Tyvärr ingen fisk, men ett fint och välskött ställe med bra tillgänglighet runt hela sjön. Kommer gärna tillbaka, när tillfälle ges. Mvh Daniel
Yritys on vastannut
Fick bara ett sett fast jag hade beställt två. Edit: fick kontakt med företaget som ordnade personlig överlämning dagarna efter. Stort tack till ert fina servicehjärta
Mysig tjärn lätt att hitta. Fiskade med barn men tjärnen är ganska igenväxt runt om vilket klurar till fiske från land med barn. Nån längre brygga hade varit bra . Vi fick napp rätt fort och såg flera... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb och smidig leverans. Bra pris för en oväntad produkt. Kommer att hålla utsikt efter andra produkter hos dem. (Obs var inte direkt fiskeutrustning)
Yritys on vastannut
Lapponicus fiske och fritid, Idre. Guidade turer på förfrågan, webshop med inriktning på fiske och friluftsliv, fisketjärn put and take. Vårt affärsidé är "kvalitativ kvalitetstid i kvantitet". D.v.s. du ska med hjälp av våra produkter och tjänster kunna ägna dig åt att bara njuta av tillvaron, utan teknikstrul eller annat krångel.
790 91, Idre, Ruotsi
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mycket fint bundna 🪰 flugor samt bra leverans.ser fram emot när brattströmsflugan finns igen mvh BH
Bra fiske fick en del fisk även att det var varmt. Dok saknades bryggor att fiska ifrån det var i Gränjetjärn idre
Lugnt och stilla men alldeles för varmt för fiske.
Som vanligt ett supertrevligt ställe men väldigt lite fisk? Jag har stor erfarenhet och har alltid hittat platser där det nappar. Tyvärr inte ett enda napp på 6 timmar.
Provade att fiska på annat ställe (inte planterad fisk) dagen efter och hade napp efter 30 minuter.
Att man inte får upp fisk är en sak det kan hända den bäste men att inte ens få ett napp på så många timmar i en tjärn där utsättningar görs är märkligt.
Jag kommer säkert testa igen då jag gillar er tjärn och faciliteterna runt omkring
Bryggorna var skadade, även den runt på några ställen. En längre brygga skulle va önskvärt.
Dåligt med napp över dagarna (inte ett enda).

Vastaus yritykseltä Lapponicus fiske och fritid HB
Fick aldrig något på mejlen efter jag betalat

Vastaus yritykseltä Lapponicus fiske och fritid HB
Fick bara ett sett fast jag hade beställt två.