Lapperre - Reet Arvostelua 33

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Laarstraat 18, 2840 Reet, Antwerpen, BE

Saanut 5/5 tähteä

Ze heeft mij goed onderzocht en direct een afspraak gemaakt met een oorarts waar ik nog diezelfde namiddag naartoe kon omdat ik een middenoorontsteking had, waardoor mijn gehoor zeer veel verslech... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer correcte en bekwame aanpak van Evi en Karine in Hoorcentrum Reet! Altijd vriendelijk en we worden steeds met de glimlach onthaald.

Saanut 5/5 tähteä

Er werd korte termijn ingegaan op mijn vraag om enkele parameters in mijn hoortoestel aan te passen. De aanpassingen hebben mijn gehoor aanzienlijk verbeterd ivm wegfilteren van achtergrond geluiden ,... Näytä lisää

1. Kuulolaitteiden korjaus

Yrityksen kirjoittama

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Laarstraat 18, 2840, Reet, Antwerpen, Belgia

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Klantvriendelijk ,en directe hulp

Klantvriendelijk ,en directe hulp . En op het afgesproken uur .

Groetjes

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Bedankt voor je score. Wij vinden het heel fijn om positieve feedback te ontvangen van onze klanten.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer correcte en bekwame aanpak van Evi…

Zeer correcte en bekwame aanpak van Evi en Karine in Hoorcentrum Reet!
Altijd vriendelijk en we worden steeds met de glimlach onthaald.

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Geweldig om te lezen! Hartelijk bedankt voor je fijne feedback Annick!

Aanpassing programmatie hoortoestel

Er werd korte termijn ingegaan op mijn vraag om enkele parameters in mijn hoortoestel aan te passen. De aanpassingen hebben mijn gehoor aanzienlijk verbeterd ivm wegfilteren van achtergrond geluiden , dank u

1. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service,vriendelijk,behulpzaam en…

Goede service,vriendelijk,behulpzaam en kennis van hun beroep.

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Superfijn dat je zo’n goede ervaring had, daar doen we het voor. Bedankt voor je reactie Jane!
Mvg,

Heel vriendelijk onthaal

Heel vriendelijk onthaal. En op ai mijn vragen kreeg ik een klaar en duidelijk antwoord. Zeer tevreden over de dienstverlening. Doe zo voort

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Bedankt voor je beoordeling Ria! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over ons onthaal en duidelijke antwoorden op al je vragen.
Mvg, Lapperre

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke en behulpzame dames met…

Vriendelijke en behulpzame dames met een zeer duidelijke uitleg en goede ondersteuning met het zoeken naar de gepaste afstelling van het hoorapparaat.

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Bedankt voor je warme woorden Chris! Geweldig om te lezen!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service geheel volgens de…

Goede service geheel volgens de afspraken. Duidelijke uitleg en behulpzaam.

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Fijn dat we je goed konden helpen Rudi!

Saanut 5/5 tähteä

Super service en aanrader voor iedereen met een hoorprobleem!

Ik word er altijd heel correct en met veel aandacht geholpen door super vriendelijk personeel. Elke vraag wordt duidelijk beantwoord. Super service!

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Wat fijn te horen dat onze medewerkers zo behulpzaam zijn geweest en al uw vragen duidelijk hebben beantwoord. We zijn blij met uw positieve feedback, dank u wel!

Duidelijkheid

Duidelijkheid, vriendelijkheid, kennis zijn voor mij belangrijke aspecten die ik bij haar mocht ervaren.

29. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service als duidelijk, vriendelijk en deskundig heeft ervaren.

Uitstekende en vriendelijke…

Uitstekende en vriendelijke bediening!!!
Een aanrader moest je nog twijfelen !

18. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en ons aanbeveelt.

Men is vriendelijk gedienstig

Men is vriendelijk gedienstig. Ze nemen hier de nodige tijd om alles perfect na te kijken. Dank je wel

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lapperre - Reet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de tijd die we nemen om alles goed te controleren.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin