1. Huonekaluliike
  2. Kalustevalmistaja
  3. Ulkokalusteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

KSK voor betaalbare houten meubels op maat!

4,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,1

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Steigerhouten bed van Karel

Gister mijn steigerhouten bed bank gekregen.
Het bed bank ziet er fantastisch uit
En ligt heerlijk.
Heel goed en fijn contact gehad met Karel . Hij maakt het product zoals jij het wilt.
Karel is heel vriendelijk en professioneel .
Ik kom zeker terug als ik weer mooie meubels nodig heb.
Jammer dat ik geen foto kan plaatsen want het is echt heel mooi geworden
Mvg Talia

13. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bar en bar slecht

Mensen, 1 goede tip: bestel hier niet.
Je krijgt niet wat je besteld, als je het überhaupt al krijgt. Communicatie is uitermate moeilijk. Mailen of bellen, het maakt allemaal niets uit.
Uiteindelijk wordt er geleverd, klopt er niets van, oplossing zoeken vergeet het maar.
Dus nogmaals: koop hier niet!!

11. lokakuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Kijk nog maar even verder

Na eerst en bijna geheel ander product te hebben ontvangen dan dat we hadden besteld hebben we contact gehad over de oplossing. Die werd wel snel gegeven en het eindproduct is nu ook wel mooi (sloophouten tafel). Maar wat een verschrikkelijke monteur! Hij heeft de eerste keer ons voorgelogen en het product heel slecht gemonteerd. De tweede keer schade aan ons andere meubilair toegebracht en totaal ongeïnteresseerd. Wat een verschrikkelijke vent! Door hem heeft alles weken langer geduurd, terwijl oplettendheid van hem heel veel ellende had kunnen schelen. Nog bedankt, Rick.
Communicatief is het bedrijf niet heel sterk, lastig om contact te krijgen en antwoorden zijn heel summier.
Al met al uiteindelijk een product naar tevredenheid (wel zelf wat moeten aanpassen) maar aanraden voor anderen? Nee, sorry. Ik zou nog even verder kijken.

8. marraskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Verschrikkelijke slechte zaak

Verschrikkelijke slechte zaak! Paar maanden geleden houten vloer besteld. En zoals op de website staat zou het A kwaliteit zijn. Voor de zekerheid nog eens geïnformeerd via de telefoon en mail. Er werd mij verzekerd dat het A kwaliteit was.

Na levering van de vloer ben ik 2 dagen later begonnen met leggen, en daar kwam ik tot mijn grote schrik allemaal grote barsten putten en noesten tegen, ook waren veel planken zo krom als een hoepel. Na alles uitgezocht te hebben was dik 40% niet in orde! Niks A kwaliteit dus!

Hierna contact gezocht te hebben met de eigenaar, die was zich natuurlijk van geen kwaad bewust en had het nog nooit eerder meegemaakt. (Dat bleek later nogal tegen te vallen toen ik de reviews op facebook las, meer mensen hebben daar precies hetzelfde probleem!)

Uiteindelijk wou hij de vloer wel omruilen maar dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd, ik heb geprobeerd te bellen en te mailen maar er word nooit opgenomen. (waarschijnlijk mijn nummer geblokkeerd) Toen ik met een andere telefoon belde werd er wel meteen opgenomen (raar he) En was het excuus dat de vloer niet op voorraad was, maar dat ik binnen een week bericht zou krijgen over de nieuwe levering. Dat was dus 1 maand geleden, en na herhaaldelijk weer contact proberen te zoeken word er nergens meer op gereageerd!

Kortom DOE ABSOLUUT GEEN ZAKEN met dit bedrijf, daar ga je geheid spijt van krijgen!

3. elokuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin