Lagant Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Halverwege de training kan ik zeggen dat ik er een zeer positief gevoel bij heb. De materie wordt leuk en interactief gepresenteerd en er zijn veel mogelijkheden voor discussie. Het is momenteel geen... Näytä lisää

1. Harjoittelukeskus

Yrityksen kirjoittama

Samen veranderambities realiseren. Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Ipmad training Evelien Top.

Ipmad training Evelien Top.

Trainster was positief, vroeg veel feedback, veel praktische oefeningen gedaan.

Af en toe wel een discrepantie tussen het leerboek en training & onduidelijke antwoorden op kennisvragen. Verbeterpuntje: vraag niet duidelijk, uitvragen wat deelnemer bedoeld.

IPMA-D-training van Evelien Top

IPMA-D-training van Evelien Top. Aan het begin ruimte om als groep zelf prioriteiten te stellen en aan bepaalde onderwerpen meer aandacht te besteden. Tijdens cursusavonden fijne afwisseling met toepassing theorie, oefenvragen en Kahoot-quizzen. Waardevol om tijd te gebruiken voor toepassing en niet theorie zelf. Verbeterpunt zou zijn om iets meer tijd te besteden aan uitleg bij vragen van deelnemers, dat ging nu vrij snel en beknopt.

IPMA-D door Evelien Top

IPMA-D door Evelien Top

Een vogelvlucht door het concept IPMA-D. Binnen een aantal cursusavonden toch een goed beeld kunnen krijgen van het projectmanagementschap. Lessen geheel aangepast aan de behoeftes van de cursusisten. Evelien staat zeker open voor feedback en doet daar ook wat mee. Veel voorbereidend werk.

Saanut 3/5 tähteä

IPMA-D van Evelien Top

De materialen waarmee wordt gewerkt zijn duidelijk. Wel mist er soms wat structuur en meer tekstuele ondersteuning tijdens de cursusdagen. Het is hierdoor naast de cursusdagen nog flink aanpoten.

Ipma-d training van Evelien Top

Betreft Ipma-d training van Evelien Top. Fijne lessen gehad, ze deed veel met onze feedback m.b.t. interactie en ze behandelde alle onderwerpen die wij graag behandeld wilde hebben. Duidelijke voorbeelden zaten er ook bij. Soms ontbrak de structuur ietwat.

Scrum basis

Was een constructieve cursus waarbij ik meer inzicht heb gekregen hoe ik bepaalde zaken kan aanpakken. Betreft Scrum basis gegeven door Remi-Arnand

Nieuwsgierig makend

Een zeer aangename manier van aanbieden van stof die zeer interactief en met humor overgedragen wordt.
Het smaakt naar meer en maakt nieuwsgierig.
Betreft Scrum Master en Remi-Armand

Scrum Basics

Ik heb de cursus Scrum Basics gevolgd. Remi kan de stof goed overbrengen. Daarnaast zit er een duidelijk opbouw in, van de basis tot verdieping.

IPMA-D Training gehad van Evelien Top

Training gehad van Evelien Top voor de cursus IPMA-D. Waren leuke, interactieve trainingsavonden waarbij veel topics aan bod kwamen. Trainingsprogramma werd op maat gemaakt door de verschillende ervaringen van de kandidaten af te wegen. Hierdoor konden we gericht te werk gaan en niet te veel aandacht besteden aan de topics waar we al ervaring mee hadden. Super goede ervaring met Lagant en Evelien! Zeer tevreden.

Evelien Top IPMA-D

Evelien Top IPMA-D

Hele fijne training gehad afgelopen weken. Evelien weet de aandacht er goed bij te houden en in een rap tempo alle stof door te nemen. Erg leuk gehad en voel me goed voorbereid voor mijn examen!

Leerzame interactieve trainingen!

IPMA-D training van Evelien Top waren hele interactieve, leuke lessen waar we veel hebben geleerd. Evelien heeft aandacht voor de behoefte van de deelnemers, zorgt voor een leuke sfeer en laat ruimte open voor vragen.

ITIL 4 Foundation

Ik heb de ITIL 4 Foundation gevolgd, een Lagant online zelfstudie. Goede opbouw van het cursusmateriaal, duidelijke uitleg en hulp en allemaal in eigen tempo. Kortom een top cursus!

5. joulukuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Goede training, maar te veel materie

Het is momenteel geen 5*, omdat er dusdanig veel materie aan bod komt, dat er soms té snel doorheen wordt gegaan, waardoor context dreigt te verwateren.

3. lokakuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin