos dat ze zijn omdat ik gelijk had en ze niets wouden oplossen.🙏 Eerlijkheid duurt het langst he 😊

Update, waarheid is waarheid en jilullie bedrijf gaat het niet opredden met jullie handelen en ik ben nu beter af. WebwinkelKeur is blijkbaar niet betrouwbaar ik kijk nu ook alleen nog naar Trustpilot. Klarna heeft het bedrag gecrediteerd dus jullie alsnog niet gelijk gegeven blijkt nu.... en niet door jullie gecrediteerd dus jullie gingen gewoon door, dat was het enige stukje respect dat ik voor jullie nog had na alles ... Moet je nagaan. Ik had idd geen bestelling geplaatst als ik dit wist. Heb niet alles gelezen de tijd zal alles uitwijzen met lash addict 2,7 is goede cifer. . Zal niet de enige zijn. Ik ontvang vandaag de wimpers due ik graag wilde, zelfde merk half geld goed beoordeeld bedrijf . Fijne toekomst lash addict en fijne dag

23. huhtikuuta 2024

Beste Margot,

Bedankt voor je review. Wij betreuren de gehele situatie. Op jouw verzoek is dit geschil door twee onafhankelijke partijen beoordeeld, namelijk Klarna en WebwinkelKeur. Door beide partijen zijn we in ons gelijk gesteld. Onze aangeleverde bewijsstukken laten namelijk blijken dat wij alle bestelde items naar je verzonden hebben.

Wij hebben voorgesteld om een onderzoek te openen bij de vervoerder om uit te zoeken waar het dan mis is gegaan bij het transport. Je wenste hier zelf niet aan mee te werken. Wanneer een klant niet wenst mee te werken aan het aanleveren van de gevraagde stukken kunnen wij als bedrijf helaas ook niets meer doen. De vervoerder wil namelijk o.a. van de klant een met de hand geschreven verklaring hebben van het probleem om een verzoek tot onderzoek in behandeling te nemen.

Wij waren verrast dat je gisteren een nieuwe bestelling had geplaatst, gezien je had aangegeven dat je vertrouwen in ons zo beschadigd was. We hebben echter besloten om je nieuwe bestelling niet in behandeling te nemen. Het bedrag is inderdaad direct teruggestort, zodat je de producten elders kunt bestellen.

Team LashAddict

Snelle levering top

Snelle levering top! .Na het lezen van de slecht beoordeelde reviews gaat het over het algemeen over de levering en dat ligt voornamelijk aan de bezorgers(in mij geval (Postnl en DHL) Dat is mijn ervaring.(maken melding van brievenbus bezorging terwijl het niet door de brievenbuspast)De webshops hebben daar zeker ook mee te maken en last van En LashAddict is zeker niet de enige..Ik denk dit wordt het nieuwe bezorgen wordt

16. tammikuuta 2024

Heel onprofessioneel

Heel onprofessioneel. Ik zou m’n pakketje de volgende dag krijgen. Ik wacht nu al bijna 2 weken. Na het plaatsen van mn ervaring werd ik via de mail benaderd dat het door de drukte komt. Tot de dag vandaag wacht ik op mijn pakketje… BESTEL HIER NIET!

22. marraskuuta 2023

Hele slechte service

Hele slechte service!

Wimpers en lijm besteld op deze website omdat alles er netjes uit zag en een snelle service “bleek te zijn” van de volgende dag in huis.

Vorige week dinsdag besteld en een week later nog niets in huis. Ze zouden er achteraan gaan maar krijg niks nuttigs te horen.

28. maaliskuuta 2023

Hi Kim,

Ik heb het voor je nagekeken. DHL heeft het pakket niet kunnen afleveren, omdat de bezorger het adres per ongeluk heeft gezien als een zakelijk adres. DHL Vandaag levert namelijk niet in de avond op bedrijfsadressen.

Mijn collega was meteen aan de slag gegaan toen je het probleem kenbaar had gemaakt. Er werd direct navraag gedaan bij DHL en we hadden aangeboden om de bestelling dezelfde dag opnieuw te versturen met PostNL. De volgende dag had je aangegeven liever het bedrag terug te willen. Zoals afgesproken hebben we het bedrag gecrediteerd, nadat het pakket een retourscan heeft gekregen.

Het probleem was opgelost en de ticket was daarmee gesloten. Ik begrijp uit je review dat er echter iets niet duidelijk was? Mocht dat zo zijn dan kun je ons altijd een bericht sturen.

Prima service / snelle levering

Het pakket was helaas vertraagd door DHL maar daar kon Lashaddict niets aan doen, ik had via de chat contact genomen met ze en ze gingen precies uitzoeken waar mijn zending bleef. Zeer snelle reactie van de klantenservice DHL kan hier wat van leren ;)

16. kesäkuuta 2022

Zeer onbetrouwbaar

Zeer onbetrouwbaar. Dames mocht je iets nodig hebben voor de volgende dag, bestel dan echt liever ergens ander! Ze geven levertijden aan die ze niet nakomen. Altijd het voordeel van de twijfel gegeven en gedacht dat het wellicht lag aan drukte, maar dit gebeurt mij nu elke x! Ze bieden het gewoon veelste laat aan bij de postbode. Vaker gebeld met DHL en postnl hierover en het ligt echt aan Lashaddict.

4. maaliskuuta 2022

Weer een topbedrijfje…

Weer een topbedrijfje die het goed voor elkaar heeft. Duidelijke site logisch en vooral goed van prijs. Toch nog best wat besteld. Het kwam keurig verpakt in extra inpakpapier met logo sticker erop, zodat je echt het gevoel kreeg jezelf wat cadeau te hebben gedaan.. Het was snel en vooral erg netjes. Deze zaak heeft t netjes voor elkaar. Ik hou ervan.

12. tammikuuta 2022

Slechte service

Slechte service. Ik heb mijn pakketje besteld in de veronderstelling deze ook de volgende dag te ontvangen. Vervolgens is het pakketje kwijtgeraakt en kan Lashaddict mij niks bieden. Ik moet maar gewoon afwachten als het pakketje ooit nog aankomt. Ik vind het schandalig!

29. marraskuuta 2021

Hi Alicia,

Je bent vanmiddag door onze klantenservice geholpen in de chat. Zoals eerder aangegeven is het pakket niet kwijt en heeft het gisteren nog een scan gekregen. We hadden voor de zekerheid alvast contact opgenomen met DHL m.b.t. jouw pakket.
DHL doet zijn best om alle pakketten tijdig te kunnen afleveren. Door de Black Friday drukte kan het in een enkele geval helaas voorkomen dat een zending vertraging oploopt. Het is nog eventjes afwachten. Onze excuses voor het ongemak!

Saanut 1/5 tähteä

Super slecht bestel hier nooit meer heb…

Super slecht bestel hier nooit meer heb maandag een bestelling gedaan voor 23.59 uur volgende dag bezorgd daar betaal je ook 4.90 € voor maar vandaag vrijdag nog steeds niks binnen al meerdere mails gestuurd lig bij de bezorger mooi verhaal ik word al 3 dagen aan het lijntje gehouden zowel dhl als jullie
Jullie zijn verantwoordelijk Jullie werken met dit bedrijf dus vind ik dat jullie dit moeten oplossen en niet een mail sturen u kan het terug sturen haha dan moet het eerst eens binnen komen nou staat er bij dhl dat het vandaag tussen half 6 en half komen dat is elke keer maar niks word geleverd dus geloof ik ook dat het vandaag weer niet word geleverd echt heeeeel slecht

26. marraskuuta 2021

Heel slechte service en…

Heel slechte service en onprofessioneel.
E-mails worden niet beantwoord. En reageert nauwelijks op whatsapp! Klantonvriendelijkheid en voldoet niet naar wensen van de klant!
Gisteren kreeg ik de pakket binnen en ik schokte heel erg van het kwaliteit van de lashes in vergelijken met mijn vorige bestelling.
Deze lashes zitten er heel nep en niet fluffy uit in vergelijking met vorige lashes die ik besteld had.
Ik ben zeer teleurgesteld omdat ik ze voor mijn verloving besteld heb.

27. lokakuuta 2021

Hi Toloue,

Wat vervelend dat je het zo hebt ervaren.

We hadden je mail gisteravond ontvangen. Je had aangegeven dat je ons nog een mail zou sturen met de foto's van de producten. Dat mailtje wilden we even afwachten.

Vanmiddag had je contact gezocht via WhatsApp. Mijn collega had jouw vraag direct in behandeling genomen. Er zou foto's van de producten worden gemaakt, zodat je zelf een paar wimpers zou kunnen kiezen die past bij jouw wensen. Nadat je de wimpers had doorgegeven is mijn collega meteen de wimpers gaan pakken. Het pakken van de producten en maken van de foto's neemt tijd in beslag, daardoor konden jouw vragen over het retourproces niet direct worden beantwoordt.
Hopelijk is het nu een stukje duidelijker waarom er niet binnen enkele minuten werd gereageerd. We proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen, maar geef ons daar ook de tijd voor :).

LashAddict

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin