Jag fick en produkt som förmodligen blivit dålig påvägen eller dylikt, skrev ett mail typ 21 på kvällen om att ja va missnöjd, dagen efter RINGER ägaren till företaget (alla andra mailar efter typ 3-... Näytä lisää
Lade beställning i mellandagarna och leverans dröjde. Blev tillslut uppringd av företaget som förklarade att det blivit ett fel och att ordern hamnat mellan stolarna. Lager 888 ordnade med snabb lever... Näytä lisää
Trodde först att sidan var lurendrej. Men läste på Trustpilot och folk verkade nöjda. Jag blev otroligt förvånad över den snabba servicen och leveransen, att bli uppringd och meddelad att en vara va... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
"Samma märken - Bättre priser!"
Vallgatan 1, 43430, Kungsbacka, Ruotsi
- hej@lager888.se
- lager888.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Vid min beställning blev jag uppringd…
Vid min beställning blev jag uppringd då inte alla mina varor fanns, upptäckte de.
Vi hade en dialog och jag gjorde om min beställning efter den information jag fick och det blev bra.
Snabb o säker leverans
Snabb o säker leverans, produkten överensstämde med webbsidans produkt e skrivning. Identisk.
Personlig service!
Jag fick aldrig min leverans för de hade i sin tur inte mottagit varorna från leverantören men de ringde upp mig personligen och frågade om jag ville makulera resten av ordern också. Då jag egentligen bara lagt till den andra varan för att komma upp i leveransminimum så valde jag att kancellera hela ordern.
Det är service det!
Bra priser och snabb levering!
Bra på alla sätt
Bra på alla sätt
Lätt att beställa och betala, bra pris, snabb frakt. Smidigt och bra.
Bra saker och bra priser.
Bra priser och snabb leverans
Bra priser på de produkterna som jag köpte, och dessutom supersnabb leverans!
Otroligt bra jobb av lager personal
Otroligt bra jobb av lager personal! Snabbt, smidigt, säkert och låga priser!
Snabb leverans!
Väldigt tilllmötesgående och…
Väldigt tilllmötesgående och serviceminded kontaktperson i Kim. Meddela gärna och hylla honom, det är inte alltid man får den fina servicen av motsvarande "webshoppar".
Snabb frakt
Snabb frakt, bra kundservice som ringde upp och sa att det fanns en defekt på lådan.
Fina shakers och riktigt snabb leverans!
supersnabb leverans!
Supersnabb leverans och fantastiskt bra…
Supersnabb leverans och fantastiskt bra service!