Vi stod med hovedet i postkassen, da hunden kaster op i stof sofa d.22.12.25. Vi finder kvalitet rens kl. 19:30, som stiller med en medarbejder dagen efter. På trods af det var jul lige rundt om... Näytä lisää

Jeg er meget taknemlig for det arbejde teknikeren udførte. To sofa og en lænestol fik en dybdegående rens, hvor støv, pletter af kaffe, chokolade og udefinerbare pletter blev effektiv fjernet og stå n... Näytä lisää

Positiv oplevelse både ved samtale med en kvindelig medarbejder ,og en behagelig afhentning af tæppet ved Tomas. Dog ikke helt tilfreds,da der stadig var nogle pletter.

kominaktionen var lidt svært i begyndelsen, dette skylles formentlig ikke Kvalitet Rens men andre ???årsager, ellers en god oplevelse og en ren sofa

1. Verhoilun puhdistuspalvelu
  2. Auton puhdistuspalvelu
  3. Mattopesula
  4. Siivouspalvelu

Tietoja yrityksestä Kvalitet Rens

Hos Kvalitet Rens er vi specialister i rens af polstrede møbler, tæpper, madrasser og bilsæder.

Vores koncept er, at vi altid kommer hjem til dig.

Foto af sofa

Familievirksomheden er beliggende lidt syd for Ribe, men vi renser i hele Jylland og på Fyn. Vi henvender os både til private, foreninger, erhvervsdrivende og institutioner, som har behov for at få ”genoplivet” deres medtaget møbler.

Vi fjerner genstridige pletter, ubehagelige lugtgener, katte/hundehår og andet snavs, skidt, bakterier der måtte være, så du er sikret et helt rent og lækkert nyduftende resultat.

Find os på Facebook ”Kvalitet Rens”, hvor du altid kan læse mere om os.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Utrolig fed oplevelse op mod jul

Vi stod med hovedet i postkassen, da hunden kaster op i stof sofa d.22.12.25.
Vi finder kvalitet rens kl. 19:30, som stiller med en medarbejder dagen efter. På trods af det var jul lige rundt om hjørnet.

Super service og høj kvalitet.
Både kvinden som vi havde dialog med via telefon og medarbejder på dagen var utrolig flinke, professionelle og vejledende. Sofaen står som ny igen.

En utrolig fed oplevelse – klar anbefaling.

24. joulukuuta 2025

Rens af 2 gamle Børge Mogensen sofaer.

Det var fint at hun først lavede en gennemgang af mine sofaer, så jeg vidste nogenlunde hvilket resultat jeg kunne forvente at få.
Hun havde tid til mine spørgsmål ang vedligehold.
Fint resultat, som holdt stik med det hun havde stillet i udsigt.
Nok ikke sidste gang jeg vil benytte mig af firmaet.

13. marraskuuta 2025

Meget beskidt sofa og firmabil

Jeg kontaktede kvalitets rens da vi skulle have renset en meget beskidt sofa, og i samme ombæring spurgte jeg om de havde tid til at prøve og rense firmabilen, da den af gode grunde også var meget beskidt fra arbejdstøj, og det havde de heldigvis. Jeg må sige at de leverede varen til UG. Medarbejderen var rigtig venlig, og meget arbejdsom og grundig.
Jeg er så glad for at jeg valgte dem til opgaven, og de får helt sikkert opgaven en anden gang hvis/når det bliver nødvendigt, det er som at få nye møbler/sæder igen. Tak til Jer for veludført arbejde.

1. syyskuuta 2025

Vi havde kvalitet rens ude

Vi havde kvalitet rens ude, fordi der var spildt smeltet smør I stof sofaen.
Hun brugte to timer på den og den store plet var stortset ikke at se bagefter. Men til gengæld så vores sofa ud som ny da hun var færdig. Hun var meget grundig og omhyggelig.
Kæmpe anbefaling.

18. syyskuuta 2025

Kæmpe roser

Det far anden gang vi fik vores sofa renset. Og jeg kunne ikke huske hvem vi brugte sidst.
Heldigvis, for denne gang blev den endnu flottere .

Vores varmeste anbefalinger

17. kesäkuuta 2025