Lampen24.be Arvostelua

4 718
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Na bestelling en aankoop beetje langer moeten wachten op onze lamp maar we werden daar correct en stipt van op de hoogte gehouden. Bij aankomst van onze levering bleek alles ook nog eens zorgvul... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Le site est très clair et comporte un très grand choix de luminaires. Ils sont toujours d'excellente qualité et correspondent totalement à leur présentation. Le service est rapide et les paiements sé... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Heb al meermaals bij deze webwinkel besteld en deze keer heeft het weken geduurd eer ik mijn bestelling thuis had omdat het product moest besteld worden bij de leverancier. Begrijpelijk maar, nergen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

After delivery, one of the lamps I’d ordered was damaged; it took less than 30 minutes to receive a reply from customer services, informing me that a new lamp had already been scheduled for delivery... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Lampen24.be is de webwinkel voor alle soorten lampen en verlichting. Met onze verlichtingsideeën maken wij je omgeving niet alleen helderder, maar ook mooier! Wij bieden je een samengesteld en veelzijdig assortiment van meer dan 400 merken - lampen en verlichting voor elke smaak, elke behoefte en elk budget. Voor de perfecte lichtsfeer voor elke gelegenheid om je welzijn te verbeteren. Lampen24.be kan je professioneel deskundig advies verwachten, ook voor zakelijke klanten. Kies bovendien uit flexibele betaalmethoden van iDEAL tot achteraf betalen via factuur en profiteer je van een uitstekende leveringservaring.

50 dagen bedenktijd

Gratis retourneren binnen 50 dagen en geld-terug-garantie

Bij Lampen24.be bieden wij je een langere geld-terug-garantie. Dit betekent dat je de producten die je van ons hebt ontvangen binnen de 50 dagen zonder opgave van reden gratis aan ons kunt retourneren. Je hebt dus de volle 50 dagen bedenktijd om te zien of de bestelde lamp in je interieur past. Ben je niet tevreden gaat de retour eenvoudig en snel via ons online retourenportaal.

Hyvä

(4 718)

1 209 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestelling Matsu 2024 - gekregen 2025

Ik bestelde Matsu 2024 en kreeg 2025.
Ik heb reeds gereageerd via de chat , maar men antwoordt steeds ongeveer hetzelfde.
De laatste chat bevatte dan weer de boodschap: je kan iemand spreken, druk op de onderstaande knop.
Niet dus. Geenknop.
De wijn zal wel goed zijn (zelfs 2025), maar ik heb 2024 besteld. 2024 op de leveringsnota. En toch geen degelijke respons.
Jullie zijn de eerste wijnleveranciers die ik ontmoet die vinden dat het productiejaar van wijn niet van belang is. Bravo!

Saanut 2/5 tähteä

Geen vermelding "out of stock"

Begrijpelijk maar, nergens een vermelding dat dit niet in voorraad zou zijn.
Bijkomend is dat ze gebruik maken van GLS met vele bijna kinderachtige en onnodige mailtjes dat mijn pakje "zo graag" bij mij wil zijn maar het duurde lang nadat de Lampen24 het had verstuurd via GLS.

17. heinäkuuta 2026

Reliability and Quality

After delivery, one of the lamps I’d ordered was damaged; it took less than 30 minutes to receive a reply from customer services, informing me that a new lamp had already been scheduled for delivery to replace it.
I recommend this website for its reliability and the quality of its products

6. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

Dank voor uw mooie beoordeling.

Saanut 4/5 tähteä

de producten zijn héél goed

de producten zijn héél goed, de levertijd jammer genoeg minder (lang op moeten wachten)

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

Dank voor uw beoordeling.

Degelijk en betaalbaar product

Degelijk en betaalbaar product - zeer gebruiksvriendelijk - beoogde effect wordt bereikt - aanrader

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

Dank voor uw mooie evaluatie.

Vlotte levering

Vlotte levering. Mooi met een grote bollamp in.

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

Dank voor uw mooie review

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb twee weken geleden besteld en…

Ik heb twee weken geleden besteld en nog niets ontvangen. GLS stuurt bericht dat mijn bestelling in hun magazijnen staat. Maar nog geen info ontvangen dat het geleverd is.

6. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

Dank voor uw reactie. Graag even contact opnemen met onze klantenservice voor een oplossing.

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

DAnk voor uw reactie. Wat naar dat de bestelling niet goed aangekomen is. Graag even met wat foto's contact opnemen met onze klantenservice

Saanut 3/5 tähteä

levering was "crap"

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

Dank voor uw reactie. U heeft 50 dagen bedenktijd. In deze periode mag u retourneren.

Betrouwbaar

Snelle levering, product zoals omschreven, goede prijs/kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Lampen24.be

Dank voor uw mooie beoordeling.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin