Lysoglamper.no Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Selve lampeholderen er utmerket og levde opp til forventningene. Men Lightswing.eu sender ikke til Norge, og de tre (er det samme?) nettbutikkene i Norge selger bare lampeholderen, og ikke reserved... Näytä lisää

Jeg kjøpte nylig en luftfukter, og den fungerer helt utmerket. Den gjør akkurat det den skal og har forbedret inneklimaet betraktelig. I tillegg ble jeg positivt overrasket over leveringen; varen kom... Näytä lisää

Jeg hadde neste gikk opp håpet om å finne riktig lyspære til min gamle lavalampe da ingen av de lokale butikkene hadde inne noe jeg kunne bruke. Etter et googlesøk dukket lysoglamper.no opp- og etter... Näytä lisää

Beklager Lampeguru, men nå er jeg frustrert. Dere har gjort deres part. Lampen jeg kjøpte ble levert til PostNord allerede 05. januar. Dessverre har ikke PostNord klart å levere, så lampen har jeg ik... Näytä lisää

1. Valaisinliike

LysogLamper.no er en norsk nettbutikk med fokus på kvalitetslamper og designbelysning til hele hjemmet. Vårt mål er å gjøre det enkelt, inspirerende og trygt å finne riktig belysning – enten du er på jakt etter funksjonelt arbeidslys, hyggelig stemningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysningsprodukter innen blant annet taklamper, vegglamper, bordlamper, gulvlamper, utelamper og LED-pærer. Hos oss finner du både moderne løsninger og tidløse designklassikere fra anerkjente merker og designere. Hos LysogLamper.no står kundeopplevelsen i sentrum. Vi legger stor vekt på personlig service, rask levering og faglig veiledning, slik at kundene våre føler seg trygge gjennom hele kjøpsprosessen. Vi vet at riktig belysning kan utgjøre en stor forskjell i hverdagen, og derfor står kundeservice klare til å hjelpe med både inspirasjon og rådgivning – før, under og etter kjøpet. Vi samarbeider med anerkjente leverandører og merkevarer for å sikre høy kvalitet og moderne løsninger som kombinerer funksjonalitet og estetikk. Samtidig følger vi utviklingen innen belysning og design tett, slik at vi alltid kan tilby produkter som matcher kundenes behov og de nyeste boligtrendene. Hos LysogLamper.no handler det ikke bare om lamper – det handler om å skape riktig stemning, funksjonalitet og atmosfære i hjemmet. Vi ønsker å gjøre hverdagen litt lysere med produkter, service og inspirasjon som kundene våre kan stole på.

Hyvä

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rask og grei levering,

Rask og grei levering,
Lampene var på plass etter 3 dager.

1. toukokuuta 2024

Hei Karl.
Takk for anmeldelsen din. Vi er glade for at vi har kunnet yte god service, samt levere produktet raskt og effektivt til deg :-)
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Bestilte en lampe med leveringstid 4-6…

Bestilte en lampe med leveringstid 4-6 dager, bruker 20 dager på å levere. Første og siste gang jeg bestiller noe her, gjør dere klare for å vente hvis dere bestiller noe her.

Ble lurt til å bestille lampe med kort levering.

6. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lysoglamper.no

Du har dessverre ikke ønsket å gi oss en ordrenummer, slik at vi kunne ha forklart oss. Så vi må nøye oss med å beklage at du ikke har vært fornøyd med prosessen her. Det er helt rettferdig at du handler et annet sted fremover.
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Kjøper garantert oss dere igjen👍👍

18. huhtikuuta 2024

Hei Rune
Vi er veldig glade for at det har vært en god opplevelse å handle hos oss, og at vi får lov til å betjene deg igjen en annen gang. Tusen takk for den flotte anmeldelsen :-)
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Lampene er nærmest umulig å åpne for å…

Lampene er nærmest umulig å åpne for å komme til batterier. Hva skal jeg gjøre?

17. huhtikuuta 2024

Hei HC,
Jeg vil absolutt anbefale at du kontakter oss via bestillingen din i stedet for å gi oss en dårlig anmeldelse fordi du ikke kan åpne et produkt. Da kan vi helt sikkert gi deg råd eller finne en løsning.
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Veldig fornøyd med lampene jeg har…

Veldig fornøyd med lampene jeg har kjøpt. God kvalitet!

4. huhtikuuta 2024

Hei.
Vi er glade for at du er helt fornøyd med prosessen. Takk for den flotte anmeldelsen.
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Nydelig lampe som passet fint i…

Nydelig lampe som passet fint i vinduskarmen. Men bestilte også lyspære som jeg dessverre ikke mottok…derfor 4stjerner og ikke 5!

22. maaliskuuta 2024

Hei Ann
Takk for den fine anmeldelsen. Jeg håper du har tatt kontakt med oss, slik at vi kan sende deg det manglende produktet eller gi deg pengene tilbake for det.
Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Utstyret var en fantastisk oppgradering…

Utstyret var en fantastisk oppgradering her hjemme. Samt at bestilling/levering gikk knirkefritt. 👍🏽

24. helmikuuta 2024

Hei Rolf
Vi er glade for å høre det. Takk for den flotte anmeldelsen.

Veldig enkelt å bestille

Veldig enkelt å bestille. Lampene er akkurat som jeg ønsket, men det tok 14 dager å få lampene levert.

26. helmikuuta 2024

Hei Trude
Takk for den flotte anmeldelsen, selv om du måtte vente lenge på varene dine. Vi setter stor pris på det :-)

Alt var greit

Alt var greit, bare Bring klarte å levere 7 km unna valgte hente punkt

23. helmikuuta 2024

Hei Tom
Takk for den flotte anmeldelsen, selv om det var noen utfordringer med Bring :-)

Rask og riktig levering.

Rask og riktig levering.

16. helmikuuta 2024

Hei Bitten
Vi er glade for at leveringstiden var tilfredsstillende. Takk for anmeldelsen din.

Lite informasjon

Lite informasjon

Ingen melding om att pakken var sent.
Jeg sente melding til kundeservice om det men fikk heller ingen svar der.

12. helmikuuta 2024

Hei Marcus

Vi beklager veldig at du ikke har mottatt den ønskede informasjonen om saken din. Jeg kan ikke finne bestillingen din, men jeg håper at alt er i orden nå. Hvis ikke, er du selvfølgelig velkommen til å komme tilbake med ordreinformasjon.

Med vennlig hilsen Jan / Lampeguru

Vanskelig retur og dårlig designede lamper

Bestilte 2 justerbare lamper med veggfeste. Leveringen var treg. Da lampene kom viser det seg at festet er konstruert slik at lampearmen stadig vil skrape i veggen når man skal justere lampen. Retur var klønete. Ingen returseddel. Man må selv finne et fraktselskap som kan levere på døra til adressen deres i Oslo. De aksepterer ikke at man leverer selv.

1. helmikuuta 2024

Sto overhode ikke til forventningene

Sto overhode ikke til forventningene! Skulke ha 3 dimbare lamper, og er 100% sikker på at jwg så de annonsert som dimbare. Da det i tillegg anbefales tilhørende utstyr som da er dimbare lyspærer, var jeg i god tro! Skuffelsen var stor da det viste seg at lampene ikke var dimbare tross tilhørende pærer var dimbare. Dette henger ikke på greip! I tillegg var de meget dårlig kvalitet, ustø og vaklete. Ingen service å få på retur, verste firma jeg noen gang har handlet hos! Måtte betale full retur tross villedende markedsføring og negative og ufine bemerkninger på E-mail, som om jeg
skulle være en idiot! Hadde bestilt 3, returnerte 2 og den tredje havnet rett og slett på søpla! Har kjøpt nye, DIMBARE lamper i mye bedre kvalitet, og 500 kr BILLIGERE(!) per lampe!
STYR UNNA DETTE SVINDEL FIRMAET!!!!!

9. tammikuuta 2024