Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service Wij wisten niet goed welke halogeen we nodig hadden. Via het contacformulier had ik de referte van de oude spot doorgegeven. Men wist onmiddellijk wat men in de plaats kon aanbie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eind april kocht ik 10 Philips hue lampen in de aanbieding bij Lamp123. Na 3 maanden bleek dat 1 lamp het al had begeven. Ik heb gelijk contact opgenomen met de klantenservice en binnen het uur had ik... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Lamp123 heeft 1 werknemer, geen fysieke voorraad en werkt volgens dropshipping. Als de bestelling na een week (bij PostNL wel aangemeld, niet ontvangen) nog niet is verzonden, wordt door Lamp123 gemel... Näytä lisää

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,4

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Product geleverd

Hue gradient lamp bestelt en wellicht te laat maar toch netjes geleverd. De lamp zelf is mooi mits op een recht ondergrond geplaatst. De lichtpaal lijkt anders krom te staan wat niet zo is.

23. joulukuuta 2022

Zeer tevreden, terugkomende klant

Ik heb het afgelopen jaar meerdere lampen gekocht bij Lamp123. 4 lampen voor in mijn moeders nieuwe huis, en een half jaar later ook 4 lampen voor in m'n eigen nieuwe huis. Super tevreden over de service. Ik had wat hulp nodig met kiezen, en kreeg hier goed advies over. De lampen had ik snel binnen, heel netjes verpakt. Goede kwaliteit 👌 Ik raad Lamp123 zeker aan!
Ook leuk meegenomen, de lampen zijn een heel stuk goedkoper dan in menig andere (online) winkels.

26. lokakuuta 2022

Geweldige zaak

Geweldige zaak, altijd vriendelijk geholpen. Levert op tijd, recent een lamp voor mijn kantoor gekocht hier, ben zeer te spreken over de kwaliteit en snelle levering!

6. lokakuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Goed opgelost

De geleverde lampen waren duidelijk retour goederen. Maar dit wordt ontkent door de winkel, wel nieuwe lampen gekregen die wel nieuw waren.

15. lokakuuta 2022

Uitstekend

Uitstekend! Artikel was niet zoals op site omschreven stond (bovenkant blad ventilator was bruin ipv wit). Binnen een uur reactie terug van klantenservice, dat ik het geld terug kreeg. Nu blijkt dat de bovenkant niet zichtbaar is, dus toch geen probleem. Maar top service van lamp123!

12. elokuuta 2022

Geweten misleidende levertijd Philips Hue

Blijft de Philips Hue Gradient staande lamp verkopen met “2-5 dagen levertijd” ….. terwijl ze reeds lang niet meer leverbaar zijn. Na betaling krijg je bericht dat het nog tijden duurt. Je krijgt dan wel je geld terug als je dat wilt maar het blijft gewoon op de website staan dat ze leverbaar zijn…. misleidend.

17. huhtikuuta 2022

Binnen 2 maanden stuk..

Nog geen 2 maand geleden lampen gekocht.
Viel al gelijk tegen qua licht, 1 geïnstalleerd op de gang boven..gebruik ik alleen ,s avonds als ik naar boven ga..nu alweer stuk.
Slechte kwaliteit..koop er nooit meer.

2. joulukuuta 2021

Philps hue Lamp gekocht

Philps hue Lamp gekocht, maar kwam in stukken aan. Fotootje gemaakt direct na ontvangst en Zonder probleem een nieuwe opgestuurd gekregen. Dat is nou service, zoals het hoort.

8. elokuuta 2020

Groot compliment aan Lamp123

Groot compliment aan Lamp123! 9 buitenlampen gekocht waarvan er 3 binnen de garantie stuk waren. Eén berichtje, heldere instructie en een week later nieuwe lampen. Super geregeld, duidelijk en geen onnodig 'gedoe' met bonnetjes etc.

21. heinäkuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Bestelde lampen na 9 dagen nog niet in huis.

Ik heb op 15 april 2020 drie buitenlampen besteld. 9 dagen later zijn ze nog niet binnen. Ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar wat natuurlijk al een hele slechte reclame is voor een bedrijf als je contact met ze wil opnemen. Dat contact moet je via de mail leggen en dan duurt het minstens 24 uur voordat je bericht terug hebt! Klantvriendelijk? Nee! Levering? Slecht! Of misschien niet. Dat wordt afwachten!

24. huhtikuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

ik had lampen besteld voor na de…

ik had lampen besteld voor na de verbouwing. Eindelijk tijd om alles op te hangen, blijkt een item te missen. Tijdens de verbouwing iets aangepast en wilde dit graag ruilen voor een andere set. Antwoord, jammer had je eerder moeten melden. Omruilen voor een ander product? Jammer je bent te laat. Natuurlijk moeten er richtlijnen zijn en is een levering die niet volledig is niet te controleren. Echter het kortzichtige antwoord geeft aan dat dit bedrijf alleen geïnteresseerd is in je geld. Voor service hoef je bij Lamp123.nl niet te zijn.

23. maaliskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin