Witam nie polecam kupowania na tej stronie ,kupiłem 1000 obserwujących i nawet ani jednego nie mam i nie było więc nie polecam złodziejstwo i tyle
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Witam . Chciałbym złożyć dobra opinię i recenzje jednego z przedsiębiorców , jestem miło zaskoczony gdyż zrobił to za darmo, nie chciał żadnych pieniędzy. Wystawiam dobra opinię . Pozdrawiam
To lipa jest. Kupulem 250 laików na próbę. Pojawily się z kont które nie mają żadnych postów dni obserwujących ale już po godzinie zaczęły znikać. Na drugi dzień po zakupie lajki praktycznie zniknely.... Näytä lisää
Nie kupować na tej stronie
Uwaga !!!
To guwno nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę . Pisze że polskie a są arabskie i chińskie , dopłacasz aby spadku nie było a po kilku godzinach już znikają. Oszustwo !!!! Nie brać.
Tragiczne doświadczenie
Niestety świadczona jest usługa na niskim poziomie. Obserwujący wpadają na konto, ale mimo, że wykupiona zostały usługi dodatkowe takie jak naturalny przyrost i ochrona konta to nagle w pewnym momencie wpada na konto grupa 100 obserwujących. Ogólnie tragedia. Napisałam odstąpienie od umowy. Nauczka na przyszłość. Nie radzę korzystać. Wygląda to tak podejrzanie, że bardziej się nie da.
Oszustwo
Kupiłem na próbę chyba 200 obserwujących czekam już kilka dni i nadal nic nie przybyło.Napisalem wiadomość na email i zero odpowiedzi nie polecam totalny scam.
Tiktok
Serwis działa świetnie i szybko pomimo wątpliwości jakie miałem. Gorąco polecam!
Uwaga-oszust
Szkoda, ze nie przeczytałam komentarzy tutaj zanim wydałam na tego pana jednoosobową firmę kupę kasy. Zrealizowana 1/3 zamówienia. Gdy pisze na maila lub na stronie zero odpowiedzi.
Good 100% legiiiiit!
Sooo meggaaa hält was es verspricht top…
Sooo meggaaa hält was es verspricht top ✔️
polecam legit dostalem 100 polubien za…
polecam legit dostalem 100 polubien za free
Szybka transakcja polecam na 100%…
Szybka transakcja polecam na 100% wszystko się zgadza :D
Very god and fast like on Instagram!
Fast likes and a secure
stvkonrad
Mega serwis !!! Bardzo szybko dostarczają na profil i jest legitt !!! Polecam
Polecam wszystkim!!!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.