Lampenshoponline Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 2/5 tähteä

Mindere klantenservice (niet klantgericht)

Lamp geleverd. Door omstandigheden wilde ik lamp retourneren. Helaas net te laat voor hun termijn. Ze staan daarmee in hun recht, maar een beetje meer vriendelijkheid/coulance vanuit de klantenservice zou het bedrijf sieren. Proberen niet mee te denken aan een oplossing.

7. toukokuuta 2026

Prachtige lampenset

Prachtige lampenset, precies zoals op de foto. Jammer van de bezorgservice gelukkig meteen goed opgelost. Klantenservice adequaat en zorgvuldig.

Heel fijn om zaken met jullie te doen!

26. marraskuuta 2025

Fijne ervaring met Lampenshoponline

Nadat een tafel tot twee keer toe niet aan onze verwachtingen voldeed, kregen we een ander model vandaag geleverd.

Heel erg blij met de service en flexibiliteit van Lampenshoponline! Uiteindelijk heel erg blij met onze nieuwe tafel!

27. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Niet bestellen!

Niet bestellen!!

Na 2.5 maanden wachten op mijn bestelling wordt er me nogmaal een email gestuurd dat mijn bestelling pas een maand later zal worden verzonden.
Ze hadden me dit een maand geleden ook beloofd en blijven de deadline maar pushen.

Waarom deze review geen 1 ster heeft gekregen is dat ik mijn refund tamelijk snel heb terug gekregen.

10. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze service

Waardeloze service. Retourneren van product werd geweigerd 9mdat het door omstandigheden niet binnen 14 dagen terug was. Dat terwijl het nauwelijks uit verpakking is geweest en we wel ook andere producten gekocht hadden. Klantenservice rigide, star en zeer onvriendelijk.

29. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

superfijne service tekst en uitleg…

superfijne service tekst en uitleg gekregen.
Na de keuze van de bank en stof hebben wij een zeer mooie offerte ontvangen en situatie schetsen, op deze manier kregen wij een bijzonder goed gevoel over de zaak. Met complimenten aan Rick. Nogmaals dank voor de hulp en advies en we zien de order heel graag tegemoet.

19. syyskuuta 2024

Wat een topservice. Absolute aanrader

Mijn pakket (nacjtkastje) was niet geleverd te wijten aan de bezorgservice.
Het telefonisch contact verliep steeds snel, supervriendelijk en oplossingsgericht.
Alle medewerkers wat ik heb gesproken waren 1 voor 1 spontaan vriendelijk.
Uiteindelijk heeft Lampen online voor een gepaste oplossing gezorgd.
Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Toppers!

10. marraskuuta 2023

3 prachtige boomstam-planken gekocht

3 prachtige boomstam-planken gekocht. Binnen 24 uur geleverd. Bevestigd aan de muur kwam ik erachter dat de ophangbeugel erg scheef was geproduceerd. Contact opgenomen en is meteen zaak van gemaakt. Krijgen gelijk een geheel nieuwe plank met bevestiging geleverd. Snelle topservice met mooi eindresultaat. Waar voor je geld!

28. lokakuuta 2022

Lampenshoponline is geweldig!!!

Ik heb hele slechte ervaringen gehad met dimehouse ben vervolgens op zoek gegaan naar een andere shop die dezelfde plankjes verkoopt. Ik heb eerst gebeld met de LAMPENSHOPONLINE en de COMMUNICATIE verliep SUPER! Ik heb hele mooie plankjes besteld op 28/6 en op 29/6 waren ze al binnen. TOPSERVICE DUS! En de plankjes zijn buitengewoon prachtig. Heel fijn dit! Dank je wel. De bezorger was trouwens ook leuk en vriendelijk.

(Het kan weleens misgaan met de bezorging, maar als je vooraf al een duidelijk uitleg krijgt en verontschuldigd wordt als het mocht gebeuren dan ben je pas KLANTVRIENDELIJK!)

Daar kan dimehouse wat van leren! <--- hier absoluut niet bestellen!

30. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin