3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Jeg købte i sidste uge 2 fejekoste benzin drevet, det viste sig at den ene ikke var ok, jeg kontaktede Casper og han tøvede ikke et sekund med at være behjælpelig og ordne problemet. Jeg har i dag været hos auktionen og aflevere den ene kost og har fået en kreditnota. Syntes virkelig det er god stil og jeg kan varmt anbefale kroneauktioner

18. marraskuuta 2025

Lukke tid er kl 20 Eller var det ??

Man køre med forskellige lukke tider selvom der på forsiden står kl 20.00 men inde på varen man byder på kan stå et andet kl slet med småt Og når man så ringet til dem og spørger ind til det Får man svaret ja vi lukker aktionen kl 20.00 + - 2 timer HVAD så hold jer langt væk der fra Bare min mening

26. lokakuuta 2025

Krone Auktioner man kan siger meget om…

Krone Auktioner man kan siger meget om krone Auktioner.. Også om der måde de lukker på men hvad det gør game mere spændende og man kan lade være med at byd og havde et budget for hvor meget man vil går med til.. Nå men jeg har haft fornøjelsen af byd på lidt forskelligt ting og jeg føler mig tryg ved krone Auktioner og indehaver er altid til at snak med og hjælpsom og hurtigt. Jeg vandt et el løbehjul ubrugt og have ikke mulighed for afhentning jeg ring i onsdags til indehaver og Inge problemer han vil god pakke den ind og send så jeg bestil en gls til afhentning og jeg tænkte ja han klap den samme med en snor og send den med nej jeg modtog en pakke med 9 stk hovedpuden boblerplast i en pakkekasse med plastik rund om flot pakke ind og den har ikke en rist eller bulen stå som ny det var i onsdag d 30.7 og modtager den idag d 2.8.25 og det er ikke første gang de har gjort det så smuk arbejde. God service og handle det bliver ikke sidste gang jeg handler og byd ved krone Auktioner og tak for 9 flot puder de pynter på min datter værelse og min tre katte elsker pakkekasse. Jeg kan desværre kun giv 5 stjerne med i fortjener 10 🤗

2. elokuuta 2025

Super

Super, kan varmt anbefale, altid meget flinke og hjælpsomme. Det bedste Auktionshus uden sammenligning. De har også hjulpet med transport og sparet mig for næsten 300Km :-)) .

3. maaliskuuta 2025

Klokken tikkede ned til lukketid kl 20…

Klokken tikkede ned til lukketid kl 20 ,,,
Tænkte alt var ok og jeg havde lavet en ok handel , klokken 2027 fik jeg pludselig en besked om at jeg var blevet overbudt på en af mine bud som jeg havde jaget i et par uger 😡 hvis klokken på emnet siger 0000 er auktionen vel slut ? Åbenbart ikke , Campen om igen 😡

10. marraskuuta 2024

Snyd med lukketid.

Jeg sad og ventede på en auktion jeg havde holdt øje med i flere dage. Da jeg ville byde 10 min+ før luk var alle auktioner pludselig afsluttet. Det er Campen om igen.

4. elokuuta 2024

Købte et par flasker god vin

Købte et par flasker god vin, blev forhindret i at afhente. Ringede og bad dem om at pakke flaskerne godt ind. Det blev de efter alle kunstens regler. Har købt vine på auktion i hele Europa, men aldrig fået min investering beskyttet som her. HELT FANTASTISK Service...

10. lokakuuta 2022

Fantastisk service 🤩

Fantastisk service 🤩
Vi købte et bord på auktion søndag aften - tirsdag morgen bliver vi kontaktet af Krone Auktioner med tilbud om levering. Bordet blev leveret kort tid efter🙌🏻
Billeder og beskrivelse af bordet stemmede overens med det vi modtog 👍🏻😃

+ 5 stjerner herfra ⭐️

30. elokuuta 2022

Fortrød køb af bil.

Købte en bil ubeset, og fortrød købet, efter afhentningen.
Returnerede bilen, og fik pengene tilbage, fik endda en kop kaffe mens Kasper Krone førte handlen tilbage.
Mage til imødekommende menneske skal man lede længe efter. Handler gerne der igen, dog vil Jeg ikke begå samme fejl, at købe noget ubeset igen.

9. heinäkuuta 2020

Pas på Kroneauktioner

Pas på! sælger defekte varer som afprøvede og OK. Fuldstændig ligeglad og sur når man ringer til ham. Vi købte et køleskab, det virkede ikke, varmede i stedet for at køle.

15. toukokuuta 2018

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili