Jag beställde utträdet och tänkte inte så mycket mer på det. När blanketten kom hem låg det även en faktura med. Jag läste på nätet att det bara var att ignorera betalningen kostar inget att gå ur,... Näytä lisää
Skulle gå ur från svenska kyrkan för ledningen bakom den består av psykopater (många av dem iallafall, präster ska tilläggas) går in på denna sida för jag kollar runt, fyller inte i ett någonting elle... Näytä lisää
Anmäl till 114 14. Dom rådde mig till att inte betala någon faktura och sa att det finns många anmälningar kring detta bolag. Snälla betala inte era fakturor det gör att dessa människor fortsätter. Fa... Näytä lisää
Vad är det för skämt ni håller på med? Godkände ingenting på er sida men ändå fick jag faktura? Ni svarar mig som att jag godkänt till att ni ska hjälpa mig att gå ur kyrkan, vilka pajaser. Kommer ald... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Undvik undvik undvik
Undvik undvik undvik, gå inte in på sidan. Jag tror de skickade faktura även fast jag ej godkände villkoren och beställde. Så jag tror det är bedrägeri. Men jag betalade ändå fakturan för det finns en liten chans att jag faktiskt tryckte beställt, och då ville jag göra rätt för mig. Men jag tror jag blev lurad. Det var mycket tråkigt, rätt mycket pengar ändå. Det är en oärlig företagsverksamhet som utnyttjar folk, jag undrar hur de som jobbar med detta kan ha ett gott samvete. Det vore bättre om de hade betalningslösningen på hemsidan för de som faktiskt ville beställa, så får man inte hem en faktura som man bara har några dagar på att betala. Det dem gör är troligtvis lagligt men det är en ondskefull affärsplan. Undvik, jag tror de bedragit mig.
Bluff
Jag är inte ens med i svenska kyrkan sen 40 år, googlade utträde ur svenska kyrkan för jag ville läsa mer om det för min dotter ville gå ur , hamnade på kyrkoavgift.se och vips så har jag fått faktura i brevlådan och kravbrev,har mailat dom men dom skriver att dom kommer gå vidare till kronofogden,hur ska dom kunna hjälpa mig gå ur svenska kyrkan när jag inte ens är med ,jaja
bluffbolag.
Bluffbolag..
Råkade gå in på deras sida o kolla, nu får jag räkningar för att gå ur kytkan fast jag inte vill
Liknande upplevelse som övriga
Liknande upplevelse som övriga. Jag bestridde tydligt fakturan samt påminnelse fakturor som kom efter. Anmälde till Konsumentverket och polisen. De fortsatte hota med att skicka till kronofogden och i senaste brevet jag fick så sa de att de skickar det till kronofogden om de inte fått betalning inom 8 dagar, bestred även detta. Nu har det gått 2 veckor sen de skulle ha skickat det vidare och finns ännu inte något ärende hos kronofogden. Typiskt blufföretag, stå för er sak och bestrid tydligt fakturorna så löser det sig, de vet att de inte vinner i en rättslig process utan lever på att människor blir rädda och betalar i rädsla. BETALA INTE, bestird allt, du får ingen betalningsanmärkning om det går till kronofogden sålänge du bestrider där med.
Bedrägeri
Bedrägeri . Uppger mail adress som ej fungerar .. Kommer att bestrida , polisanmäla och anmäla till KO
Borde stängas ned för gott
Borde stängas ned för gott! Lurar folk och ungdomar framför allt.
Otrevliga och påstår att ångerrätt inte gäller hos dem.
Livnär sig på att lura folk som råkat beställa deras tjänst i tron om att det är gratis den suger de ut pengar från en och man orkar inte bråka
Håller på att bestrida mina fakturor…
Håller på att bestrida mina fakturor och viktigt att skriftligt bestrida varje faktura. Har haft kontakt med Konsumentverket där hon kunde se att detta företag har några anmälningar på sig om att vara bluff. Namnet har blivit bytt också. Det har gått så långt att jag börjar tvivla på mig själv om jag på riktigt beställt något som är gratis annars, men jag tänker inte ge mig. Har bett dem skicka bevis på beställning, men det ända jag får är foton på deras hemsida och det finstilta, inget bevis på min mailadress eller något alls. Jag ska gå till polisen och prata med dom. Det viktiga är att om man får ett krav från Kronofogden så MÅSTE man bestrida den också direkt till dom. Annars åker man på att betala. Detta företag borde stängas ner och sluta lura människor. Att dessutom använda Kyrkans namn är skamligt. Dem har absolut inget samarbete med Svenska kyrkan.
UNDVIK UNDVIK UNDVIK!!!!Bedrägeri på…
UNDVIK UNDVIK UNDVIK!!!!Bedrägeri på högsta nivån!! Gjorde som alla andra besökte den där j..a hemsidan och var så j…a dum och fyllde på mina uppgifter.. sen kom det nästa sidan och på slutet man skulle trycka på BESTÄLL NU och då har jag avbrutit allt utan att trycka på den.. efter några dagar fick jag en saftig faktura på 398kr .. dom idioter slutförde transaktionen själva!! Mailade till dom men fick idiotisk svar att dom har bevis att jag beställde det! SK..T SNACK ! Jag bad dom att skicka kopia på den där bevisen.. då slutade dom svara.. Anmälan till Konsumentverket är gjort och nu tänker polisanmäla dom . Fick betala den j…a fakturan för vill verkligen inte hamna hos Kronofogden.. jag vet inte att Sverige tillåter att såna BEDRÄGERIER är legala !!
Lurendrejeri.
Står ingenting om pris förens det är försent.
Tycker detta är rent av fult, eftersom man kan gå ur kyrkan helt gratis via deras hemsida.
Många som blir lurade här till en dessutom ganska hög summa på närmre 400kr.
Oseriös affärsmodell och tveksamma…
Oseriös affärsmodell och tveksamma krav.
Känns mer som indrivning än kundtjänst.
Vid ifrågasättande möts man av hot om rättsliga åtgärder och mallade juristsvar, men inga konkreta bevis.
VARNING BLUFF !!!
En kompis snackade om att han ville gå ur svenska kyrkan (vilket är gratis) Googlade fram denna hemsida som erbjuder att den gör det åt dig.
När du trycker på en grön knapp för att gå vidare utan att skriva ner någon information alls kommer du vidare för att "räkna ut hur mycket du hade sparat" gick ut ur hemsidan då när jag märkte att det va en bluff.
Hips vips nu har jag fått en faktura hem för 398kr som jag nu har bestridit via mail. På fakturan står det att dem har fått tag på mig via Ip-nr. Eller något liknande.
De jag har läst på diverse forum/Reddit så skickar de påminnelser tills de skickar vidare det till inkasso. Då är det bara bestrida det igen och visa det till inkasso om de ens har skickat dit. Så spara fakturorna, mail, påminnelsen och visa det till inkasso som förmodligen redan har varningar från detta företag. Bestrider du inkasso så går det inte vidare till kronofogden.
Kan ju tillägga att jag även har lyckats lokalisera fram att företaget F.NOX solutions Ltd ligger i Bulgarien och att ägaren heter Miroslav Rumenov Elenkov.
Besök inte ens denna sida
Besök inte ens denna sida, fyll inte i något och sen backa från formuläret. Du får hem en faktura ändå.
Trots att du inte ingått i ett avtal. Fakturan skickas utan en bekräftelse på att du beställt denna tjänst.
Fejk fejk lurar massa på pengar
Jädra bluff säger jag bara 😡 Jag har försökt flera gånger med att maila , ringa men helt omöjligt att få prata med dom. Men jämt efter jul så kom det ett brev från "Kyrkavgift" som det står betalningskrav på? Kan ju meddela att denna faktura är fejk för att jag kollade upp företaget, adress mm och den adressen jag sökte på den stämmer inte överens alls med hitta, så dum nog så ringde jag upp detta företag och dum som jag va så lyssna jag och gick in på deras sida på nätet och logga in med mitt bank-ID och sen koppla det att det inte stämde så logga fort in på banken och spärrade mitt bank-id
Det är gratis att gå ur kyrkan
Det är gratis att gå ur kyrkan. Otrevlig personal.
Bestrid fakturan direkt.
Oseriöst
Varning Oseriöst företag!
När du loggar in på kyrkoavgift.se
Lägga inte till ditt personnummer med mera då får du en blankett hem till din brevlåda utan att du ha bekräftat detta.
Som du måste betala för!
Vill du gå ur svenska kyrkan så kan du enkelt söka på deras hemsida och göra detta Gratis utan att betala pengar för kyrkoavgift!!!
Jag lämnade också hemsidan innan avslutat, exakt samma som Nikolas.
Jag lämnade också hemsidan innan avslutat köp men fick ändå en faktura av dem. Jag skrev in mina uppgifter i deras hemsida och gick vidare till nästa sida. Där fick jag se att det skulle kosta 398:-. Jag lämnade sidan utan att trycka på "BESTÄLL NU". Då jag och min fru visste att det var gratis att träda ur Svenska Kyrkan på annat sätt. Men bara efter ett par dagar fick jag ändå brev från Kyrkavgift med en faktura och ifylld blankett. Har varit i kontakt med dom ett flertal tillfällen utan resultat. I sista mailet gav dom förslag på att man skulle polisanmäla dom och sända över en kopia till dom.
Kriminell verksamhet
Kriminell verksamhet. Bestrid era fakturor, ej rimligt ta ut 398 kr i administrationsavgift. Spara all dialog som ni sedan får skicka in om det hamnar hos inkasso. Om alla gör samma blir det mycket att hantera för dem. Anmäl också till konsumentverket så det kommer upp hos dem att detta företag MÅSTE granskas. Borde finnas många fler anmälningar mot företaget utifrån alla som skrivit omdömen här. Senaste anmälan som är inlämnad (går att läsa på deras ärendelista är inskickad i början av december). Borde ju vara flera inkomna varje dag...
Jag lämnade hemsidan innan avslutat köp…
Jag lämnade hemsidan innan avslutat köp men fick ändå en faktura av dem. Jag skrev in mina uppgifter i deras hemsida men innan jag bekräftade tjänsten så läste jag det finstilta där de nämner kostnaden av tjänsten. Då jag visste att det var gratis att träda ur Svenska Kyrkan så tänkte jag att det var skumt och stängde fliken för att sedan hitta en gratis PDF istället. Men till min förvåning så fick jag ändå ett brev på posten med en ifylld blankett och faktura. Inte okej att fullborda en tjänst jag aldrig begärt.
Var varnad!
Sluta förvirra människor!
Jag läste på ett onlineforum att de inte skickar vidare ärenden till Kronofogden, utan bara försöker skrämma folk. Nu, med facit i hand, kan jag säga att det är ren skitsnack – det kostade mig en hel del. Sluta förvirra människor!
Varning för detta bluff-företag 👎👎👎👎👎