Grote levering met diverse keren een…
Grote levering met diverse keren een aanpassing. Er wordt goed meegedacht over dag van brengen en ophalen.
Bij Laptopshuren.nl streven we naar de beste service, ongeacht uw behoeften. Of u nu laptops nodig heeft voor één dag, twee weken of een maand, wij bieden flexibele huuropties die perfect bij u passen. We zorgen ervoor dat u de laptops één werkdag voorafgaand aan uw behoefte ontvangt, en na gebruik halen we ze weer snel op.
Nervistraat 8, 8013RS , Zwolle, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fijne medewerkers & goede service
De samenwerking heb ik altijd als prettig en constructief ervaren.
Onwijs goede service! Ze denken altijd met je mee, extra haspels en laptops erbij geleverd.
Nog nooit slechte ervaringen met ze gehad.

Vastaus yritykseltä Laptopshuren.nl
Alles netjes, alles op tijd klaar. Super geregeld

Vastaus yritykseltä Laptopshuren.nl
De heren van Laptopshuren leveren top service en denken heel fijn met je mee. Ze geven echt advies op basis van wat je nodig hebt.

Vastaus yritykseltä Laptopshuren.nl
Wij maken al een tijdje gebruik van de laptops van laptopshuren.nl. De aanvragen worden altijd snel opgepakt en het contact verloopt prettig!

Vastaus yritykseltä Laptopshuren.nl
Snel geregeld en een prima telefonisch contact. Prettige partij om mee samen te werken.

Vastaus yritykseltä Laptopshuren.nl
Wij maken al een aantal jaren regelmatig gebruik van de diensten van Laptopshuren.nl. Reacties op aanvragen ontvangen we altijd snel en met een goed aanbod. Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk, prettig in contact en denken ze goed met je mee.

Vastaus yritykseltä Laptopshuren.nl
Goede oplossing door een fout die bij ons in de organisatie is gemaakt, zijn julle met een goede oplossing gekomen.

Vastaus yritykseltä Laptopshuren.nl
We hebben al een aantal keer spullen gehuurd bij Laptopshuren.nl en hebben altijd goede service ontvangen. (Voor en Na het huren) Vriendelijk personeel en altijd snel geholpen.