Jeg er virkelig meget tilfreds med alt tøj jeg har købt , alt er bare perfekt , og glæden ved også at være med til at plante træer ude i verden ,betyder også meget. Lakor er mit nyt ynglings tøj mær... Näytä lisää

Overskuelig hjemmeside og super hurtig levering 🤗 Har ikke pakket ud og set varen endnu, men tænker det samme gode kvalitet som altid 🤩
Hurtig levering og fantastiske produkter. Specielt den nye hue er mega lækker at have på en kølig forårsdag med vind ind fra den kolde Østersø
Leuke site, geweldige shirts (en andere kleding). Contact met klantenservice verliep ook vlot. Levering was aangekleed met allerlei leuke spullen (aanwijspijp gemaakt van drop, kaarten en... Näytä lisää
LAKOR er et out-there tøjbrand skabt til uventede eventyr.
Vi sætter nostalgi ind i en moderne kontekst med tidløse designs og et glimt i øjet. Vores mission er at inspirere dig til at starte dit eventyr, der hvor Wi-Fi forbindelsen slutter. #æxploreLAKORs kreative univers er skabt af designer Lasse Kornum. Han er den kreative katalysator, som samler ideerne og formidler fantasien gennem sin karakteristiske streg.
AnsvarlighedVores mål har hele tiden været at drive vores virksomhed på en måde der ikke overbelaster miljø og natur. Selvfølgelig i valg af metervarer, men i lige så høj grad ved at se på produkternes livscyklus. Hvor lang er produkternes levetid? Og hvordan genbruger man udtjente produkter?
Æxplore"Æxplore" beskriver den evige nysgerrighed som driver os til at gøre tingene anderledes og bedre. Lysten til hele tiden at udforske nye muligheder og finde nye inspirationskilder. Det er også et udtryk for hvordan vi med afsæt i vores danske rødder søger de store eventyr – en kombination, der ofte kommer til udtryk i vores designs.
Marselisborg Havnevej 58, 8000, Aarhus, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Overskuelig hjemmeside og super hurtig levering 🤗
Super lækkert tøj, hurtigt levering. Og den måde det er pakket på - er gennemført, jeg er vild med det.
Samuel hjalp mig med at få byttet mig til en T-shirt i den rigtige størrelse, bestilte den hjem og det hele. 5/5 stjerner til ham
Lakor fulgte op telefonisk, da jeg havde sendt en rettelse til ordren lige efter bestilling. Super service og hurtig levering :)

Vastaus yritykseltä LAKOR
Fed tshirt , god kvalitet hurtig levering og tak for fødselsdagsgaven

Vastaus yritykseltä LAKOR
I ordered the Smoking Salmon crewneck from The Netherlands. It came to me in the mail in a few days. The quality is good. I like that the logo is stitched on and not printed. That makes for durable quality. Very satisfied!

Vastaus yritykseltä LAKOR
Lakor er mit nyt ynglings tøj mærke , har også nu rigtig meget tøj fra jer, og jeg er glad, og anbefaler klart jer til alle .
Tøjet kommer også hurtigt frem , så også her er i perfekte.