4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Fejladresserede anmeldelser

Et af problemerne med Trustpilot er, at når der er et næsten navnesammenfald mellem Kvist Biler i Fredericia og Kvistsauto ved Søren Kvist i Aalborg er, at nogle som har fået dårlig behandling i Fredericia misforstår og skriver dårlige anmeldelser på Kvistsauto selv om det var tiltænkt forretningen i Fredericia. Det er urimeligt at Trustpilot ikke vi slette de forkert adresserede dårlige anmeldelser som ikke hører hjemme hos Kvistsauto. Jeg og alle Søren Kvists kunder i Nordjylland aldrig har skrevet en dårlig anmeldelse, men alene kun 5 stjerner. Efter telefonisk kontakt til dem der har skrevet de dårlige anmeldelser er det blevet bekræftet at deres dårlige anmeldelse alene er rettet mod forretningen i Fredericia. Hvis Trustpilot skal leve op til sit navn som troværdig skal de tage det seriøst at slette de fejladresserede anmeldelser.

16. maaliskuuta 2026

Bedste værksted

Jeg har været kunde ved Søren Kvist i omkring 20 år og kan kun anbefale værkstedet. Top professionelt og god kundeservice. Og ikke mindst økonomisk bevidst - god til at finde en brugt reservedel når det fagligt kan forsvares. Kan kun anbefale!

24. syyskuuta 2025

Elendig service! Køb en bil et andet sted

Mig og min kæreste ringer for at booke en prøvetur i en bil samt besigtige den.

Vi får fat på Dennis, som bestemt ikke virker særlig interesseret i at yde en god service. Vi får spørgsmål om, vi har en bil han skal tage i bytte, om vi er sikre på det skal være det pågældende mærke osv.

Vi fortæller vi er ude og se på lidt forskellige biler, for at gøre os klogere på hvad vi præcis skal have.
Hertil får vi svaret “jamen så syntes jeg I først skal ringe til mig, når I ved om I skal have “mærket”

Vi måtte dermed hverken se eller prøve bilen. Vi kørte forgæves.
Øv for en dårlig service.

6. huhtikuuta 2025

5 stjerner all the way.

Grundig, dygtige og meget professionelle. Anbefaler Kvist auto til alle, som er glade for deres biler og som gerne vil have en god og ordentlig mekaniker.

5. maaliskuuta 2025

10 år med 2 biler

Det er mere end 10 år siden jeg kom her første gang. Det kom efter voldsomme frustrationer over autoriserede værksteder. Deres troværdighed er på niveau med en provisionslønnet telefonsælger - de reparerer intet men skifter alt. Sådan er det ikke hos Kvist - her laver de det der skal laves og de opfinder ikke fiktive problemer. 10 år med 2 biler der bliver serviceret og fixet og har endnu kun haft positive oplevelser.

14. tammikuuta 2025

ADVARSEL

ADVARSEL - 0 Stejerner. Denne sælger er useriøs og arrogant. Aftaler tidspunkt hvor jeg kan se og købe bilen. Da jeg ankommer til det aftalte tidspunkt har han solgt bilen for næsen af mig. Kørte så 300 km forgæves.

14. syyskuuta 2024

Altid den bedste service

Altid den bedste service. Fik synet bilen i dag og lavet service for måske det halve af, hvad Renault kunne gøre det til.

18. kesäkuuta 2024

100% fin service gennem mange år

100% fin service gennem mange år hos Søren Kvist's Auto: Alle aftaler overholdes, og man modtager en ordentlig, ærlig og forståelig service, ligeledes er der styr på regningen og bilen, fordi der er stor viden og erfaring med det mekaniske.

PS: Mekaniker Søren Kvist's Auto i Aalborg er ikke Kvist Biler (salg) i Fredericia, som nogle har anmeldt.

1. helmikuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili