Na vertraging in de bezorging van Lars zijn kant heb ik keurig netjes een voorstel vergoeding gekregen... 2 de bestelling verkeerde maat besteld. Zonder probleem een retour etiket toegezonden g... Näytä lisää
Fijne communicatie snelle levering Onlangs een nieuw paar Nike Patta Monarch gekocht bij Lars. In contact gekomen via Marktplaats voor een paar 44.5… helaas had hij deze toch niet meer voorradig. D... Näytä lisää
Even moeten wachten op de schoenen die wel in voorraad op de site stonden. Maar dat uiteindelijk niet bleken te zijn. Gelukkig door goed contact via WhatsApp en duidelijke uitleg over wanneer de lever... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De nieuwste sneakers zoals Jordans, Nike Dunks, Nike Airforces & Yeezy's verkrijgbaar bij Larskicks!
Rijnbeekstraat 446, 5913GP, Venlo, Hollanti
- 0621676739
- info@larskicks.nl
- larskicks.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Top service!
Goede communicatie
Goede communicatie en de schoenen waren volgens verwachting schoon en als nieuw.
Perfecte communicatie
Goede communicatie, snelle levering en overzichtelijke site met goede service
Prima bedrijf - slechte communicatie
Prima bedrijf.
Schoenen netjes ontvangen, alleen communicatie echt bagger. Mag wel even beter/professioneler worden gecommuniceerd als je iets aanschaft.
Verder geen op-/aanmerkingen
Larskicks is een topbedrijf
Larskicks is een topbedrijf. Ik heb de eerste order geplaatst op deze website en het is tof om de groei te zien tot waar het nu staat. Altijd goede items en snelle verzending🤝
Snelle verzending en mooie schoenen.
Ik wilde graag een woord van waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij mijn recente aankoop van schoenen bij jullie winkel. Ik ben absoluut blij met het snelle ontvangen van de schoenen en de geweldige klantenservice die ik heb ervaren.
Allereerst was ik aangenaam verrast door de snelle levering van mijn bestelling. De schoenen arriveerden veel sneller dan ik had verwacht, wat me aangenaam heeft verrast. Jullie hebben duidelijk veel zorg en aandacht besteed aan het verwerken en verzenden van mijn bestelling, en dat waardeer ik enorm.
Bovendien was de klantenservice die ik heb ontvangen van jullie team uitstekend. De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en reageerden snel op mijn vragen. Ze waren bereid om de extra mijl te gaan om ervoor te zorgen dat ik tevreden was met mijn aankoop en dat alles soepel verliep.
Ik ben erg blij met de kwaliteit van de schoenen die ik heb ontvangen. Ze zijn precies zoals beschreven op jullie website en passen perfect. De hele ervaring van begin tot eind was vlot, professioneel en plezierig.
Ik wil jullie bedanken voor jullie uitstekende service en snelle levering. Het was een genoegen om bij jullie te winkelen en ik zal zeker in de toekomst weer bij jullie bestellen. Jullie hebben een tevreden klant gewonnen en ik zal zeker jullie winkel aanbevelen aan anderen.
Vriendelijke jongeman
Vriendelijke jongeman! Was zeer attent en assisteerde mij bij het vinden van een paar lichtgevende yeezy boost sneakers met boost technologie voor extra bounce. Wat een vette sneakers, ben er super blij mee, zal zeker nog eens wat bij Lars bestellen.
100% Legit service
100% Legit service, definitely would recommend to buy from.
Gemakkelijke site ,fijne en veel keus…
Gemakkelijke site ,fijne en veel keus en een goede service met de levering,top.
Duurde langer dan verwacht maar goedje…
Duurde langer dan verwacht maar je vragen worden vlot beantwoord.
Netjes geleverd
Enorm lang moeten wachten op de…
Enorm lang moeten wachten op de schoenen! Zelf maar contact opgenomen en kreeg het gevoel dat ik zelf de zeurende partij was. Schoenen kwamen bijna 1,5e week later binnen. Erg vervelend

Vastaus yritykseltä Larskicks
Goede snelle levering
De kwaliteit schoen was en is top! Ik ben echt zeer tevreden er over! En de levering was een dag eerder dan gepland dus dat is helemaal top!

Vastaus yritykseltä Larskicks
Top service!!!
Super ervaring
Super ervaring! Binnen 2 dagen mn nieuwe dunks binnen. Heel blij mee! :)
Schoenen te klein.
Mijn schoenen zijn te klein. Het duurt al minimum 3 weken vooraleer ik geholpen wordt. Eerste en laatste bestelling op deze website.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.