Fantastisk service, hurtig levering, og indpakning man kun tør drømme om, altid med en lille sød hilsen. Dagen bliver bare bedre med en pakke fra Laesoe Studio. Mange hilsner fra Lisbeth

Hvis jeg vil give et smykke med en særlig symbolik / betydning vælger jeg altid at tjekke ud, hvad du har at byde på. Jeg elsker dine små fortællinger, dine fund i naturen og resultatet. Denne... Näytä lisää

Sandie laver for det første ærligt og kærligt indhold på sine sociale medier, hvilket gør hendes bix endnu mere attraktiv at handle i 😌 Smykkerne er unikke og flotte, jeg er glad for mine egne, me... Näytä lisää

Rigtig fint smykke til absolut fair pris. Hurtig ekspedition, fin indpakning med en lille personlig hilsen samt en historiefortælling om firmaet. Vil helt sikkert kigge denne vej næste gang jeg mangle... Näytä lisää

1. Korusuunnittelija
  2. Asusteet
  3. Koruliike

Laesoe Studio er en dansk smykkevirksomhed med base på Læsø. Smykkerne tegnes i hånden og udføres i et mindre antal. Alle smykker er udført i Sterling sølv og 18 karat blankpoleret messing, for et smukt resultat der holder sig gyldent for evigt. Vores filosofi er at vi bliver gladere af at omgive os med ting der betyder noget. Laesoe studio går imod de hurtige modetrends og designer smykker der er tidsløse og unikke. Vi ønsker at tilbyde smykker der skiller sig ud fra de kommercielle og masseproducerede smykker. Vores smykker er skabt til de individuelle, der ønsker noget særligt og personligt. Hvert et design er håndlavet og gennemtænkt. Vi lægger stor vægt på kvalitet og smykkerne er fremstillet med omhu og præcision. Hver enkelt detalje tæller og vi stræber efter at lave smykker der ikke kun er smukke, men også har en dybere mening. Vi tror på, at enhver kvinde er unik og strålende på sin egen måde. Derfor fortjener du smykker der fejrer og fremhæver din skønhed på en unik og personlig måde. Vores smykker er designet til at give dig styrke og selvtillid, uanset hvilken begivenhed eller situation du befinder dig i. Laesoe Studio handler ikke kun om smykker – det handler om dig og din autenticitet. Vores smykker er et værktøj der hjælper dig med at udtrykke din selvsikkerhed og erobre verden med stil. Lad os sammen skabe et unikt udtryk der styrker din selvtillid og hjælper dig med at opnå dit fulde potentiale. Laesoe Studio sender ordrer dagligt og du kan forvente en leveringstid på 1-3 dage.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Følelse af personlig betjening

Hurtig personlig levering i min postkasse i Frederikshavn.

30. marraskuuta 2025

Kære Henrik,

Jeg håber gaven faldt i god jord og at den diskrete indpakning ikke afslørede hvor den var fra :-)

Fantastisk service

Smukkeste øreringe og fantastisk service❤️

21. marraskuuta 2025

Kære Annemette,

Af hjertet Tak. Det gør mig så glad at du er tilfreds med dine nye øreringe :-)

Særdeles god betjening

Særdeles god betjening! Der vil jeg bestemt handle igen 💖
Vh
Ivan

10. marraskuuta 2025

Kære Ivan,

Tak for din flotte anmeldelse :-) Du skal altid være velkommen.

Smukt smykke

Smukt smykke.
Rigtig fin betjening.

22. syyskuuta 2025

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse. Det betyder mere end du aner, at du er tilfreds med smykket :-)

Lynhurtig levering

Sandie laver de flotteste smykker, har købt flere, da de stadig blev forhandlet i butikker på Læsø. Øreringene blev leveret lynhurtig fint pakket ind.

16. heinäkuuta 2025

Den smukkeste halskæde

Jeg har købt den smukkeste halskæde til min datter. Et håndværk, man kan mærke er lavet med kærlighed og øje for detalje.
Jeg vil klart anbefale, at man besøger Laesoes hjemmeside, hvor man finder de fineste smykker ❤️

27. kesäkuuta 2025