SÅ flot resultat og service fra start til slut. Tusind tak for den gode oplevelse. Vores Y-stole som har fået hele turen er blevet så flotte, og har nu mange flere år i vente. Stor anbefaling herfra... Näytä lisää
Meget venlig og professionel telefonkontakt.Hurtig opfølgning ved spørgsmål og meget,meget venlig og imødekommenhed da vi skulle aflevere og senere afhente vores stole på værkstedet.Vores Y stole er... Näytä lisää
Fik renoveret to Eva stole og et bakkebord af Jonas i Helsinge. Fantastisk flot og professionelt resultat. Aftaler blev overholdt, og prisen var meget "fair" og lavere end andre tilbud vi indhentede... Näytä lisää
Meget fin og fleksibel service. Vores kære gl y-stole står nu skarpt så næste generation kan få glæde af dem i mange år. Vi kan klart anbefale Kurvemagerne :-)
Kurvemagerne holder liv i møbler. Vi nyder at istandsætte gamle møbler, om det er flet, restaurering af træet, eller andet. Vi udfører opgaverne med stor passion, og med vores enorme erfaring kan vi altid rådgive dig for det bedst mulige resultat.
Smedeholm 12, st.th., 2730, Herlev, Tanska
- 71993099
- kontakt@kurvemagerne.dk
- kurvemagerne.dk
Fineste håndværk
Fineste håndværk, og helt fantastisk betjening. Kan varmt anbefales.
Fik en smuk ny spisestue.
10 flotte stole

Vastaus yritykseltä Kurvemagerne
Jeg fik lavet 6 y-stole sæder i…
Jeg fik lavet 6 y-stole sæder i papirflet og de står så flot nu med nyt sæde og er beundres altid af vores gæster🤩 Jonas har sans for hvilke materiale og møbel han arbejder med.
Jeg kan virkelig anbefale Jonas hos Kurvemageren⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gedigent håndværk
Fik slebet, sæbebehandlet og omflettet fem 30 år gamle Børge Mogensen-stole hos Kurvemagerne hos Jonas i Helsinge. De fem stole kom tilbage så gode som nye - og dette til en yderst rimelig pris. Kan kun anbefale Jonas og Kurvemagerne 👌👍😊

God kvalitet & service
Har købt nogle vidunderlige vasketøjskurve og andre små kurve til hjemmet og planterne, som alle er god kvalitet og pynter så fint derhjemme. Har også et bambus gardin herfra, som giver dejlig let skygge fra solen og giver et smukt lys, nå solen står på. God service og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale!
Fantastisk håndværk og service!
Fantastisk håndværk med sans for detaljer og kvalitet. Ikke en finger at sætte på det. Danmark bedste pileflet!