Me geholpen met de verbinding tussen mijn TV en mijn hoorapparaten wat voor mij zeer belangrijk was. Gezien mijn leeftijd kijk ik nog veel TV en wanneer je het gesprokene niet verstaat is er alleen fr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sowieso is een check up na een langere periode prima. De service en de kennis van uw audicien Amber is top. Ze is supervriendelijk en dringt niets op. Neemt de nodige tijd en laat u zelf voldoende aan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stipt op tijd met de afspraak. Controle na 3 jaar zeer deskundig en vlot. We raden iedereen deze groep aan. Mijn beste vriend is ondertussen ook overtuigd na andere minder goeie ervaring. Top!👍
Yritys on vastannut
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Stationsstraat 63, 8790, Waregem, West-Vlaanderen, Belgia
Transparante en betrouwbare uitleg.
De service van de audiologen is professioneel en prijzenswaardig.

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
Me geholpen met de verbinding tussen mijn TV en mijn hoorapparaten wat voor mij zeer belangrijk was. Gezien mijn leeftijd kijk ik nog veel TV en wanneer je het gesprokene niet verstaat is er alleen frustratie

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
De assistente Roos is zeer vriendelijk en is van alles op de hoogte!
Een meerwaarde voor Lapperre!

Beleefd onthaal - stipte afspraken - correcte service - duidelijke feedback

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
De Audioloog in waregem , is attent vol , denkt aan het budget, behulpzaam en begripvol .
Ze doet met hart en ziel en dat is leuk .

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
Ik stel inderdaad vast dat de meesten positief zijn. Waarom moet het dan ik zijn die al een maand moet wachten op een terugbetaling van 60,00€? 4 dagen geleden gaven ze een antwoord dat ze het probleem gaan oplossen. Ben benieuwd.

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
Roos was zoals altijd vriendelijk behulpzaam en probeert onze problemen meteen op te lossen

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
Correcte en stipte afspraak, Zakelijk en tegelijk een luisterend oor voor persoonlijke gezondheidstoestand.
Vriendelijk, beleefd en meelevend.

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
De test begon stipt en de bediende was heel vriendelijk, met de nodige uitleg

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
bij oorcentrum Laperre werden we professioneel en vriendelijk geholpen. De service was vlot en mevrouw nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. In tegenstelling tot een oorcentrum van een andere groep nooit het geval was.

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
De medewerkers zijn altijd heel vriendelijk en
geven altijd veel uitleg.

Vastaus yritykseltä Lapperre - Waregem
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.