Kan klart anbefales Super god service fra virksomheden. Havde bestilt en vare fra fjernlageret, hvor jeg fik en besked om jeg ville opgradere for at få produktet hurtigere og så endda med en skarpere... Näytä lisää
Meget professionel og positiv oplevelse. Varen jeg bestilte var udgået, som jeg allerede samme dag fik af vide. Jeg fik i stedet for et meget flot tilbud om en anden og dyrere vare og endda til samme... Näytä lisää
Jeg har fået den bedste vejledning fra La Lume i brugen af de produkter jeg har købt. Min hud har fået det mærkbart bedre efter jeg har skiftet til de hudplejeprodukter firmaet har anbefalet til ne... Näytä lisää
Har bestilt derfra 2 gange nu uden problemer. Varen bliver hurtigt leveret, og denne gang var der en lille gave med :)
Vi tror på holistisk skønhed Hos La Lume har vi truffet et valg om ikke at ville udsætte hverken dig, vores behandlere eller miljøet for kemikalier, vi ved, kan være- eller er - potentielt skadelige på den ene eller anden vis. Derfor er vi bl.a. certificeret miljøvenlig klinik og vælger udelukkende produkter der lever op til vores høje krav. Dermed er du som kunde, sikker på at alle produkterne hos os, har den højeste standard - både inden for virkning, resultat, miljø og renhed af produkterne. Vi gennemtester alle produkter grundigt på egen krop, inden vi sælger dem videre til dig. Vi vælger udelukkende skønhedsprodukter af den højeste kvalitet og fra leverandører hvis vision vi kan stå inde for og identificere os med. Derfor kan du altid føle dig helt tryg ved at vide, at uanset hvilket produkt du køber, så har vi gjort alt forarbejdet, og sikret dig det sundeste, mest effektive, grønne og bæredygtige alternativ. Det har vi, fordi vi går op i din sundhed – men også sundheden hos producenterne, hos dem der dyrker de ingredienser, som indgår i produkterne – og i sidste ende vores planet.
Dybdalen 12, 8960, Randers, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Lalume
Lækker produkter. Hurtig levering. Jeg er super tilfreds med mit køb.

Vastaus yritykseltä Lalume
Har bestilt derfra 2 gange nu uden problemer.
Varen bliver hurtigt leveret, og denne gang var der en lille gave med :)

Vastaus yritykseltä Lalume
Gode priser på produktet og hurtig fragt. Eneste minus er at de anvender DAO. Er mere til GLS☺️

Super hurtig levering
Godt pakket ind

Vastaus yritykseltä Lalume
Der gik alt for længe inden jeg fik min pakke

Vastaus yritykseltä Lalume
Det er første gang at jeg har bestilt via hjemmesiden og jeg er positiv. Det er nemt at bestille og fin levering.
Bestilling via Lalume.dk, vil jeg helt sikkert igen!

Vastaus yritykseltä Lalume
dejligt nemt og hurtig levering til døren :-)