Lysoglamper.no Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Selve lampeholderen er utmerket og levde opp til forventningene. Men Lightswing.eu sender ikke til Norge, og de tre (er det samme?) nettbutikkene i Norge selger bare lampeholderen, og ikke reserved... Näytä lisää

Jeg kjøpte nylig en luftfukter, og den fungerer helt utmerket. Den gjør akkurat det den skal og har forbedret inneklimaet betraktelig. I tillegg ble jeg positivt overrasket over leveringen; varen kom... Näytä lisää

Jeg hadde neste gikk opp håpet om å finne riktig lyspære til min gamle lavalampe da ingen av de lokale butikkene hadde inne noe jeg kunne bruke. Etter et googlesøk dukket lysoglamper.no opp- og etter... Näytä lisää

Beklager Lampeguru, men nå er jeg frustrert. Dere har gjort deres part. Lampen jeg kjøpte ble levert til PostNord allerede 05. januar. Dessverre har ikke PostNord klart å levere, så lampen har jeg ik... Näytä lisää

1. Valaisinliike

LysogLamper.no er en norsk nettbutikk med fokus på kvalitetslamper og designbelysning til hele hjemmet. Vårt mål er å gjøre det enkelt, inspirerende og trygt å finne riktig belysning – enten du er på jakt etter funksjonelt arbeidslys, hyggelig stemningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysningsprodukter innen blant annet taklamper, vegglamper, bordlamper, gulvlamper, utelamper og LED-pærer. Hos oss finner du både moderne løsninger og tidløse designklassikere fra anerkjente merker og designere. Hos LysogLamper.no står kundeopplevelsen i sentrum. Vi legger stor vekt på personlig service, rask levering og faglig veiledning, slik at kundene våre føler seg trygge gjennom hele kjøpsprosessen. Vi vet at riktig belysning kan utgjøre en stor forskjell i hverdagen, og derfor står kundeservice klare til å hjelpe med både inspirasjon og rådgivning – før, under og etter kjøpet. Vi samarbeider med anerkjente leverandører og merkevarer for å sikre høy kvalitet og moderne løsninger som kombinerer funksjonalitet og estetikk. Samtidig følger vi utviklingen innen belysning og design tett, slik at vi alltid kan tilby produkter som matcher kundenes behov og de nyeste boligtrendene. Hos LysogLamper.no handler det ikke bare om lamper – det handler om å skape riktig stemning, funksjonalitet og atmosfære i hjemmet. Vi ønsker å gjøre hverdagen litt lysere med produkter, service og inspirasjon som kundene våre kan stole på.

Hyvä

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Suspekt betalingsrutine

Prøver å bestille noe, men får jo ikke betalt på vanlig måte. Hvis jeg vil betale med kort må jeg gi dem tilgang til nettbanken min. Og de krevde at jeg skulle legge inn fingeravtrykk. Virker bare veldig suspekt, til tross for god rating på Trustpilot. Blir ikke noe kjøp her i hvertfall

20. lokakuuta 2023

Super fine lampe

Først kjøpte jeg en 3 armet lampe,som er veldig fin,lett og montere,billig,og gir fint lys.rask levering.
Kjøpte deretter lik lampe nr 2 for jeg likte den veldig godt,og den tar liten plass.
Kommer garantert å handle der igjen 🙂😀🤩

28. syyskuuta 2023

Slutt å bruk Postnord

Jeg skal gi vurdering når jeg mottar min bestilling. Dere bruker en transportør som tydeligvis bare har hjemmekontor.
Pakken min har ligget i Oslo i 10 dager nå. Min adresse er i andre enden av landet vårt. 2000 km fra Oslo.

8. syyskuuta 2023

Dårlig kundeservice. Får ikke respons.

Lampe fungerer ikke lenger etter 2 måneder. Sendte inn reklamasjon på deres nettside for 6 dager siden. Ingen respons. De lovte svar etter 24/48 timer. Ser nå at det er forandret til 4-5 dager, men alle frister er overskredet. Ikke mulig å nå dem på telefon eller chat. Søkte opp kontaktinfo på deres danske side. De kunne ikke hjelpe, men visste at man kun for norske kunder må bruke Mail.

8. elokuuta 2023