La Boule Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

La Boule levert snel, altijd keurig verpakt en de persoonlijke boodschap waardeer ik erg. De winkel in Haarlem ziet er altijd zeer verzorgd uit en de begeleiding immer super. Een kwaliteitszaak!

Saanut 4/5 tähteä

Super mooie Canada Goose jas gekocht bij La Boule Jas kwam netjes ingepakt met een bedank kaartje Zeker een aanrader

Erinomainen

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super ervaring

Super ervaring. Prachtige collectie en in een mooie doos met persoonlijke noot op tijd geleverd. Heel tevreden

8. elokuuta 2026

La Boule is top

6. elokuuta 2026

Super geholpen

Super geholpen. Vooraf telefonisch contact gehad en diegene was heel vriendelijk en behulpzaam. Daarna gelijk de zwembroek besteld. Werd netjes en snel geleverd.

4. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Van online naar de winkel

Ik had online een Cohen broek besteld - model was door andere stof anders dan ik had verwacht ten opzichte van spijkerbroeken die ik heb. 1 belletje en La Boule ging voor me kijken wat goede alternatieven waren. Ben langs gereden en zeer vriendelijk geholpen en met een ander model broek zeer tevreden naar buiten gelopen. Top service, vriendelijk en meedenkend.

6. elokuuta 2026

Mooie webshop!

Mooie webshop met een prachtig assortiment. Helaas bleek de Stone Island-broek die ik had besteld toch niet de juiste kleur te zijn, maar dat was volledig mijn eigen vergissing. Desondanks ben ik erg tevreden over mijn ervaring en zal ik zeker vaker bij La Boule bestellen. Daarnaast lijkt het me leuk om de winkel ook eens fysiek te bezoeken.

5. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Excellent experience from start to end

I recently ordered online and the whole process, from ordering to delivery went extremely smooth and fast. I am a regular customer, and truly appreciate the knowledge, service and professionalism of the La Boule team. Besides that they sell the brands I love.
I can highly recommend La Boule for a visit to their store in Haarlem as well as online orders.

29. kesäkuuta 2026

Ruim aanbod

Ruim aanbod, goede merken en leuke zomer discount, snelle afhandeling wederom prima ervaring met La Boule.

Het is gewoon fijn winkelen bij deze zaak.

1. heinäkuuta 2026

Top zaak

Ben vorig jaar voor het eerst in de winkel in Haarlem geweest. Was een prettige ervaring. Nu online besteld en wordt keurig netjes verpakt en geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant en kom zeker terug in de winkel en voorheen online bestelling.

Gr, Marcel

2. heinäkuuta 2026

Super bedrijf

Ik heb verschillende keren hier al iets besteld Altijd super levering snel.

Je krijgt ook een hand geschreven kaart omdat ze je ook waarderen als klant

25. kesäkuuta 2026
La Boule-logo

Vastaus yritykseltä La Boule

Beste Ricardo, Veel dank voor je leuke respons

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin