Zeer mooi resultaat.
Olivier is zeer correct.
Resultaat is prachtig. De honden zijn ook tevreden. 😉
Olivier is zeer correct.
Resultaat is prachtig. De honden zijn ook tevreden. 😉
Aanleg kunstgras in 2 appartementen.
Goede uitleg op voorhand gekregen.
Hadden direct vertrouwen in Olivier.
Dag van afspraak verliep correct.
Alles verliep zoals afgesproken.
Mooi resultaat, bedankt Olivier en compagnon.
De 4 buren
Zeer aangenaam eerste contact met alle uitleg die we nodig hadden en stalen van verschillende soorten gras om te kiezen. Bij verschillende zaken offertes gevraagd, deze firma zat met zijn prijs ongeveer in het midden, maar zeer goed gevoel na het gesprek. Mensen hielden zich aan alle gemaakte afspraken, geen vraag was teveel. Harde werkers met oog voor detail. Ik heb er alle vertrouwen in dat de na-service indien deze nodig zou zijn ook in orde komt. Wij kunnen deze firma alleen maar aanraden.
Na mijn review in 2024 betreffende Kunstgrasservice.be, wil ik nog verder aanvullen.
Olivier (eigenaar) gaf toe afboording kapot te hebben gereden. Hij en zijn verzekering zeggen dat dit mijn brandverzekering is die dit moet aanpakken!
Druppelinstallatie weigert Olivier (Kunstgrasservice.be / Viridi Group) aan te pakken.
Zelfs zijn eigen compagnon weigert nog met hem samen te werken. Maar Olivier blijft wel die persoon zijn bedrijf gebruiken om reclame te maken op zijn website.
2 aangetekende zendingen weigerde hij op te halen.
Kunstgrasservice.be was geen officieel adres.
Het moet naar VIRIDI worden gestuurd!
Weet dus dat alles met VIRIDI = Kunstgrasservice.be
Heel tevreden met het geleverde werk. Alles volgens de afspraak, binnen het voorziene tijdsbestek.
Eindresultaat was zoals verwachting. Ik ben blij met mijn blijvend groene grasmat in de tuin!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.